Boszorkánykonyha II.rész – Készíts szerelmi bájitalt

Boszorkánykonyha II.rész - Készíts szerelmi bájitalt

Felmerült már benned is a kérdés: Hogyan hódítsam meg a szerelmem? Sokakat foglalkoztat a szerelmi kötés, amely segítségével magukhoz láncolhatják, akár egy életre is, a kiszemelt személyt. Sorozatunkban megismerkedhettek a boszorkányok hírhedt bájitalával, amelyet otthon is könnyedén el tudsz készíteni. FONTOS! Mindig kérd szakember segítségét is!

Egy alapvető boszorkányság, ha szerelmi kötést végzünk, a megfelelő alapanyagok beszerzése. A szerelmi bájitallal könnyedén el tudjuk csavarni valaki fejét. Elkészítése egyszerű, ám erős koncentrációt igényel.

szerelmi kötés

Hozzávalók:

-egy kevés rozmaring

-2 teáskanál fekete tea

-1 evőkanál kakukkfű

-1 evőkanál őrölt dió

-2 db mentalevél

-3 db citromfű

A hozzávalókat leforrázzuk fél liter vízzel, és fél napig állni hagyjuk. Hogy hatásosabb legyen a szerelmi kötés, a kiszemelt illető nevét egy papírra írjuk rá, és ezt tegyük a bájitalunk alá. Miután elkészült, kérjük szakember segítségét, aki ezután plusz energiával látja el a bájitalt. Ezután a kiszemeltet meg kell kínálni vele.

A szerelmi kötés által megszerzett szerelmet könnyedén megtarthatod akár évekig is, de ha emellett vágysz a forró, szenvedélyes éjszakákra is, akkor ide kattintva megismerheted azokat az afrodiziákumokat, amelyek ebben segítségedre lehetnek!

szerelmi kötés

Úgy érzed, hogy Neked nincs szerencséd a szerelemben? Talán csak rossz helyen keresgéltél! A szerencse és a szerelem bevonzásában tárgyak és színek is a segítségedre lehetnek. A szerencsét hozó tárgyakról ITT olvashatsz, a színekről pedig ITT!

Amennyiben nem tudod beszerezni a bájitalhoz a hozzávalókat, akkor se csüggedj! Szerelmi kötést végeznek jósaink is, vagy segítenek meghódítani a kiszemelt személyt, személyre szabott szerelmi tanácsokkal látnak el! Szandra és Virág a legjobbak ezen a területen, hívd őket bizalommal a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), külföldről pedig: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét