CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Cigánykártya üzenete februárra

A cigánykártya üzenete júniusra

Cigánykártya üzenete februárra

 

A cigánykártya jóslás szerint most eljött a sorsfordulatok ideje. Váratlan eseményekről mesél a kártya, és gyors változásokról.

Most résen kell lenned a kártya szerint, hogy ne csak sodródj az árral, hanem tudatosan szerezd meg a jó lehetőségeket!

 

Ismerd meg az angyali számokat és jelentésüket ITT!

 

Anyagi fellendülésről 3 kártya mesél, de a Nagy Szerencse lapja is itt van. Érdemes próbálkozni szerencsejátékkal ebben a hónapban, és érdemes figyelni a kínálkozó lehetőségekre.

Ebben az időszakban jól járhatnak azok, akik most is nyitott szemmel járnak.

Kattints ide és nézd meg a többi cigánykártya jóst!

Jóslat 2019-re ITT!

 

A szerelmi jóslás szerint egy változékony, érzelmekkel teli időszak következik. Intenzív időszakot jelöl a kártya. Vigyázz, hogy higgadt tudj maradni, és ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, irányítsanak!

 

Tudd meg ITT, mit üzen a cigánykártya erre az évre!

 

Egészségügyi helyzetre vonatkozóan nem látni rossz lapokat, de legyünk óvatosak, mert az időjárás változékonysága most nem kedvez nekünk.

 

A munkára a Nagy Szerencse, és a Nagy Pénz lapja jött ki, ezzel is jelezve a sorsfordulatokat. Érdemes munka területén most kicsit máshol is nézelődni, és meghallgatni több lehetőséget. Főleg, ha most szeretnél váltani!

 

Emberi kapcsolatok terén elég sok veszélyt, haragot és szomorúságot mutat a kártya.

Érdemes felkészülnöd egy védelmi rituáléval, amit vonalunkon bármikor kérhetsz. Inkább előzd meg a bajt, és ne sétálj bele mások csapdájába!

Aurethiel elérhetősége

Február a siker és a szerelem hava. Ha még nem élsz párkapcsolatban, és csak szemezel a jelöltekkel, de nem tudsz dönteni, hogy ki is lenne az igazi, akivel testileg és lelkileg is ki tudjátok egymást egészíteni, akkor kérd ki egyik szakemberünk tanácsát! Hívd Megmondót vagy Bettinát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Telihold és holdfogyatkozás – veszélyeket tartogat!

A mai Telihold és Holdfogyatkozás veszélyeiről olvashatsz most. Bár a Telihold általában támogató jelleggel bír, ami céljaink elérést illeti, most a Holdfogyatkozással együtt inkább több rosszat hozhat, mint jót. Nem árt óvatosnak lenned, mert sosem tudni: lehet, éppen rád lesz negatív hatással, amit sikerrel kikerülhetsz, ha figyelmesen olvasol.     Leírtuk neked ITT, hogyan használd […]

Összeillő csillagjegyek a szerelemben

Összeillő csillagjegyek a szerelemben   Az asztrológia nagyban meghatározza, hogy bizonyos csillagjegyek mennyire is illenek össze. Hogy milyen intenzitású és minőségű kapcsolatra is számíthatnak egymással, valamint van-e egyáltalán közös jövőjük. A bolygók minden csillagjegyre másként hatnak, ezért sokszor előfordul, hogy bizonyos jegyek egy kapcsolaton belül csak civakodásra számíthatnak, és arra, hogy a kéréseik, elvárásaik biztos, […]

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2019!

Nyári nagy szerelmi horoszkóp   Kos A szerelmi horoszkóp tüzes nyarat jelez előre neked. Nagy választások előtt állsz majd, leginkább a szenvedély adhatja meg a legjobb választ számodra. Meglévő kapcsolatodnak nem tesznek jót a titkok. Hívd Juliannát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod megcsal-e a nyáron!     Bika Nagyon erős nyarad lesz a […]

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18   KOS Sikereidet és a szerencsédet több minden is próbálja akadályozni a heti horoszkóp szerint, pedig ezeknek lassan meg kell érkezniük az életedbe. Önmagad is gátolod a fejlődésedet, nem helyén való gondolatokkal és hozzáállással. Fontos lenne megtudnod, mi is az, amit el kell elengedni azért, hogy a céljaid elérhetővé váljanak. […]

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

Így szeretkeznek a csillagjegyek!   KOS: A Kos minden mennyiségben imádja a szexet, egy igazi szexuális ragadozó. Gyorsan szereti, és folyamatosan új hódításokon töri a fejét, de ha igaz szerelemre talál, mindent megtesz a párjáért.   BIKA: Nagyon romantikus, inkább a szerelmet szereti. Ő a legerotikusabb a csillagjegyek között. A legérzékenyebb pontja a talpa és […]

Nagy Nyári Szerencse Horoszkóp

Nagy nyári szerencsehoroszkóp     Kos      A szerencse változó mértékben lesz veled a nyári hónapokban. Érdemes figyelned a 2019-es horoszkóp sorait, ha nagyot szeretnél szakítani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a szerencseszámaid a nyári hónapokra!     Bika Leginkább az augusztus hozhat eredményt a szerencse területén számodra. A szerencse horoszkóp […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Üdvözöllek sok szeretettel, Amira vagyok!
Az évek hosszú során sok ember keresett meg szerelmi, anyagi, érzelmi problémáival, melyeket a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szeretetemmel segítettem átlátni, majd megoldásukra rátalálni.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 330