Bőséghozó pénztárca-talizmán

Bőséghozó pénztárca-talizmán

A Te pénztárcádnak is van egy rejtett rekesze, ami nagyon pici és nem tartasz benne semmit?

Eljött az idő, hogy olyan dolgot tegyél ebbe a pici zsebbe, ami folyamatosan gondoskodik arról, hogy a pénztárcád mindig tele legyen értékes bankjegyekkel.

Ezt a kis pénzmágnes-talizmánt Te magad is elkészítheted, és ha a kollégáink beavatták, akkor már nincs más teendőd, mint mindig magadnál hordani és élvezni az eredményét.

Ha nagyon rossz az anyagi helyzeted, akkor a talizmán használata mellett más lépéseket is meg kell tenned a bőség bevonzásának érdekében.

Vedd magad körül mágikus tárgyakkal! Hogy melyek ezek, megtudhatod vonatkozó cikkünkből ITT!

Hogyan készül a talizmán?

A talizmán elkészítéséhez egy fémpénzre, arany színű papírra, piros és zöld cérnára és ragasztóra lesz szükséged.

Az arany papírból vágj ki egy pontosan akkora kört, mint a fémpénzed. A legegyszerűbb, ha körbe rajzolod a pénzt a papíron és úgy vágod ki. Ezután idézd fel gyerekkorod emlékeit, amikor egy fémpénzt tettél a papír alá, majd besatíroztad azt. Ugyanezt kell tenned most is, egy grafit ceruzával satírozd a papírkorongodat. Ha a papír nem túl vastag, a pénz dombornyomott része kirajzolódik rajta. Ha elkészültél, ragaszd a kis papírkorongot a pénzérméd hátoldalára úgy, hogy a ragasztó a papír besatírozott felére kerüljön. Az sem mindegy, hogy az érme melyik oldalára ragasztod. Vigyázz, ne a számra, a pénz értékét jelző felére ragaszd, mert akkor a talizmán nem fog működni!  

A piros és zöld cérnából vágj egy-egy 10 cm-es darabot, a két végét bogozd össze, majd a másik két végét ragaszd a fémpénzed hátuljára, az arany papírra. Így egy hurkot kapsz és a talizmánod bárhova felakasztható lesz.

Tanulj meg egy pénzmantrát és időről időre ismételgesd magadban. Hogy melyik a leghatásosabb pénzmantra, a cikkünkből ITT megtudhatod! 

Energetizálás és beavatás

A beavatást a szakembereink végzik, de előtte Neked is energetizálnod kell a talizmánt. Téli időszakban nehéz elcsípni a nap sugarait, de legalább 10 percig ki kell tenned a talizmánt a napra ahhoz, hogy az energetizálása elkezdődjön. A telihold fényében is meg kell mártóznia a talizmánodnak, ezért olyan helyre tedd az első teliholdas éjszakán, ahol a Hold fénye megvilágíthatja az érmédet.

Ezt követően, de akár előtte is, kérheted jósainktól a beavatást. Ők egy ráolvasást fognak végezni, egy olyan ősi technikával, ami feltölti a pénzérmédet és ez teszi lehetővé azt, hogy ez a kis fémpénz nagy szerencsét hozzon Neked a jövőben!

Használati útmutató

Ha elkészítetted, energetizáltattad – a szakembereink beavatták az érmét -, akkor egy hétig tartsd a párnád alatt és minden nap kb. 5 percig szorítsd a jobb kezedben. A 8. napon beteheted a pénztárcád rejtett zsebébe. Vigyázz, mert másnak ezt a talizmánt nem szabad megfognia! Ha valaki hozzáért, akkor újra energetizálnod kell és újra be kell avatni, a pénzbevonzás hullámaira kell hangolni az érmét.

A talizmán kb. egy héten belül elkezdi bevonzani a pénzt és azt veszed majd észre, hogy a tárcád egy kiapadhatatlan kincses bánya, soha nem fogy el belőle a pénzed. A talizmán energetizálását 3 havonta el kell végezni!

Ha valami miatt nem működik a talizmánod, akkor ne szomorkodj, hanem hívd a kollégáinkat, mert valószínűleg valamilyen negatív blokk, átok vagy a saját gondolataid által generált negatív energiák álltak a pénztalizmán működési mechanizmusának az útjába!

Kollégáink segítenek Neked, és elindítják a pénz áramlását az életedben. Apró trükköket mutatnak és jó tanácsokkal látnak el. Kérdezd Zeuszt vagy Ágnest a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hiszen ők a rúnák nagy mesterei, kaphatsz tőlük pénzbevonzó rúnajeleket, amelyet, ha szintén a pénztárcádba rejtesz, elősegítik a pénz gyarapodását! Fordulj hozzájuk bizalommal! Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét