Betegségek lelki okai – Ágybavizelés

betegségek lelki okai

A betegségek lelki okai sokszor a gyermekkorra is visszavezethetők. Jelen esetben az ágybavizelés lelki okaira derítünk fényt, mely nem csak gyermekeket érint, hanem nagy számban felnőtteket is.

Bár sokan szégyellnivalónak tartják, nem is olyan ritka probléma, és ha tudjuk, hogy mi okozza, gyökerestől meg is szüntethetjük.

 

Horoszkópod azt is megmutatja, milyen betegségektől kell tartanod. ITT most megtudod!

Az ágybavizelés okai GYERMEKKORBAN:

Elsődleges és másodlagos ágybavizelést tudunk megkülönböztetni. Másodlagosról akkor beszélünk, ha a korábban már szobatiszta gyermek újból elkezd bevizelni. Ebben az esetben mindenképpen pszichés okokat kell keresni.

Ha még nem próbálkoztál gyógyító varázslatokkal, akkor az idő! Kattints IDE!

betegségek lelki okai

Szülőként különösen oda kell figyelnünk a gyermekre ilyen esetben, és semmiképp sem hibáztatni, mert a hiba valójában a szülőben lehet. Ha a szülő nem kíséri figyelemmel a gyermek reakcióját egyes helyzetekben, és nem ismeri fel, hogyan hatnak rá különböző ingerek, pl. környezetváltozás, új óvoda, új iskola, új barátok, esetleg nem veszi észre mi az, amit a gyermek valójában akar, akkor öntudatlanul tiltakozásba kezd, ami az ágybavizelésben nyilvánul meg. Ugyanúgy közrejátszhat a figyelem hiánya, a meg nem értés is, valamint az, hogy korához képest túl sokat várunk el tőle.

Szeretettel és odafigyeléssel átsegíthetjük őt ezen lelki állapotán, és ne akarjuk a saját akaratunkat a gyermekünkre erőltetni. Segíteni kell abban, hogy megtalálhassa önmagát, hogy felszínre jöjjön az, amiben jó, és ebben támogatni kell. Meg kell szüntetni azokat a dolgokat is, melyek feszültté teszik, mint pl. a viták, veszekedések családon belül.

A fenti megoldásokat már kipróbáltad, az ágybavizelés mégsem szűnik? Hívd szakembereinket, és azonnali segítséget kapsz!

 

Esetleg pánikbeteg vagy? ITT a megoldás!

 betegségek lelki okai

Az ágybavizelés okai FELNŐTTKORBAN:

Hasonlók az okok, persze más megközelítésből. A felnőttkori ágybavizelést okozhatják a túlzott elvárások másokkal és önmagunkkal szemben. Amikor úgy érezzük, hogy szélmalomharcot vívunk a környezetünkkel, vagy túlhajszoljuk magunkat, hogy eleget tegyünk megfelelési kényszerünknek, az elménk és a testünk, mint a gyermekek esetében is, tiltakozásba kezd. A felnőttkori ágybavizelés egy öntudatlan feszültség levezetés valójában, mély tiltakozás az igazságtalan bánásmód, környezetünk igazságtalansága ellen.

Amit tehetünk, hogy felhagyunk mások kedvében járásával, és arra figyelünk, ami nekünk jó. Elengedjük a bennünk lévő feszültséget, és olyan dolgok után kutatunk, melyekben örömünket leljük.

Te is ágybavizeléssel küzdesz, de úgy érzed, hogy nem tudsz kiszakadni a hétköznapok problémáiból, és valójába azt sem tudod, mi tenne boldoggá? Akkor is van segítség, csak keress fel egy megfelelő szakembert!

 

Már mindent megpróbáltál, de semmi sem segített egészségügyi problémádon?

Akkor itt az idő, hogy felkeresd  Jázmin  vagy  Aurethiel   jósokat a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik bármilyen egészségügyi gondodra megtalálhatják a megoldást!

Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét