Betegségek lelki okai – Máj

Ha a májaddal vannak gondok, akkor az a saját viselkedésedből származik. A sok belső feszültség, rossz gondolatok, bosszúság, idegeskedés, mind-mind a májproblémák megjelenéséhez vezetnek.

Félsz a betegségektől? ITT megtudhatod, mi rejt valós veszélyt számodra!

Továbbá hajlamos lehetsz arra, hogy másokat kritizálj. Sokszor pedig sajnáltatod magad és jellemző az elégedetlenség, és egy állandó harc valami, vagy valaki ellen. Sokszor ezeknek az embereknek az élete, a boldogsága az, ami iriggyé tesz.

máj

Pánikbeteg vagy és szeretnél teljes életet élni? Kattints IDE!

Meg kell végre értened azt, hogy ha valamit a másik ember szemére hányunk, az mindig saját magunk tükröződése. Én vagyok, aki sajnáltatom magam, de azt várom el, hogy mások változzanak meg. Rá kell jönnöd, hogy ez így nem működik. Ha nem jön el időben a felismerés, akkor még májrák is kialakulhat ezeknek a lelki okoknak a következtében.

Nagyon fontos, hogy megtanuljuk elfogadni és szeretni önmagunkat. Ezzel kivédhetőek a máj problémáinak kialakulásai. A bennem lévő negatív érzések megakadályozzák, hogy a máj rendesen tudjon működni.

máj

Tudj meg többet az egészségedről ITT, egyetlen kattintással!

Ez a szervünk képes lementeni a bennünk lévő rengeteg rossz érzést, negatív gondolatot. Továbbá itt raktározódnak a ki nem mondott érzelmek és gondolatok is, melyek sokszor depresszióhoz vezetnek.

Egyre többször érzed magad gyengének és a legapróbb betegségek is megtalálnak? Valószínűleg egy nem feldolgozott lelki eredetű probléma állhat a háttérben! Lulugyi vagy Szandra jósnők segíthetnek ezt a blokkot, problémát feloldani a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), amik akadályozzák, hogy minőségi életet élhess!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét