Betegségek lelki okai – Inzulin rezisztencia

Az inzulinrezisztencia a cukorbetegséghez hasonlóan, napjainkban igen gyakori betegség, és a hagyományos orvostudomány, bár a tüneteit jól kezeli, teljesen gyógyítani nem tudja.

Te viszont elkezdheted saját magad gyógyítását, ha tudod, milyen lelki okok húzódnak meg az inzulinrezisztencia vagy akár a cukorbetegség kialakulásának hátterében.

Az inzulinrezisztenciára utaló tünetek, mint például az állandó szomjúság érzet, hirtelen fogyás vagy hízás, étvágytalanság, viszketés, lassú sebgyógyulás, fáradtság, vesepanaszok, mind arra vezethetőek vissza, hogy a beteg nem tudja elfogadni önmagát, a külsejét, vagy nem elégedett a teljesítményével.

Úgy érzed, hogy semmivel sem tudsz előre haladni, és ha valamivel mégis, akkor azt túl lassúnak ítéled. Azt éled meg, hogy egy helyben toporogsz, és mire az életed a végéhez ér, nem fogod tudni befejezni, amit elkezdtél.

A haláltól való félelem is megakadályozza, hogy teljes értékű életet élj.

IDE kattintva erről bővebben is olvashatsz!

Az inzulinrezisztencia, akárcsak a cukorbetegség, arra figyelmeztet, hogy sokkal jobban szeresd  önmagad, és a gátlásaidat félretéve élvezd az életet.

Az inzulinrezisztencia még arra is felhívja a figyelmet, hogy nem mered kifejezni a szereteted, és nem is fogadod el fenntartások nélkül a feléd áramló szeretetet, mert úgy érzed, hogy nem érdemled meg a törődést.

cukorbetegség

Szerezd be azt a három tárgyat is, ami védelmet biztosít neked, és kezdj új életet! ITT találod őket!

Az elhízással, a túlsúllyal védekezel, és burkot emelsz a szíved köré, hogy a zsírpárnák biztonságában elrejtett szívedet senki ne közelíthesse meg, és ne tudjon neked fájdalmat okozni.

A fogyáshoz kapcsolódó folyamatos kudarcélmény csak erősíti benned az érzést, hogy te kevesebb vagy, mint más, és hogy téged a társadalom kitaszít.

Ha változtatni szeretnél, olvasd el a 2017-es horoszkópod, hogy megtudd, melyik a legkedvezőbb alkalom például arra, hogy elkezdd azt a fogyókúrát, amely sikeres lesz!

Az inzulinrezisztencia egyik tünete a szomjúságérzet, ami első sorban azért van, mert szomjazol mások szeretetére.

Az inzulinrezisztencia másik tünete, a lassú sebgyógyulás, azért jelentkezik, mert  újabb és újabb lelki sebeket okozol magadnak, ezért a régiek sem tudnak begyógyulni. Meg kell találnod a lelki békét a gyógyuláshoz.

A viszketés, ekcéma arra figyelmeztet, hogy sokkal több figyelmet kell fordítanod a tested ápolására. Menj el néha egy wellness hétvégére vagy egy masszázsra.

A fáradékonyság azt is jelzi, hogy belefáradtál az állandó megfelelési kényszerbe és egy véget nem érő mókuskeréknek érzed az életed. A veséd elégtelen működése, mivel a vese páros szerv, társas- és párkapcsolati problémákat jelez.

cukorbetegség

Összefoglalva, ha inzulinrezisztenciád vagy cukorbetegséged van, akkor ennek az lehet az oka, hogy nem tudod 100%-osan elfogadni saját magadat, az életedet, önértékelési problémáid vannak. Gyakran elszalasztod a lehetőségeket és folyton az az érzésed, hogy lemaradsz valamiről, ami legtöbbször így is van.

Minden esetben arra kell törekedned, hogy elfogadd az érzéseidet, a tested, a fizikai megjelenésed és elfogadd mások szeretetét. Mások szeretete által tanulod meg szeretni önmagad, ami meghozhatja a gyógyulást.

Inzulinrezisztenciával küzdesz vagy cukorbetegséggel? Vagy csak érdekel egészségi állapotod, rövid vagy hosszútávon? A legjobb szakembereink adhatnak választ minden kérdésedre! Amarita vagy Machita jósnőket keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét