Cigánykártya üzenete februárra

A cigánykártya üzenete júniusra

Cigánykártya üzenete februárra

 

A cigánykártya jóslás szerint most eljött a sorsfordulatok ideje. Váratlan eseményekről mesél a kártya, és gyors változásokról.

Most résen kell lenned a kártya szerint, hogy ne csak sodródj az árral, hanem tudatosan szerezd meg a jó lehetőségeket!

 

Ismerd meg az angyali számokat és jelentésüket ITT!

 

Anyagi fellendülésről 3 kártya mesél, de a Nagy Szerencse lapja is itt van. Érdemes próbálkozni szerencsejátékkal ebben a hónapban, és érdemes figyelni a kínálkozó lehetőségekre.

Ebben az időszakban jól járhatnak azok, akik most is nyitott szemmel járnak.

Kattints ide és nézd meg a többi cigánykártya jóst!

Jóslat 2019-re ITT!

 

A szerelmi jóslás szerint egy változékony, érzelmekkel teli időszak következik. Intenzív időszakot jelöl a kártya. Vigyázz, hogy higgadt tudj maradni, és ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, irányítsanak!

 

Tudd meg ITT, mit üzen a cigánykártya erre az évre!

 

Egészségügyi helyzetre vonatkozóan nem látni rossz lapokat, de legyünk óvatosak, mert az időjárás változékonysága most nem kedvez nekünk.

 

A munkára a Nagy Szerencse, és a Nagy Pénz lapja jött ki, ezzel is jelezve a sorsfordulatokat. Érdemes munka területén most kicsit máshol is nézelődni, és meghallgatni több lehetőséget. Főleg, ha most szeretnél váltani!

 

Emberi kapcsolatok terén elég sok veszélyt, haragot és szomorúságot mutat a kártya.

Érdemes felkészülnöd egy védelmi rituáléval, amit vonalunkon bármikor kérhetsz. Inkább előzd meg a bajt, és ne sétálj bele mások csapdájába!

Aurethiel elérhetősége

Február a siker és a szerelem hava. Ha még nem élsz párkapcsolatban, és csak szemezel a jelöltekkel, de nem tudsz dönteni, hogy ki is lenne az igazi, akivel testileg és lelkileg is ki tudjátok egymást egészíteni, akkor kérd ki egyik szakemberünk tanácsát! Hívd Megmondót vagy Bettinát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619