CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti

 

 

Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy anyagiakban segít a Földön, vagy angyali védelem alá vesz és megóv minden bajtól. Míg a nappalok rövidülnek, ez az angyal segítségedre lehet.

 

ITT megtalálod azokat az angyali számokat, melyekre érdemes felfigyelned jelként!

tv2_angyal

Nem véletlen, hogy ebben az időszakban vannak a legerősebb angyalok a Földön. Hiszen ilyenkor hosszúak az éjszakák, a sötét mágiákat gyakorló embereknek van idejük a démoni erőkkel felvenni a kapcsolatot. Éppen ezért maga a Föld nagyobb angyali védelmet kap. Ebben az időszakban érdemes neked is az angyal mágia segítségét igénybe venned! Ez az időszak segítségedre lesz, hogy végre elérd céljaid, akkor is, ha kívánságod lehetetlennek tűnik!

 

Vágyaid elérésében segítenek EZEK a szimbólumok is!

 

A kívánság mágia angyali erők segítségével többre képes, mintsem azt hinnéd. Most, ha szükségleteid meghaladják a realitásokat, akkor is van lehetőséged a változásra. Karácsony a csodák ünnepe, talán azért is van ez így, mert ilyenkor az angyalok a közelünkben vannak. Használd most ki ezt az időszakot, élj a legerősebb angyal segítségével, aki még a lehetetlent is teljesítheti! Nevét okkal nem írtam le.

 

ÍGY kérd meg az angyalod, hogy több pénzzel áldjon meg!

Ha én itt nyilvánosságra hozom a nevét, nagyon sokan kérik majd az angyalt, hogy segítsen. Sajnos nem szabad túlterhelni, nem szabad sokkolni a kérésekkel. Így ha szükséged van a segítségére, keress minket! Hívj Violát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd az angyali kívánság mágiát! Kérdéseket fog neked feltenni, el kell döntenie, hogy méltó vagy-e a legerősebb angyal segítségére. Ha igen, akkor megkapod a mágiát, a többi már csak az angyalon függ, hiszen Ő is megvizsgál majd, mielőtt cselekszik!

 

Vonzd be angyali segítséggel az életedbe azt, ami még hiányzik, és ami teljesen boldoggá tenne! Hívd fel Violát vagy Sárát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), mert ha jogosult vagy a mágiára és elvégzik neked, az életed egy csapásra megváltozhat!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.   KOS Ha önfejűségedből, hirtelen haragodból nem adsz alább, elég rossz napok elé nézhetsz. Most a heti bolygóállás az anyagi helyzetedre, és karrier területére is eléggé rosszul hat. Azok a döntések, amiket mérlegelés nélkül hozol, most biztos, hogy nem fogják a javadat szolgálni. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), […]

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseidet!

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseid!    Az angyali üzenet mindig fontosabb karácsony környékén. A legszentebb ünnep ez, a fény ünnepe, amikor a Karácsony angyala a Földre száll, békét és szeretetet hozva az emberek és a te szívedbe is! Teljesen mindegy, milyen hited van, ha Karácsony tájékán itt vagy Európában valahol, a karácsonyi szellem […]

Pénz, szerelem, siker varázslat 2020-ra!

Pénz, szerelem és siker varázslat 2020-ra   A pénz egyre fontosabb tényezővé válik napjainkban. Sokan csak ebben látják a boldogságot. Azt gondolom, te is egyetértesz abban, hogy az élethez több dologra is szükség van, mint csupán a pénz. A szerelem éppen olyan fontos, vagy a siker által nyújtott flow élmény, amelyről mostanság nagy divat beszélni. […]

Angyali üzenet Novemberre

Angyali üzenet novemberre   Az angyali üzenet novemberre is megérkezett. Késve ugyan, de megérkezett. Az angyalok mérgesek az emberekre. Fáj nekik, amit mi emberek, a Földön teszünk. Nézd csak meg, ahogy sokszor a tévében egy műsorvezetővel beszélnek. Hová is jutott a világ!? Az angyalok a sok gonoszság miatt csak késve küldték el üzenetüket, viszont sosem […]

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619