CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Cigánykártya üzenete Decemberre

A cigánykártya üzenete júniusra

A cigánykártya üzenete decemberre 

 

A cigánykártya jóslás egy rendkívül változatos hónapot jelez előre decemberre. Elég baljóslatú kártyák jöttek ki, ami miatt nem árt majd az óvatosság ebben a hónapban.  A legtöbb cigánykártya lap jelentése jó is és rossz is egyben. Van viszont néhány lap, amelyek nem tudnak jót jelenteni. December a béke hónapja kellene, hogy legyen. Decemberben születik meg a fény, de csak hónap utolsó tíz napjában. Addig viszont a sötétség hatással lehet bárkire a cigánykátya jóslás szerint! 

Tudd meg, van-e rajtad átok vagy rontás! Hívd  Aurethielt a 0690985921-es számon (485Ft/perc), kérj tanácsot a legjobbtól, ha úgy érzed, átok ül rajtad! 

 

Olvasd el a karácsonyi cigánykártya jóslatod ITT!

Kattints ide és nézd meg a többi cigánykártya jóst!

A legtöbb szerelmi jóslás, különösen, ha nagy általánosságban nézzük őket, pozitív szokott lenni. Az idén decemberben sajnos még a legstabilabb kapcsolatok is meginoghatnak. Jobban kell figyelnetek egymásra, mert bármin veszekedhettek. Egy kis apróság is gyújtópont lehet köztetek, bármikor elkezdődhet egy hosszan, akár napokon keresztül tartó mosolyszünet. 

 

Ismerd meg a cigánykártya lapok jelentését ITT!

 

Még akkor is lehet bajod a szerelemben, ha nincs éppen párkapcsolatod. Könnyen érkezhet olyan valaki, aki sok bosszúságot okozhat neked. Különösen könnyen ébredhet benned erős szerelem olyan valaki iránt, aki nem képes megbecsülni az érzéseid. Légy nagyon óvatos, mert a szerelem várhat egy keveset! Adj több időt a másik fél kiismerésére, azaz bárkit is ismersz meg decemberben, még ne menj vele Szilveszter napján buliba. Majd jövőre, ha úgy érzed, megérdemli még akkor is a társaságod.

Úgy érzed, szerelmi kötés tette tönkre az életed? Most jelentkezz a Luca napi szerelmi kötés oldásra! Hívd Xalent a 0690985921 számon (485Ft/ perc), kérd az oldást, amely végre elvezethet a boldogság felé!  

Derítsd ki ITT, van-e rajtad átok!

 

Pénzügyekben jobb, ha fogod a pénzt! Ez a december csak a szerencséseknek adakozik. Jobb, ha tudod, szerencsés vagy-e, vagy inkább sikeres. A szerencsés ember ebben a hónapban mindig talpra esik, de a siker előtt mindig lesz valami akadály, a cigánykártya jóslás szerint. Szerencsére a váratlan kiadások kerülni fognak. A siker akadályok inkább a tervezett időket zavarják meg, aminek sajnos anyagi visszahatása is lehet. Nagy eséllyel csúszhatnak el a határidők, akár számodra fontos kifizetések is késhetnek. A szerencse viszont működni fog, ez akkor jó, ha inkább szerencsés alkat vagy, mint sikeres. Ebben az esetben nagyon különleges és jó hónapod lehet a december! 

 

A cigánykártya sokat elárul rólad és a jövődről. Próbáld ki a személyre szabott jóslást és perceken belül megtudod, milyen december vár rád! Vagy akár azt is megnézzük neked, milyen lesz a következő éved. Keresd  Sárát vagy Xalent a 06 90 985 921-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494