Betegségek lelki okai – A köszvény

betegségek lelki okai

Ebben a cikkben egy olyan anyagcsere-betegség lelki hátterét tárjuk fel, amely a húgysav felhalmozódásának eredményeként alakul ki, és főleg ízületi bántalmak megjelenésével nehezíti meg életünket. Egészségügyi jóslással könnyen kiderítheted, hogy Te hajlamos vagy-e a köszvényre. Megtudhatod, hogy ez a betegség miként támadja meg az egészséges testet, és milyen lelki okok idézik elő.

Szervezetünkben a húgysav azért gyülemlik fel, mert negatív érzéseket halmozunk fel, amelyeket valójában el kellene engednünk. Ezeknek a rossz gondolatoknak a következtében a testünk hasonlóan merevvé válik, mint a gondolataink és a viselkedésünk.

 

Ide kattintva megismerkedhetsz a szellemgyógyászat tudományával!

betegségek lelki okai

 

Érezheted, hogy a dolgok az életedben nem úgy alakulnak, ahogyan szeretnéd. Ez a betegség általában a nagyon makacs, merev embereket, és azokat érinti, akik kilátástalanul, céltalanul élik mindennapjaikat.

Meg kell tanulnod lazábban élni az életet. Fogadj el tanácsot másoktól, engedj a merev, szigorú elveidből és elképzeléseidből. Fontos, hogy megtaláld az összhangot önmagaddal és a környezeteddel. Találj rá az életfeladatodra és tedd azt ami boldoggá tesz. Felejtsd el a kötöttségeket, a merevséget. Nyiss az új dolgok felé.

Tudd meg ITT, hogy csillagjegyed alapján milyen betegségre vagy hajlamos!

betegségek lelki okai

Nem ártana, ha több szeretetet fogadnál be magadba azért, hogy kiegyensúlyozódj és felszabadítsd a negatív, rossz érzéseket, és ez által újra szabadon, önfeledten mozoghass.

Gondjaid vannak a látásoddal? Íme a szem betegségeinek lelki oka!

Ne mindig ugyanazok a dolgok foglalkoztassanak. Engedd el végre a múltat, a múlt sérelmeit. Fontos, hogy megbocsáss másoknak, de legfőképp önmagadnak. Ha folyamatosan a régi dolgokon rágódsz, szép lassan megsavanyodsz, ami húgysav formájában megjelenik a szervezetedben.  Ennek a következménye pedig az egyre fokozódó gondolati és tesi merevség, köszvény lesz.

Egyik napról a másikra megromlott az egészségügyi állapotod és nem tudod az okát? Itt az ideje, hogy fényt deríts rá, hogy mi lehet a háttérben. Szellem, negatív energiák vagy esetleg rossz helyen álló fekhely? Amarita vagy Kamilla jósnők megmondhatják a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és segíthetnek is megoldani a problémát, hogy az egészséged újra a régi legyen!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét