CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Szűz férfi ezt gondolja (és ezt teszi)!

ferfi_szerelemben_szuz_ferfi_ha_szomoru

A leleplező igazság: mit mond, és mit gondol a Szűz férfi?

Tévedésben van mindenki aki, azt hiszi, csak a nők mondanak mást, mint amit gondolnak! A pasikat is épp olyan nehéz kiismerni, megérteni!

 

Szűz férfi megtartása: Rend a lelke mindennek! Legyen tisztaság otthon, bár ebben ő maga is biztosan segítségére lesz. Időben kell mindent csinálni. Bevásárolni, az ingeit kivasalni, és a szülinapján elsőként felköszönteni. A fellengzést utálja, mivel maga sem esik túlzásokba. Olyan nőkre bukik, akiknek a rendezett frizurájuk alatt értelmes agysejtek is találhatók.

Szűz férfi elűzése: Amennyiben Ön nem kellően racionális, ha örökké fantáziavilágban él, ha nincs konkrét jövőképe, ha még azt sem tudja eldönteni, mit csináljanak közösen a hétvégén… akkor keressen magának inkább valaki mást! – vagy alkalmazkodjon hozzá, és érdekelje az, ami iránt vonzalmat érez a Szűz férfi.

Tudja meg ITT, hogyan hódíthatja meg a Szűz férfit!

Lunczer Judit 935 kód, astro24h Lunczer Judit, jóslás, asztrológia,

Ismerkedésnél a Szűz férfi: Buliban, diszkóban ritkán található, ha mégis elmenne, ne vegye zokon, hogy nem kéri fel táncolni, mert nem illetlenségből ilyen. Nem az a fajta, aki egy Lagzi Lajcsi zenére lelkesen táncra perdül. Attól még figyelmes, mert ha észreveszi, hogy Ön fázik, biztos lehet benne, hogy inkább Ő fagyoskodik, amit be nem vallana, de odaadja a pulcsiját, vagy zakóját. Nagyobb a valószínűsége, hogy színházban, koncerten találkoznak össze, mivel szívesen jár ilyen helyekre. Még el is beszélget Önnel, amitől lehet az-az érzése, hogy szimpatikusak egymásnak és hamarosan találkoznak.

Amit mond: Te egy nagyszerű ember vagy!

Amit gondol: Soha többé nem látod.

vagy

Amit mond: Legyünk barátok!

Amit gondol: Nem vagy az esetem, de összehozhatnál valamelyik formás kis barátnőddel.

vagy

Amit mond: Majd hívlak!

Amit gondol: Tényleg fel akarlak hívni, de félek attól, hogy igent mondasz.

 

Amikor komolyan gondolja a Szűz férfi: Érzelmeivel soha nem áraszt el senkit látványosan. Eléggé érdektelenül tud viselkedni még akkor is, miközben eldönti, hogy Ön az igazi, akivel összeköti az életét. Amikor már eldöntötte, még akkor sem kell tartania attól, hogy lángoló tüzétől megégeti magát, hanem érzelmeit és szeretetét leginkább megbízhatóságával tudja és fogja éreztetni. Természetesen vannak érzelmei, csak azokat nem fogja óránkénti simogatással, fenék csipkelődéssel, hízelgéssel, becézgetéssel kimutatni.

Amennyiben bármilyen betegség miatt Ön ágynak dőlne, a Szűz férfinél nem talál jobb társat, aki Önnel törődik és ápolja. Részben ennek az is az oka, hogy mint Merkúr szülött, a gyógyítás nem áll távol tőle, viszont hipochonder alkat, így fokozottabban figyel az egészséges táplálkozására, vitamin bevitelére, nehogy Ő is megbetegedjen.

 

Amit mond: Tényleg kedvellek.

Amit gondol: Azt hiszem, szerelmes vagyok, de ha kimondom, nincs visszaút.

 

ITT találja a csillagjegyeket, akikkel a Szűz leginkább összeillik!

 

A haverok társaságában a Szűz férfi: Általában nem nagyon bőbeszédű még a haveri körben sem, a szavakkal is spórol. Felesleges mondat nem jön ki a száján, de ha kikérik a véleményét, akkor megmondja a nyers igazságot mindenféle csomagolás, körítés nélkül. Amiről az Ikrek, vagy a Nyilas órákig vagy napokig tud beszélni, ugyanazt a Szűz egy-két mondattal röviden, lényegre törően és tömören megválaszolja.

Amit mond: A barátnőm

Amit gondol: Csináltál nekem vacsorát? Ja és nem engedem, hogy a haverjaim rád hajtsanak.

vagy

Amit mond: Nincs semmi, minden oké.

Amit gondol: Istenem, tudom, hogy érdekel, milyen napom volt, mi volt a kollégákkal, a főnökömmel, de örülök, ha végre hazaérek, le akarok punnyadni a kanapéra a sörömmel és egy zacskó chipsszel.

 

Amikor szexelni akar a Szűz férfi: Csak lassan, óvatosan közeledjen hozzá, mert kikelne magából, ha rögtön lerohanná. Attól nem kell tartania, hogy esténkét szexis hálóingben rózsával a fogai között készenlétben vágyakozva kell várnia a férfire. A parfümöt is nyugodtan kihagyhatja, jobban örül annak, ha a szoba naponta frissen kimosott és fertőtlenített lepedő illatától árad. Azt is jobban fogja értékelni, ha inkább egy fertőtlenítő spray van a kezében, vagy felfegyverkezve egy pár óvszerrel várja Őt, nehogy elkapjon valamit.

Azért nem kell elkeserednie és feladnia, mert ha a sors a Szűz férfit megáldotta egy Skorpió, Bika, vagy Oroszlán aszcendenssel, netán egy szerencsésen álló Mars bolygóval, akkor éjszakája alvás nélkül és forróbb hangulatban fog eltelni. A Szűz erogén zónája, az alhasi terület, köldök, és a derék körüli izomkötegek.

 Amit mond: Már ezer éve nem beszéltünk, sokat gondoltam rád.

Amit gondol: Már három hónapja nem voltam senkivel.

vagy

Amit mond: Nem akarok semmi komolyat.

Amit gondol: Csak egy kis huncutkodásra vágyom.

 

Készüljön fel a 2019-es évre! ITT elolvashatja, hogyan alakulnak szívügyei!

 

Menekülőben a Szűz férfi: Idővel Ön rádöbbenhet arra, hogy órákig sikálja magát a fürdőkádban addig, míg nem biztos abban, hogy már rég megunt rá várni és elaludt. Így nem fenyegeti Őt az a veszély, hogy még ébren találja, ha mégis ágyba bújik, akkor rögvest el a másik oldalra. A Szűz jegyű férfiak annyira túlhajtják magukat, hogy nincs energiájuk a szerelemre, annál nagyobb az igényük az alvásra. Egyébként hogy ne is legyen nemi vágyuk, keményen sportolnak, így estére hulla fáradtak. Amikor mégis úgy érzi, hogy már túl van a harmadik X-en és elképzeli, hogy kit is szeretne maga mellett látni, akkor mi derül ki, hogy ilyen ember még nem élt az Univerzumban, mivel túlságosan magasak az elvárásai.

Amit mond: Nem tudom, mit akarok.

Amit gondol: Nem akarlak.

vagy

Amit mond: Szükségem van egy kis szabadságra.

Amit gondol: Milliméterekre vagyok attól, hogy ejtselek, de még nem döntöttem el, a kényelmem miatt.

vagy

Amit mond: Az ex-barátnőm egy őrült zaklató, aki egyfolytában hívogat. Nagyon megijeszt.

Amit gondol: Még mindig szerelmes vagyok az exembe.

férfi ha szomorú, szűz férfi, jóslás, ezotéria, ezo, szűz horoszkóp, szűz csillagjegy, szűz aszcendens

Biztonsága érdekében a Szűz férfi: Szokása mindent pontosan előre megtervezni, ügyel a részletekre, s nem kedveli a spontán megnyilvánulásokat. Szereti, ha minden úgy megy, ahogyan Ő elgondolta. A párkapcsolatban semmit sem siet el, hiszi, hogy mindennek megvan a maga ideje, és majd mikor eljön, akkor kell cselekedni. A „Barnamedve” ismerőseinek türelmesnek kell lenniük, ha szeretnék, hogy kitárulkozzon előttük, elmondja mi a panasza, várni kell, míg ő kezd nyitni felénk. Gyakran félreértik ezt a zárkózott tartózkodást és az óvatos viselkedést, ezért ez, mindkét érintett félnek nehézségeket is okozhat. Képesnek kell lenni megérteni őt, így közel kerülhetünk hozzá, s akkor egy örök társat tudhatunk magunk mellett, aki megbízható és odaadó. Néha tűrnünk kell a brummogását, de tudnunk kell, hogy belül csupán egy félénk kisbocs.

 

 

Amit mond: Mivel foglalkozol?

Amit gondol: Elég pénzt keresel, hogy feleségnek is jó parti legyél?

vagy

Ami mond: Nyugodj meg, nem vagyok féltékeny típus.

Amit gondol: Ki volt az a férfi, akit úgy bámultál? Talán tetszik neked?

 

Amennyiben választottja más jegyben született, vagy fontos kérdései vannak szerelmi életével kapcsolatban, kérjen személyre szóló elemzést asztrológusainktól, hogy biztosan a megfelelő irányba mozdulhasson kapcsolatuk! Keresse bizalommal Lunczer Juditot vagy Etát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

 

Lájkolj minket!

Olvastad már?

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Október havi szerelmi horoszkóp

Október havi szerelmi horoszkóp   Kos  A havi horoszkóp sok eseményt jósol előre. Szerelemben fogd kicsit lazábban a gyeplőt, próbáld értékelni a könnyed ismeretségeket. Meglévő kapcsolatodban egy régi emlék mindig nem került helyre. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha úgy érzed, párodat valaki el szeretné csábítani!   Bika  Észre sem veszed, hogy […]

Heti horoszkóp 2019.10.10. – 2019.10.17.

Heti horoszkóp 2019.10.10. – 2019.10.17.   KOS Könnyen veheti át az irányítást most életed felett a negatív erő, több gond jöhet munkában és pénzben is. Ha jó ideje érzed azt, hogy teljes káosz van körülötted, akkor nem hazudnak a csillagok. Mutatnak egy személyt, akinek nem olyan jók a szándékai irányodban, mint ahogy gondolod. Hívd Imolát […]

Angyali üzenet Októberre

Angyali üzenet októberre    Az angyal alá szállt októbert megelőzően is, majd átadta nekem az üzenetét. Az angyali üzenet univerzális, valamilyen formában mindannyiunkra vonatkozik. Az angyal titkokat oszt meg velem, sorsról és a jövőről, amelyeket én ebben a rövid formában most megosztok veled.   Figyelj oda EZEKRE a számokra is, mert az égiek számok által […]

Heti horoszkóp 2019.10.03. – 2019.10.10.

Heti horoszkóp 2019.10.03. – 2019.10.10.   KOS Itt egy új hónap, és te nagy reményeket fűzöl hozzá. Nem is baj, mert ha meglesz a kitartásod, hihetetlen eredményeket érhetsz el munka és pénzügyek terén, és nagyszerű lehetőség is jöhet, már ezen a héten. Van azonban fontos figyelmeztetés is! Ha október második hetétől sem tapasztalsz pozitívumokat az […]

Cigánykártya üzenete Októberre

A Cigánykártya üzenete Októberre    Az október az év legmisztikusabb hónapjainak egyike. A cigánykártya jóslás ilyenkor tud lenni a legpontosabb. Egykor ez volt az év utolsó hónapja. Ennek a hagyománynak még ma is megvannak a spirituális nyomai. Éppen ezért érdemes most figyelned az októberi cigánykártya jóslás üzenetére. A cigánykártya jelentése legnehezebben értelmezhető. Számtalan szimbólum van […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907