Boszorkánykonyha I.rész – szerencsehozó fűszerkeverékek

Boszorkánykonyha I.rész - szerencsehozó fűszerkeverékek

Legújabb sorozatunkban igazi boszorkány praktikákat fogunk nektek bemutatni. Tudni kell, hogy a boszorkányok nem rosszak, mint a gyerekmesékben, de nem is mesealakok, mivel köztünk élnek. Ősi tudással rendelkeznek, amit ősanyáinktól tanultak, és ha jobban megismerjük őket, akkor tudásukat és segítségüket a hasznunkra tudjuk fordítani. Ebben az első részben olyan fűszerekkel ismerkedünk meg, amikről a mindennapi életben nem is gondoltunk volna, hogy szerencsét hoznak.

Pedig nagyon sokféleképpen alkalmazhatjuk őket, és házi praktikákkal mi is egyszerűen tudunk varázsolni általuk. Alkalmazhatunk a fűszerek mellett szimbólumokat is, hogy még erősebbé tegyük a mágiát, de készíthetünk amulettet is. Ebben szakembereink tudnak segítséget adni.

Kezdjük a legerősebb bőséghozó fűszernövénnyel:

Bazsalikom – Ha bevétel növekedésre van szükséget, áztass egy kevés vízbe bazsalikomot, ezt hagyd állni 3 napig, majd az otthonod pénzsarkaiba kell csepegtetned. Ágnes segít neked abban, hogy megtudd, hol a lakásod pénzsarka!

Ha a munkában vágysz sikerekre, akkor a babérlevelet kell használnod, nem véletlenül mondják, hogy valaki learatja a babérokat. A babérlevelet az ágyad körül kell alkalmaznod, ha gyorsan szeretnél sikert elérni.

Szegfűszeg – Alkalmazd úgy, hogy a pénztárcádba vagy az éléskamrába helyezed el, de mindenképp kérj áldást szakembereinktől! Segít neked a pénz megtartásában, és a házban a vagyon, élelem megtartásában.

A fahéj is megtalálható minden háztartásban, segítségével gyertyamágiát végezhetsz, vagy szerencsehozó süteményt készíthetsz. Olyan esetekben segít neked, amikor hirtelen, nagyon gyorsan van szükséged pénzre. Viszont a gyertyamágiához szakember segítségét kell kérned!

Speciális szerencsehozó sütit szeretnél?

Tudd meg azt a személyre szabott receptet, ami csak olyan hozzávalókat tartalmaz, ami nagy szerencsét hozhat Neked! Hívd Ágnest vagy Megmondót, és elárulják a szerencse titkát! Elérhetőek a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), külföldről pedig: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Szükség lenne egy kis fűszerre a házasságodba is? Tudj meg többet az afrodiziákumokról ITT! Ha érdekel az asztrológiai, akkor csillagjegyed alapján is választhatsz ITT kabalát. Ezeket a színeket vedd fel, ha olyan eseményre készülsz, ahol szerencsére lesz szükséged!

Ha tetszett a cikk, és várod a következő részt, lájkolj minket!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét