Betegségek lelki okai – Alzheimer kór

alzheimer kor

Az Alzheimer kór esetében is, ahogyan minden más betegség hátterében, érdemes felkutatni a lelki kiváltó okokat, mert ezáltal elősegíthető és felgyorsítható a gyógyulási folyamat.

Ha beteg vagy, használj gyógyító köveket a gyógyuláshoz! Kattints IDE!

Sajnos léteznek olyan betegségek, amelyekből nagyon nehéz, vagy egyáltalán nem lehet meggyógyulni, viszont a tünetei jól kezelhetők és szinten tarthatók. Ilyen például az Alzheimer kór is, amely nagyrészt genetikai, a kialakulása mégis sok olyan tényező összjátékának a következménye, amelybe beletartoznak a lelki kiváltó okok is.

Az Alzheimer kór tulajdonképpen egy menekülő út a valóságból. A lélek menekül a testből, a jelenből, mert nem érzi jól magát abban a helyzetben, amelyben éppen van.

Az Alzheimer kór egyik jellemző tünete, hogy a régmúlt eseményekre jól, a közelmúltra pedig szinte egyáltalán nem emlékszik a beteg
Ha jelenleg egy olyan helyzetben vagy, amiről tudod, hogy számodra nem jó, az egészségedre káros, és hosszútávon depresszióhoz vezethet, akkor még most lépj ki ebből az élethelyzetből, mert ha nem így teszel, a depressziónál sokkal súlyosabb betegség is kialakulhat, ez pedig az Alzheimer kór.

Vérnyomás problémáid vannak? EZEK a gyógynövények fognak segíteni! 

Ne engedd meg meg magadnak, hogy egy olyan életet élj, ami neked nem szimpatikus, hogy olyan helyen élj, ahol nem szeretsz lakni, és hogy olyan emberek vegyenek körül, akiket nem szeretsz. Vedd magad körül kedves emberekkel és olyan tárgyakkal, amelyek gyönyörködtetnek.

Díszítsd a lakásod gyógyító festményekkel, ITT találod őket! 

Ha meg szeretnéd előzni az Alzheimer kór kialakulását, akkor mozogj sokat és rendszeresen. Válassz egy olyan mozgásformát, amelyet nem csak azért végzel, mert egészséges, hanem mert jól esik.
Próbálj ki több mindent, amíg meg nem találod azt a sportot, amelynek az űzése örömöt szerez a számodra.

alzheimer kor

Az Alzheimer kór a tudomány mai állása szerint nem gyógyítható, viszont a rendszeres mozgással, az egészséges életmóddal csökkenthető a kialakulásának az esélye.

Ha ismersz valakit, aki Alzheimer kórban szenved, de még a kialakuló fázisban van, akkor hívd fel a figyelmét arra, hogy azonnal változtatnia kell: lakhelyet, barátokat, mindent, ami nyomasztja, és így talán egy korai stádiumból még visszafordítható és gyógyítható a betegsége.

Egyre többet küszködsz az egészségeddel? Kezdesz ráeszmélni, hogy ez így nem mehet tovább? Boszi Kata vagy Bettina jósnők segíthetnek az egészségedet rendbe tenni, a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)! De tudnod kell, hogy az első lépést neked kell megtenned!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét