Betegségek lelki okai – A rák kialakulásának lelki háttere?

rák kialakulása

A rák kialakulása is, mint minden betegség, egy jelzés, testünk jelzése, hogy változtatni kell, mert az irány, amelybe haladunk, nem jó. Testünk egy térkép és minden egyes szervünk működése valamilyen lelki disszonanciára mutat rá. Például, ha a nyakad fáj, az azt jelzi, hogy túlságosan makacs vagy és önfejű, büszke és hajthatatlan. Ha ezen változtatsz, a testi tünet, vagyis ebben az esetben a nyakfájás teljesen elmúlhat. Ugyanígy, ha emésztőszervi problémád van, akkor valami olyan lelki sérelmeket hordozol, amelyet még nem bírtál megemészteni. Természetesen vannak betegségek, amelyek könnyebben kialakulnak egyik csillagjegynél, mint a másiknál.

Ha érdekel, mennyi esély van a rák kialakulására a te esetedben a csillagjegyed szerint, olvasd el cikküket ITT!

A Rák is akkor jelenik meg az életedben, amikor a tested és lelked között hirtelen szakadék keletkezik és elveszíted a belső egyensúlyod.

A rák kialakulásáért első sorban a belső feszültséget, a haragot tartják felelősnek Ha valakire nagyon haragszol és sokáig haragszol, szinte nap mint nap erre gondolsz, akkor ez a harag egy idő után, mivel távozni nem tud a testedből, egy daganattá áll össze, mint egy szigetet képezve a testeden belül.

Az érzelmek visszafojtása is betegséget generál, IDE kattintva olvashatsz erről bővebben! 

rák kialakulása

Minden olyan negatív érzés és gondolat elősegíti a rák kialakulását, ami naponta legalább tízszer az eszedbe jut és valahányszor rá gondolsz, elönt a düh és a kétségbeesés érzése.

El kell engedned ezeket az érzéseket, mert ha huzamos ideig fennáll ez a lelkiállapot, akkor sajnos annak az egyik testi megnyilvánulása a rák kialakulása lehet.

A rák kialakulásáért lelki traumák is felelősek lehetnek, például olyan gyerekkori traumák, amit az érintett sosem tudott feldolgozni. Ilyen lehet a szülök vagy szeretett hozzátartozók tragikus körülmények közötti elvesztése, problémás családba való nevelkedés (alkohol, drog, erőszak). Ha ezeket a lelki megpróbáltatásokat nem tudja valaki feldolgozni, akkor különböző gócpontok alakulnak ki a testben, amelyeket később rákként diagnosztizálnak.

Természetesen a lelki okok megszüntetésével, megfelelő orvosi kezeléssel, gyógyító energiával feltöltött tárgyak segítségével a legtöbb betegségből meg lehet gyógyulni.

ITT találod a Te gyógyító kövedet horoszkópod szerint

rák kialakulása

Ha a fent leírtak közül bármelyik leírás jellemző rád, akkor kérj segítséget kollégáinktól! Segíteni tudnak neked abban, hogy hogyan szabadulj meg a bűntudattól, megfelelési kényszeredtől, haragtól, gyásztól és gyerekkori traumáktól.
Hosszabb ideje súlyos betegséggel küszködsz? Lehet, hogy a betegségedet lelki eredetű, régen eltemetett érzelem, probléma, sérelem okozza, amit, ha megtanulsz Rycardo vagy Marcus Mágus segítségével elengedni, akkor az egészségügyi állapotod is javulhat! Hívd őket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét