Bioenergia – életenergia

Bioenergia-eletenergia

A bioenergia az energia összesége az emberi testben melyek életteret képeznek, kívül és belül. Valamilyen zavar az energia ellátásában megsérti az életteret és betegség alakul ki.

A Bios életet jelent vagyis a szószoros értelemben, a bios életenergiát jelent.

Még Nikola Tesla állította, hogy a világűr tele van energiával, és az ő tézíseit bebizonyíotta az modern fizika is, mely azt mondja hogy az energia és az anyag egy és ugyanazok csak más frekvencián vibrálnak (mozognak). A világűrnek és mindenek ami benne van 98 százaléka energia és csak 2 százaléka anyag. Az anyag az energia folyásának a képe.

Az élőlények sejtekből vannak felépítve melyek közül néhányan az információk továbbítására szolgálnak (neuronok) és elektromos mágneses teret hoznak létre. A idegsejtek a neurotranszmitterek segítségével közvetítik az információkat a sejtek között, és így hatnak ki a fiziológiai folyamatokra a szervezetben. Bármilyen zavar esik az információ átadásában vagy az energia átvitelében, megváltozik az egyensúly a szervezetben és betegség lép fel. Az egészségi állapot nagyban függ a test energiájától és az információktól melyeket elektromágneses formában mutatnak ki amit a test be tud fogadni, megőrizni és újraküldeni. Minden gyógyításnak az a célja hogy egyensúlyba hozza az életenergiáját vagy is a bioenergiát.

Hasonlóság a vegetatív idegrendszer és a hormonok között az egyik oldalról, valamint az energia csatornái és az energia központja között a másik oldalról, összeköti a tudományt az energia rendszerről a  tradicionális nyugati orvostudománnyal. A bioterápia nem behatoló és teljesen fájdalommentes kezelési mód mely, pozitívan hat az ember egészségére. A bioenergetikusok vagy bioterapeuták a beteget bioenergia segítségével kezelik hogy serkentsék (aktiválják) az immunrendszer (védekezés) reakcióját és maga a gyógyulás szerkezeteit (mehanizmusát).

 

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Üdvözöllek sok szeretettel, Amira vagyok!
Az évek hosszú során sok ember keresett meg szerelmi, anyagi, érzelmi problémáival, melyeket a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szeretetemmel segítettem átlátni, majd megoldásukra rátalálni.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 330