Cigánykártya üzenete Decemberre

A cigánykártya üzenete júniusra

A cigánykártya jóslás szerint decemberben vigyáznod kell az értékeidre, a barátaidra és a párodra is, ugyanis rengeteg hamisság és áskálódás lesz a levegőben.

Kérj egy erős védelmet Megmondótól a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), ugyanis anélkül bekerülhetsz a Hamisság Háromszög Lapkombináció által jelölt negatív örvénybe! Ha valaki ebbe a negatív spirálba bekerül, a Bermuda háromszöghöz hasonlóan, ha fizikailag nem is tűnik el, de az élete fontosabb területein megsemmisülhet minden, amit eddig elért.

 

Kattints ide és nézd meg a többi cigánykártya jóst!

 

Például, ha eddig vezető pozícióban dolgoztál, visszakerülhetsz egy korábbi beosztásodba, vagy akár ki is rúghatnak a munkahelyedről. Fontos, hogy elkerüld ezt a negatív energia örvényt, amit a lapok mutatnak és ehhez első sorban a decemberi védelemre lesz szükséged, amit az imént említett munkatársamtól, Megmondótól kérhetsz.

 

Az újév új szerelmet hozhat! ITT kiderítheted, mikor és hogyan! 

 

A cigánykártya jóslás szerint még december 15-e előtt nagy szerencse érhet, akár egy lottó nyeremény formájában, ha megjelenik az életedben a 7-es és a 8-as szám. Aktiváltasd ezeket a számokat és kérd el a decemberi szerencseszámaidat Váradi Évától a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

 

ITT megtudod, hogyan jósolj magadnak cigánykártyából! 

 

Ha nem szeretnél túl sok pénzt költeni a karácsonyi bevásárlásokra, akkor kérdezd meg szakembereink egyikét, hogy mely napokon érdemes bevásárolnod, és mikor jobb, ha nem mész az üzletek közelébe sem!

 

A cigánykártya jóslás szerint, keress fel egy régi jó barátot, akivel nagyon régen találkoztál és kellemes emlékeitek vannak együtt. Sok régi ismeretség szerencsét hozhat azoknak, akik veszik a bátorságot és felkutatják ezeket az embereket.

 

 

Ezt ITT még nem tudtad a cigánykártyáról, olvasd el, fontos! 

 

A cigánykártya jóslás szerint még, ha valamilyen egészségügyi problémád van, azt ne vidd át a következő évre, hanem még decemberben vizsgáltasd ki magad. Ebben az időszakba fény derülhet a betegséged okára és könnyebben megtalálják rá a megfelelő gyógymódot is.

 

A cigánykártya egyértelműen megmutatta, hogy van esélyed a nagy szerencsére még idén! Ha van, akkor bizony megragadhatod! Hívd Xalent vagy Megmondót a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik egy kártya jóslással változtathatnak életeden!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júniusra

A cigánykártya üzenete júniusra   A cigánykártya jóslás júniusra nem igazán jó. Sok baljós jel van, ami kedvezhet a rosszakaróknak vagy negatív mágiákkal foglalkozó embereknek. Éppen ezért kell óvatosnak lenni június folyamán a cigánykártya jóslás szerint! Természetesen ez a jóslás csak általánosságban igaz. Nem biztos, hogy neked is van jelentősége, bár azért, ha figyelsz rá, […]

Havi Horoszkóp Júniusra

Havi Horoszkóp Júniusra   KOS A havi horoszkóp szerint még az is lehet, hogy annyi munka szakad a nyakadba, hogy alig győződ fogod erővel és energiával. De az is megtörténhet, hogy olyan személlyel kerülhetsz konfliktusba, aki sokat árthat neked a későbbiekben. Ezt el kell kerülnöd, mert a havi horoszkóp alapján is problémák sokasága érkezhet az […]

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30   KOS A heti horoszkóp alapján érdemes lesz a legrokonszenvesebb arcodat mutatnod kollégáidnak és a felettesednek is. Most nem mindegy, hogyan alakulnak a munkahelyi kapcsolataid, mert akiktől nem is várnád, azoktól kaphatod majd a későbbiekben a legnagyobb segítséget. Itt az ideje rendbetenni szerelmi életedet is, mert a heti bolygóállások abban […]

Vércsoportod többet árul el rólad, mint hinnéd

0 Rh+ vagy 0 Rh-   A vércsoport ritka, viszont bárkinek adhatsz vért. A legősibb vércsoport, éppen ezért sok mágia lakozhat benned. A különböző csillagjegyek esetén ez mindnél másképpen nyilvánulhat meg. Amennyiben nullás a véred, egy olyan vércsoport birtokosa vagy, ami felerősíti a kommunikációs képességeidet. Szinte bárkivel képes vagy szót érteni, nem keveredsz fölösleges konfliktusokba. […]

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek!

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek   Bika Baba Vanga jegyedet igen lustának látja. Le kell győznöd önmagad, ha meg akarod változtatni az életed. Lustaság, vagy éppen eleged van mindenből? Neked kell látni, de a hétköznapoktól egyre jobban besokallsz, nem akarod látni az embereket. Nem bírod már a szélmalomharcot, ezért sokan tétlennek hisznek. Sokkoló üzenet, […]

Milyen otthon illik a csillagjegyedhez?

Csillagjegyekhez szóló sorozatainkban már megtudhattál sok mindent, hogy melyik csillagjegy illik hozzád, milyen legyen a pénztárcád színe, mivel tudsz pénzt teremteni. Most megnézzük azt, hogy a feng shui és az asztrológia alapján milyen otthon illik a csillagjegyedhez.   KOS Hozzád egy letisztult stílus passzol. A csillagjegyed igen aktív, gyakran túlhajszolod magad. Ezért fontos, hogy az […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnél feltöltődni és újult erővel megkeresni a megoldást problémáid leküzdésére, akkor ne tétovázz. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 354

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954