Augusztusban, ezeken a napokon ne adj ki PÉNZT!

Augusztusban, ezeken a napokon ne adj ki PÉNZT!

Ha spórolós vagy, akkor most nagyon örülhetsz, hiszen augusztusban rengeteg olyan nap van, amikor nem szabad pénzt költened. Ezeken a napokon kifejezetten balszerencsét hoz, ha pénzt adsz ki, így érdemes előre bevásárolnod, és ezen a napon tényleg még egy kiflire sem költened.

Az első, nem költekezős nap már rögtön augusztus elején beköszönt.
Augusztus 4-én a tarot kártya szerint erős negatív energiák működnek, és ha pénzt adsz ki, annak a többszörösét veszíted el a hónap során. Ha túl későn olvastad ezt a cikket és már költekeztél ezen a napon, akkor azonnal kérj egy védelmi mágiát a pénzedre Ágnestőla 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!

penzugy_tv2

Szerezd be azokat a tárgyakat sürgősen, amelyek megvédenek a negatív erők ellen! ITT megtudod, melyek ezek!

Szinte egy hét sem telik el és ismét nem nyithatod ki a pénztárcád, és a zsebedben sem turkálhatsz.
Augusztus 10-e szintén tiltó listás nap. A kártya szerint ezen a napon tízszer annyiba kerül utólag, amit megvettél. Tehát, ha autót veszel, akkor tízszer annyit kell idővel rá költened, mint amennyiért vetted. Ezen a napon apró dolgokat vásárolhatsz, de mindenféle nagyobb beruházás tilos!

Nem csak anyagiakban, de szerelmi téren is vannak olyan napok, amelyek kifejezetten bajt hoznak rád, főleg, ha nem az igazi társaddal élsz együtt. IDE kattintva erről bővebben is olvashatsz!

Mire azt gondolnád, hogy újra költheted a pénzed, újabb megszorítások következnek. Augusztus 13. és 15. között, de főleg 15-én semmiképpen nem szabad költekezned. A Perseidák meteorraj olyan csillaghullást eredményez, amelyet Szent György könnyeinek is hívnak. Ha ezen a napon költekezel, úgy elszórod a pénzed, ahogyan a csillagok potyognak az égből.
Ez után néhány napig költekezhetsz, már, ha van miből. Ha pénzszűkében vagy, akkor a titkos pénzhozó számokat használd, hogy eljöhessen a gazdagság az életedbe.

A TITKOS pénzhozó számokat ITT találod

cigánykártya jóslás

Ezek után nagyon figyelj, főleg, ha a számok sok pénzt hoztak, mert a hónap legtrükkösebb napja augusztus 28.
Ezen a napon ugyanis költekezhetsz, de csak napnyugtáig. Augusztus 28-án, pontosan 19 óra 32 perckor nyugszik le a nap. Ezután semmire sem adhatsz ki pénzt!

Vedd komolyan a fenti dátumokat, mert hatalmas adósságokba verheted magad, ha nem veszed figyelembe az intelmet, mely neked szól! Ágnes vagy Zeusz jósokat meg kell hallgatnod feltétlen a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc, mert egy hatalmas szerencsétlenségtől óvhatnak meg!)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét