Cigánykártya üzenete februárra

A cigánykártya üzenete júniusra

Cigánykártya üzenete februárra

 

A cigánykártya jóslás szerint most eljött a sorsfordulatok ideje. Váratlan eseményekről mesél a kártya, és gyors változásokról.

Most résen kell lenned a kártya szerint, hogy ne csak sodródj az árral, hanem tudatosan szerezd meg a jó lehetőségeket!

 

Ismerd meg az angyali számokat és jelentésüket ITT!

 

Anyagi fellendülésről 3 kártya mesél, de a Nagy Szerencse lapja is itt van. Érdemes próbálkozni szerencsejátékkal ebben a hónapban, és érdemes figyelni a kínálkozó lehetőségekre.

Ebben az időszakban jól járhatnak azok, akik most is nyitott szemmel járnak.

Kattints ide és nézd meg a többi cigánykártya jóst!

Jóslat 2019-re ITT!

 

A szerelmi jóslás szerint egy változékony, érzelmekkel teli időszak következik. Intenzív időszakot jelöl a kártya. Vigyázz, hogy higgadt tudj maradni, és ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, irányítsanak!

 

Tudd meg ITT, mit üzen a cigánykártya erre az évre!

 

Egészségügyi helyzetre vonatkozóan nem látni rossz lapokat, de legyünk óvatosak, mert az időjárás változékonysága most nem kedvez nekünk.

 

A munkára a Nagy Szerencse, és a Nagy Pénz lapja jött ki, ezzel is jelezve a sorsfordulatokat. Érdemes munka területén most kicsit máshol is nézelődni, és meghallgatni több lehetőséget. Főleg, ha most szeretnél váltani!

 

Emberi kapcsolatok terén elég sok veszélyt, haragot és szomorúságot mutat a kártya.

Érdemes felkészülnöd egy védelmi rituáléval, amit vonalunkon bármikor kérhetsz. Inkább előzd meg a bajt, és ne sétálj bele mások csapdájába!

Aurethiel elérhetősége

Február a siker és a szerelem hava. Ha még nem élsz párkapcsolatban, és csak szemezel a jelöltekkel, de nem tudsz dönteni, hogy ki is lenne az igazi, akivel testileg és lelkileg is ki tudjátok egymást egészíteni, akkor kérd ki egyik szakemberünk tanácsát! Hívd Megmondót vagy Bettinát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21   KOS Munkába nagyon eredményes leszel, és elégedett lehetsz még pénzügyekben is. Ne érdekeljenek a kisebb akadályok, most tényleg vágj bele mindenbe, amibe csak szeretnél, mert a tízmilliószoros nap hatalmas ereje támogat! Egyedül szerelmi életedben okozhat kárt ez a nap, ami negatív fordulatot vehet. A heti horoszkóp szerint olyan gondtól […]

Február havi szerelmi horoszkóp!

Február havi szerelmi horoszkóp   Kos A havi szerelmi horoszkóp új távlatokat jelez előre neked a februári hónapra. Sok új embert ismersz majd meg, aki között ott lehet az igazi is! Meglévő kapcsolatod esetében légy óvatos, mert párod félre értheti egy régi jóslat sorait! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy jóslatot, ami […]

Valentin napi titkos szerelmi mágia

Valentin napi titkos szerelmi mágia   Már nyakunkon a Valentin-nap, úgyhogy gyorsan készültünk nektek egy meglepetéssel. Szingliknek, párkapcsolatban élőknek, társas magányban élőnek, csalódottaknak, és boldog szerelmeseknek is.   Nagyon fontos dolog, hogy Valentin-nap előtt nézd meg ITT, van-e rajtad esetleg valamilyen nem kívánt szerelmi kötés!   Ugyanis egy olyan Valentin napi szerelmi mágiát osztunk meg […]

Angyali nyerőszámok Februárra

Angyali nyerőszámok Februárra   Angyali nyerőszámok érkeztek februárra is. Az angyalok ilyenkor megjelölik azokat a számokat, amelyek nyereményt hozhatnak. A számoknak különleges rezgése van ebben az időszakba.   EZEKET az angyali szimbólumokat használd, hogy teljesüljenek az álmaid!   Saját magunknak is kérhetünk számokat az angyaltól, személyre szabott számokat. Ehhez meg kell tanulnunk az angyalokra koncentrálni, […]

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14   KOS Több lehetőséget is megragadhatsz a héten, ha elég figyelmes leszel, és csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel. Fizikailag és lelkileg is rendben leszel, ennek köszönhetően a kellő lendületed meglesz ahhoz, hogy belevágj valamibe, amit sikerre is vihetsz hosszútávon. Ha viszont úgy érzed, neked soha semmi nem sikerül, akkor […]

Angyali üzenet Februárra

Angyali üzenet Februárra   Különleges angyali üzenet érkezett februárra. Az angyal hihetetlen veszélyre figyelmeztet, és a figyelmeztetés mindenkinek szól!   Használj pénzteremtő imát, amit ITT találsz!   Több őrangyal is megjelent, társultak melléjük a védőangyalok. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy veszély leselkedik ránk. A hitünkben akarnak megrengetni bennünket, és ki akarnak mozdítani minket a komfort […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530