Cigánykártya üzenete Decemberre

A cigánykártya üzenete júniusra

A cigánykártya jóslás szerint decemberben vigyáznod kell az értékeidre, a barátaidra és a párodra is, ugyanis rengeteg hamisság és áskálódás lesz a levegőben.

Kérj egy erős védelmet Megmondótól a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), ugyanis anélkül bekerülhetsz a Hamisság Háromszög Lapkombináció által jelölt negatív örvénybe! Ha valaki ebbe a negatív spirálba bekerül, a Bermuda háromszöghöz hasonlóan, ha fizikailag nem is tűnik el, de az élete fontosabb területein megsemmisülhet minden, amit eddig elért.

 

Kattints ide és nézd meg a többi cigánykártya jóst!

 

Például, ha eddig vezető pozícióban dolgoztál, visszakerülhetsz egy korábbi beosztásodba, vagy akár ki is rúghatnak a munkahelyedről. Fontos, hogy elkerüld ezt a negatív energia örvényt, amit a lapok mutatnak és ehhez első sorban a decemberi védelemre lesz szükséged, amit az imént említett munkatársamtól, Megmondótól kérhetsz.

 

Az újév új szerelmet hozhat! ITT kiderítheted, mikor és hogyan! 

 

A cigánykártya jóslás szerint még december 15-e előtt nagy szerencse érhet, akár egy lottó nyeremény formájában, ha megjelenik az életedben a 7-es és a 8-as szám. Aktiváltasd ezeket a számokat és kérd el a decemberi szerencseszámaidat Váradi Évától a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

 

ITT megtudod, hogyan jósolj magadnak cigánykártyából! 

 

Ha nem szeretnél túl sok pénzt költeni a karácsonyi bevásárlásokra, akkor kérdezd meg szakembereink egyikét, hogy mely napokon érdemes bevásárolnod, és mikor jobb, ha nem mész az üzletek közelébe sem!

 

A cigánykártya jóslás szerint, keress fel egy régi jó barátot, akivel nagyon régen találkoztál és kellemes emlékeitek vannak együtt. Sok régi ismeretség szerencsét hozhat azoknak, akik veszik a bátorságot és felkutatják ezeket az embereket.

 

 

Ezt ITT még nem tudtad a cigánykártyáról, olvasd el, fontos! 

 

A cigánykártya jóslás szerint még, ha valamilyen egészségügyi problémád van, azt ne vidd át a következő évre, hanem még decemberben vizsgáltasd ki magad. Ebben az időszakba fény derülhet a betegséged okára és könnyebben megtalálják rá a megfelelő gyógymódot is.

 

A cigánykártya egyértelműen megmutatta, hogy van esélyed a nagy szerencsére még idén! Ha van, akkor bizony megragadhatod! Hívd Xalent vagy Megmondót a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik egy kártya jóslással változtathatnak életeden!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21   KOS Munkába nagyon eredményes leszel, és elégedett lehetsz még pénzügyekben is. Ne érdekeljenek a kisebb akadályok, most tényleg vágj bele mindenbe, amibe csak szeretnél, mert a tízmilliószoros nap hatalmas ereje támogat! Egyedül szerelmi életedben okozhat kárt ez a nap, ami negatív fordulatot vehet. A heti horoszkóp szerint olyan gondtól […]

Február havi szerelmi horoszkóp!

Február havi szerelmi horoszkóp   Kos A havi szerelmi horoszkóp új távlatokat jelez előre neked a februári hónapra. Sok új embert ismersz majd meg, aki között ott lehet az igazi is! Meglévő kapcsolatod esetében légy óvatos, mert párod félre értheti egy régi jóslat sorait! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy jóslatot, ami […]

Valentin napi titkos szerelmi mágia

Valentin napi titkos szerelmi mágia   Már nyakunkon a Valentin-nap, úgyhogy gyorsan készültünk nektek egy meglepetéssel. Szingliknek, párkapcsolatban élőknek, társas magányban élőnek, csalódottaknak, és boldog szerelmeseknek is.   Nagyon fontos dolog, hogy Valentin-nap előtt nézd meg ITT, van-e rajtad esetleg valamilyen nem kívánt szerelmi kötés!   Ugyanis egy olyan Valentin napi szerelmi mágiát osztunk meg […]

Angyali nyerőszámok Februárra

Angyali nyerőszámok Februárra   Angyali nyerőszámok érkeztek februárra is. Az angyalok ilyenkor megjelölik azokat a számokat, amelyek nyereményt hozhatnak. A számoknak különleges rezgése van ebben az időszakba.   EZEKET az angyali szimbólumokat használd, hogy teljesüljenek az álmaid!   Saját magunknak is kérhetünk számokat az angyaltól, személyre szabott számokat. Ehhez meg kell tanulnunk az angyalokra koncentrálni, […]

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14   KOS Több lehetőséget is megragadhatsz a héten, ha elég figyelmes leszel, és csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel. Fizikailag és lelkileg is rendben leszel, ennek köszönhetően a kellő lendületed meglesz ahhoz, hogy belevágj valamibe, amit sikerre is vihetsz hosszútávon. Ha viszont úgy érzed, neked soha semmi nem sikerül, akkor […]

Angyali üzenet Februárra

Angyali üzenet Februárra   Különleges angyali üzenet érkezett februárra. Az angyal hihetetlen veszélyre figyelmeztet, és a figyelmeztetés mindenkinek szól!   Használj pénzteremtő imát, amit ITT találsz!   Több őrangyal is megjelent, társultak melléjük a védőangyalok. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy veszély leselkedik ránk. A hitünkben akarnak megrengetni bennünket, és ki akarnak mozdítani minket a komfort […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530