Betegségek lelki okai – Cukorbetegség

cukorbetegseg

Ahogyan minden betegség hátterében valamilyen lelki kiváltó ok keresendő, a cukorbetegség diagnosztizálását követően is érdemes végig gondolni, hogy mi válthatta ki ezt a betegséget az életedben.

A lelki okok főleg a krónikus, akut betegségek hátterében keresendők, és a betegség típusából már következtetni lehet azokra az okokra, amelyek kiválthatták azt.

Ide kattintva,sorozatunk korábbi részében a rák kialkulásának lelki hátteréről is olvashatsz!

betegségek lelki okai

A cukorbetegséget az alábbi lelki tényezők válthatják ki, ezek megjelenhetnek külön-külön, de sokszor egyszerre több is jelen van a beteg életében:
Erős szeretethiány, és a szeretet kifejezésének a hiánya okozhatja. Ha rengeteg szeretetet tudnál adni, de nincs kinek, nincs a környezetedben senki, akit igazán szerethetnél akkor a cukorbetegség tünetei jelentkezhetnek nálad. Ilyenkor szokták javasolni kisállat beszerzését, amely áthidaló megoldás lehet a problémádra.

Nagyon sok minden befolyásolja az egészséged, meglepő módon még az alvási pozíciód is lehet jótékony hatással, vagy akár ronthatja az egészségügyi állapotod.

IDE kattintva,többet megtudhatsz erről a témáról!

Hipochondria és a betegségektől való pánikszerű félelem is generálhat cukorbetegséget. Talán csökkenhet a félelemérzeted, ha elolvasod vonatkozó cikkünket.

betegségek lelki okai

ITT megtudod,mely betegségekre vagy hajlamos a csillagjegyed szerint!

Párkapcsolati problémákra utal a vese elégtelen működése. A cukorbetegség egyik tünete a vesék alulműködése, ez pedig egyértelműen a rossz párkapcsolat következménye. Ha a kapcsolatodban nem vagytok egyenrangúak, a párod nem hallgatja meg a véleményed és gyakran a szavadba vág, akkor a sok elfojtott és ki nem mondott szó cukorbetegséget generálhat az életedben.

A cukorbetegség másik tünete az ekcéma, amely szintén a párkapcsolati veszekedések, illetve munkahelyi kudarcok és a stressz leképezése. Ha ekcéma jelentkezik a testeden, kezdj el meditálni, és engedd el azokat a tényezőket, amelyek kiborítanak, legyen ez egy rossz párkapcsolat vagy egy stresszes munkahely. Kollégáink segítenek az új munka és új szerelem bevonzásában, hívd őket bizalommal!
A cukorbetegségnek lehetnek egyéni kiváltó okai is, erről bővebb információt szakembereinktől kaphatsz!

Ha már minden lehetőséget kipróbáltál, de semmi sem segített, hogy a betegséged ne őrölje fel az egész életed, akkor hívd Eta vagy Kamilla jósnőket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik segíthetnek, hogyan kezeld a betegséged, és hogyan élj teljes életet!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét