Cigánykártya jóslat Januárra

A cigánykártya üzenete júniusra

A január kulcsa az egész esztendőnek, ezért az nagyon nem mindegy, hogy milyen minőségben is telik számodra. Éppen ezért fontos figyelned a cigánykártya üzenetére, hiszen számodra is fontos információra bukkanhatsz. Ebben a hónapban még lehetőséged van megalapozni az egész éves szerencsédet. Ha úgy érzed, rád vonatkozó információt látsz a hónap lapjaiban, akkor érdemes lépned irányunkba, tárcsáznod a vonalunkat: 06 90 633 931 (485 Ft/p)!

 

Lesd az álmaidat is, hiszen fontos figyelmeztetéseket kaphatsz általuk 2018-ra! Tudj meg többet ITT!

cigánykártya

  • Az egészség lapjai: Hűség, Ajándék, Levél

A szokások hasznosak lehetnek számodra! Egészséged érdekében figyelned kell a hasznos szokásaidra. Ilyen az alvás, az egészséges étkezés és a testmozgás. Két kártya is van, amely arra utal, hogy komoly influenza járványra lehet számítani. Éppen ezért, vigyázz! Az Ajándék a fertőző betegségek lapja, de a Levél is utalhat erre, illetve arra is, hogy érdemes megfogadnod szeretteid tanácsát, ha az egészségedről van szó.

 

Fortuna egész évre melléd szegődhet! Tudd meg ITT, hogyan lehetsz Te a legszerencsésebb!

 

  • A szerelem lapjai: Szerencsétlenség, Ellenség, Állandóság

A cigánykártya jóslás januárra szerelemben kifejezetten rossz. Most vigyáznod kell, ha kapcsolatod nem elég stabil. Nagy eséllyel jelenthet meg harmadik fél, igaz, van lehetőséged ezt a helyzetet elkerülnöd. Csupán arra kell figyelned, hogy ne legyen köztetek veszekedés. A kártya világosan mutatja, ha ebben a hónapban, bekövetkezik a Szerencsétlenség, teret kap az Ellenség, aki az Állandóság jegyében akár tönkre is teheti a kapcsolatod. Éppen ezért, ne veszekedjetek most, mert könnyen lehet, párod dühében teret adhat valaki másnak, akitől már nehéz lesz szabadulnia! Ha mégis megtörténne ez, hívd vonalunkon Virágot a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), aki egy szerelem védelemmel még megvédheti kapcsolatod! Érdemes kérned egy előrejelzést, mivel egy szerelmi jóslás cigánykártyával sokat segíthet!

 

Szerezd be valamelyik tárgyat ezek közül ITT, hogy kivédhesd a negatív energiákat!

 

cigánykártya

  • Pénz, karrier és szerencse lapjai: Lelkész, Pénz, Vágy

Ebben a hónapban, nem szabad hinned az üres ígéreteknek. Bizony könnyen költekezhetsz túl, vásárolhatsz olyan terméket, amelynek az értéke kevesebb, mint hinnéd. Munkádban viszont ne tagadd le érdemed, nem szabad most szerénykedned, illetve céljaidat most elérheted, ha energiát szánsz rá. A Pénz lapja nem csak pénzt jelent, hanem energiát is, azaz vágyaid érdekében most érdemes befektetned erődet vagy éppen pénzed. A cigánykártya jelentése akkor érvényes, ha munkád olyan, ahol lehetőséged van az előrelépésre. Más esetben, a befektetés a szerencse területére vonatkozik. Mit is jelent ez? Azt, hogy most érdemes szerencse mágiát kérned, ahogy az elején is írtam, ez a hónap az egész esztendő kulcsa! Hívd Xalent a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), kérd a titkos szerencse mágiát a 2018-as esztendőre! Nem bánod meg, hiszen ezek a lapok, nagyon erősek!

 

A cigánykártya kendőzetlenül megmutatja az IGAZAT! Kérj személyre szabott jóslást cigánykártyából, mert te is egy lehetsz azok közül, akik nagy balszerencsét előzhetnek meg a segítségével! Hívd Boszi Katát vagy Jós Katit a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 511

Ha párkapcsolatodban elakadást érzékelsz, ha úgy érzed, semmi sem sikerül, akkor ne tétovázz. Egyedi módon segítelek sikermágiámmal és kártyáimmal. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 513

Az ezoterikus jóslás különböző ágaival és a parapszichológiával foglalkozom. A család, a munka és a szerelem teréről feltett kérdések a specialitásaim, de minden kérdésére a legjobb tudásom szerint és szívesen válaszolok.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 435