Cigánykártya üzenete Decemberre

A cigánykártya üzenete júniusra

A cigánykártya jóslás szerint decemberben vigyáznod kell az értékeidre, a barátaidra és a párodra is, ugyanis rengeteg hamisság és áskálódás lesz a levegőben.

Kérj egy erős védelmet Megmondótól a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), ugyanis anélkül bekerülhetsz a Hamisság Háromszög Lapkombináció által jelölt negatív örvénybe! Ha valaki ebbe a negatív spirálba bekerül, a Bermuda háromszöghöz hasonlóan, ha fizikailag nem is tűnik el, de az élete fontosabb területein megsemmisülhet minden, amit eddig elért.

 

Kattints ide és nézd meg a többi cigánykártya jóst!

 

Például, ha eddig vezető pozícióban dolgoztál, visszakerülhetsz egy korábbi beosztásodba, vagy akár ki is rúghatnak a munkahelyedről. Fontos, hogy elkerüld ezt a negatív energia örvényt, amit a lapok mutatnak és ehhez első sorban a decemberi védelemre lesz szükséged, amit az imént említett munkatársamtól, Megmondótól kérhetsz.

 

Az újév új szerelmet hozhat! ITT kiderítheted, mikor és hogyan! 

 

A cigánykártya jóslás szerint még december 15-e előtt nagy szerencse érhet, akár egy lottó nyeremény formájában, ha megjelenik az életedben a 7-es és a 8-as szám. Aktiváltasd ezeket a számokat és kérd el a decemberi szerencseszámaidat Váradi Évától a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

 

ITT megtudod, hogyan jósolj magadnak cigánykártyából! 

 

Ha nem szeretnél túl sok pénzt költeni a karácsonyi bevásárlásokra, akkor kérdezd meg szakembereink egyikét, hogy mely napokon érdemes bevásárolnod, és mikor jobb, ha nem mész az üzletek közelébe sem!

 

A cigánykártya jóslás szerint, keress fel egy régi jó barátot, akivel nagyon régen találkoztál és kellemes emlékeitek vannak együtt. Sok régi ismeretség szerencsét hozhat azoknak, akik veszik a bátorságot és felkutatják ezeket az embereket.

 

 

Ezt ITT még nem tudtad a cigánykártyáról, olvasd el, fontos! 

 

A cigánykártya jóslás szerint még, ha valamilyen egészségügyi problémád van, azt ne vidd át a következő évre, hanem még decemberben vizsgáltasd ki magad. Ebben az időszakba fény derülhet a betegséged okára és könnyebben megtalálják rá a megfelelő gyógymódot is.

 

A cigánykártya egyértelműen megmutatta, hogy van esélyed a nagy szerencsére még idén! Ha van, akkor bizony megragadhatod! Hívd Xalent vagy Megmondót a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik egy kártya jóslással változtathatnak életeden!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Ezzel a trükkel tartsd távol a negatív energiákat az ünnepek alatt

A rossz energiák egyre több úton képesek befészkelni magukat életedbe. Az ünnepek idején különösen sebezhető lehetsz, hiszen a szeretet megnyit minden kaput. A gond akkor van, ha valaki éppen nem szeretettel gondol rád, te viszont nem vagy képes ezeken a napokon, vagy más napokon ilyen negatív érzéseket visszaadni. Így ünnepek idején sajnos a negatív erők […]

5 legerősebb pénzmágia 2019-re!

A legerősebb pénzmágiákat kell alkalmaznod, lehetőleg még az idén, de legkésőbb januárban ahhoz, hogy a 2019-es éved a pénz és a szerencse éve lehessen! Újholdkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget ITT!     Szerezz 19 db pénzérmét. Legyen köztük mindenféle érme. Ha van euród, vagy  forinton kívül más apród, azt is használd fel. Rakj ki […]

Nero Domini Karácsonyi mágiája – Ne maradj le!

Nero Domini az idén második alkalommal végzi el nyilvánosan a nagy karácsonyi mágiát. A jóslatok szerint, az idei évben még két hihetetlen nyeremény fog gazdára találni, és Nero Domini úgy döntött, hogy a karácsonyi mágiának ez lesz az egyik célja. Természetesen nem csak a nagy pénz lehetőségét fogja bevonzani, hanem törekedni fog a 9 áldás […]

Segítő Lélek: Sokkal erősebb vagy, mint hinnéd! Bízz magadban!

Segítő Lélek: Sokkal erősebb vagy, mint hinnéd! Bízz magadban!   Segítő Lélek egy újabb bloggal készült. Most nem káros szenvedélyekről lesz szó, hanem a hitről, az erőről, az önbizalomról és a depresszió leküzdéséről. Vésd az eszedbe, ha nem bízol, és nem hiszel magadban, előbb-utóbb elnyomnak!   Az én véleményem az, hogy mindenki egy céllal jön […]

Heti horoszkóp 2018.12.13 – 2018.12.20

Heti horoszkóp   KOS Ezekben a napokban nagyon felszínesen állhatsz hozzá párodhoz, munkádhoz vagy épp családodhoz, láthatóan máshol járnak a gondolataid, és ez nem maradhat büntetlenül. Konfliktusokra, kellemetlen eseményekre számíthatsz. Általában csak előre nézel, a jelennel és a múlttal nem szeretsz nagyon foglalkozni, pedig most kéne, mert a heti horoszkóp szerint épp a múltban történt […]

Nostradamus hátborzongató jóslatai 2019-re!

Nostradamus hatborzongató jóslatai 20019-re   Nostradamus nem csak az 1966-os londoni tűzvészt jósolta meg, hanem Nostradamus jóslata alapján akár a 2001-es terrortámadásra is felkészülhettünk volna. Sajnos senki sem tudta időben értelmezni ezt a jóslatot, így a terrortámadás bekövetkezett.   Kerüld el a gondokat! Olvasd el karmikus feladatodat ITT, ami még bőséget is hoz! Reméljük, Nostradamus […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406