Betegségek lelki okai – Méhnyakrák

Ebben a cikkben egy olyan betegség lelki hátterét tárjuk fel, amely sajnos sok nő életét veszélyezteti napjainkban. Egészségügyi jóslással könnyen kiderítheted, hogy milyen az egészségügyi állapotod. Megtudhatod, hogy a méhnyakrák miként támadja meg az egészséges testet, és milyen lelki okok idézik elő.

Az anyaméh a nőiséget jelképezi, továbbá a kreativitás centrumának is nevezik.

A méhproblémák, a méhnyakrák általánosságban azt jelzi, hogy ideje fejleszteni a kreativitásunkat, amely visszaadná az önállóságunk nagy részét. Fontos, hogy megválaszoljuk magunkban a következő kérdéseket:

Ha egyedül nem megy a válaszadás, kérd az inga segítségét IDE kattintva!

méhnyakrák

„Hogy élem meg a nőiségemet? Bűnösnek érzem-e magam azért, mert szültem, vagy éppen mert nem szültem gyermekeket?

„Okoz-e nehézséget vagy frusztrációt számomra nőnek, feleségnek, édesanyának, üzletasszonynak, titkos szeretőnek lenni?”

Ha a méhben rendellenesség lép fel, fel kell tennünk a kérdést: elfogadjuk-e mások, főleg a saját leszármazottaink szexualitását. Azt gondoljuk, hogy gyermekeink erkölcsi vagy fizikai  veszélynek vannak kitéve? Félünk, hogy bajuk esik? Valami rossz dologba keverednek? Van valami, amit szégyenletesnek tekintünk családunkkal kapcsolatban? Nem tetszik a párunk, gyermekünk által képviselt szerep?

Hidd el, hogy megdöbbentő dolgok nem csak a Te családodban történnek! Tudj meg többet ITT!

Bármi is legyen a helyzet, fel kell ismernünk, hogy nem rendelkezhetünk mások élete felett, nem szólhatunk bele mások életének irányításába. A lehető legjobb nevelést kell biztosítanunk, aztán pedig büszkének lennünk a gyermekeink elért eredményeire, és nem a hiányosságokra, számunkra nem tetsző dolgokra összpontosítunk.

Kattints IDE, hogy megtudd, milyen betegségekre vagy hajlamos!

méhnyakrák

A méhnyakrák kialakulásának lelki hátterében a családdal és otthonnal kapcsolatos elfojtás figyelhető meg. Érezhetsz bűntudatot, feszültséget magadban, de erről nem beszélsz senkinek. Mivel a családodban nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt eltervezted, szeretted volna, ezért is hibáztatod és ostorozod magad.

Ezen kell változtatnod. Legyen önbizalmad! Ne értékeld alul a képességeidet és a családban betöltött anyai szerepedet. Ne félj attól, hogy az otthonról hozott negatív mintákat átülteted a saját családodba is.

A méhnyakrák nagyon mélyen kötődik az otthoni mintákhoz, és az ezzel kapcsolatos megnyilvánulásaidhoz, értékrendszeredhez. Az elfogadás a legfontosabb, amivel megakadályozhatod a betegség kialakulását, és természetesen a rendszeres méhnyakrák szűrés.

Érdekel, hogyan alakul az egészségügyi állapotod, és hogyan alakítsd az életed? Zeusz vagy Virág jósokat keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik a legjobb tudásuk szerint válaszolnak neked minden kérdésedre!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét