Augusztus havi szerelmi horoszkóp!

Augusztus havi szerelmi horoszkópunkból megtudhatod, mi vár rátok a pároddal, illetve ha még csak plátói szerelmet táplálsz, beteljesedik-e augusztusban. Olvashatsz még arról is, hogy melyek a leginkább összeillő csillagjegyek!

Néhány fontos információt ITT is megtalálsz, ha bizonytalan kapcsolatban élsz, vagy egyedül!

Kos ( március 21-április 20.):

Kos jegy

A havi horoszkóp szerint ebben az időszakban a Kosok átadják magukat az önfeledt érzelmeknek, ilyenkor a legalkalmasabb a Kos kiszemelteteket megkörnyékezni, hiszen sokkal érzelmesebbek és érzékenyebbek ebben a hónapban. Aki Kos csillagjegyű párral él kapcsolatban, boldog és felhőtlen hetekben lesz része ebben a hónapban, ellentétben a június havi horoszkópban leírtakkal.

A leginkább összeillő csillagjegyek ebben a hónapban: Kos-Nyilas.

Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy mielőbb megnézhesse, van-e rajtad szerelmi kötés, mert ez hatalmas problémákat is eredményezhet!  

Bika (április 21-május 20.):

Bika jegy

A Bika jegyű párotokkal legyetek ebben a hónapban sokkal türelmesebbek a havi szerelmi horoszkóp szerint, hiszen ez az időszak számára nagyon megterhelő lesz, ezért ne hagyjátok, hogy a munkahelyi gondok beárnyékolják a kapcsolatotokat. Ha még csak keresgélitek a leendő párotokat és Bika jegyűek vagytok, ebben a hónapban inkább magatokkal foglalkozzatok picit többet, mert ez az időszak inkább csak rólatok szól!

A leginkább összeillő csillagjegyek ebben a hónapban: Bika-Vízöntő.

Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy mielőbb megnézhesse, van-e esetlegesen harmadik személy a párkapcsolatotokban!

Ikrek (május 21-június 21.)

Ikrek jegy

Az Ikrek csillagjegyű személyek, mint köztudott, a végletek emberei, ez az augusztusi szerelmi horoszkóp szerint sem lesz másképp. Nagyon ingadozó lelkiállapotának köszönhetően nehezen lehet majd kiigazodni rajta, ahogyan a júniusi horoszkópban is olvashattuk, és ez augusztusban sem lesz másképpen! Ha nem tudjátok eldönteni, éppen mit is érez a partneretek, ne ebben az időszakban faggassátok erről!

A leginkább összeillő csillagjegyek ebben a hónapban: Ikrek-Bak.

Hívd Nero Dominit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy segítsen közelebb férkőzni a kiszemeltedhez!

Rák (június 22-július 22.)

Rák jegy

havi horoszkóp

A Rák csillagjegyű partneretektől ebben a hónapban szinte bármit megkaphattok, amit kértek, a havi szerelmi horoszkóp szerint. Amennyiben ti vagytok Rák jegyűek, ez rátok is vonatkozik, így figyeljetek arra, hogy nemet is mondjatok néha párotok kérésére. Amennyiben családot szeretnétek alapítani, ebben a hónapban próbálkozzatok a gyermeknemzéssel, mert a gyermekáldás jövetele ebben az időszakban a Rák jegyűeknél igen aktív, amire a június havi horoszkóp is utalt előzőleg!

A leginkább összeillő csillagjegyek ebben a hónapban: Rák-Oroszlán.

Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy utat mutasson neked a harmonikus párkapcsolathoz!

Bővebben is olvashatsz az összeillő csillagjegyekről IDE kattintva!

Oroszlán (július 23-augusztus 22)

Oroszlán jegy

Az augusztusi szerelmi horoszkóp alapján az bizton állítható, hogy az Oroszlán csillagjegyű férfi és nő nagyon visszahúzódó lesz ebben a hónapban. Ne erőltessetek semmit a párotokra ebben a hónapban, mert azt támadásnak veheti és még zárkózottabb lesz. Ha ti vagytok Oroszlán jegyűek, próbáljatok meg nem ennyire érzékenyen reagálni, illetve mindent bántásnak venni, amelyet a párotok szeretne tőletek, mert ezzel a viselkedéssel csak eltoljátok magatoktól érzelmileg a szeretett személyt!

A leginkább összeillő csillagjegyek ebben a hónapban: Oroszlán-Rák.

Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy mielőbb megnézhesse, hogy ki az, aki kettőtök közé állhat!

Szűz (augusztus 23- szeptember 22)

Szűz jegy

A Szűz jegyűek ebben a hónapban teljes összhangban élnek a párjukkal, nagyon kompromisszumképesek lesznek a havi szerelmi horoszkóp szerint. Nehezen lehet majd kihozni a sodrából, főleg a szerelmével szemben. Nagyon odaadó és lelkis lesz ebben a hónapban is, úgyhogy ha Szűz jegyű a párotok, igazán szerelmes hónapban lesz részetek!

A leginkább összeillő csillagjegyek ebben a hónapban: Szűz-Skorpió.

Hívd Mattet a 0690633931-es számon (485 Ft/p) egy védelemért, mert ha rontás kerül rád augusztusban, akkor viszont csupa negatívumra számíthatsz!

Ez a hónap fel fogja rázni a szerelmi életed tetőtől talpig! Ha még nem vagy párkapcsolatban, azért, ha párkapcsolatban vagy, akkor pedig azért. Matt vagy Lunczer Judit jósokat keresd a 0690633931-es számon (485 Ft/p), ha nem szeretnéd a szerelmi életed a véletlenre bízni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Mérleg ( szeptember 23-október 22)

Mérleg jegy

A Mérleg csillagjegyű partner kissé elhidegülhet ebben a hónapban a párjától, bár valójában semmi baja nincsen, nem lesz kedve kommunikálni, illetve tartózkodóbb magatartást mutat. Ez nem jelenti azt, hogy baj van, csak egész egyszerűen az augusztus havi szerelmi horoszkóp szerint ilyen kedve lesz a Mérlegeknek! Legyetek vele türelmesek és hagyjátok rá a hisztiket, ezt most el kell engedni a fületek mellett! Ha Mérleg jegyűek vagytok, ne dühöngjetek a párotokkal feleslegesen, mert neki is elfogyhat a türelme!

A leginkább összeillő csillagjegyek ebben a hónapban: Mérleg-Halak.

Hívd Gabót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy segítsen kiigazodnod a szerelmed érzésein!

Összeillő párkapcsolati elemzést ITT is találtok!

Skorpió (október 23-november 21)

Skorpió jegy

Az augusztus havi szerelmi horoszkóp szerint a skorpió jegyben születtek kicsapongó viselkedést vehetnek magukra ebben a hónapban. Figyeljetek hát, ha Skorpió a párotok, mert ez az időszak számára a flörtölés és hűtlenség időszaka is lehet. Ha ti vagytok Skorpió jegyűek, érdemes háromszor is meggondolni, hogy többet ér-e az adott flört, mint a jelenlegi kapcsolatotok! A júniusi horoszkóp szerint is egy kicsit visszább kell vennetek a túl nyitott viselkedésmódból!

A leginkább összeillő csillagjegyek ebben a hónapban: Skorpió-Szűz.

Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy tisztánlátóként megnézze, van-e okod tartani párod hűtlenségétől!

havi horoszkóp

Nyilas ( november 22-december 21)

Nyilas jegy

Az augusztusi szerelmi horoszkóp nem igen kedvez az amúgy is ide-oda csapongó Nyilasnak! Habitusából adódóan jellemző lesz rá augusztusban is a túlzásba vitt féltékenység és hiszti, amelyből akár szakítás is lehet, ha nem figyeltek egymásra kellőképpen!

Ha Nyilas vagy, gondold át, hogy valóban van-e értelme minden apróságon kiakadnod, mert ezzel az őrületbe kergetheted a párod!

A leginkább összeillő csillagjegyek ebben a hónapban: Nyilas-Kos.

Hívd Marcust a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy mielőbb megnézhesse, ki akar nektek rosszat a kapcsolatotokban, és ki az, aki miatt elhidegülhettek egymástól!

Bak (december 22-január 20)

bak

A Bak csillagjegyűeknél felbukkanhat a havi horoszkóp szerint egy régi ismerős, aki újra elkezdhet érzelmileg közeledni hozzá. Ez a csillagjegy, mint tudjuk, mindig fejjel megy a falnak, viszont augusztus hónapban kivételesen megfontoltabb lesz és nem enged a csábításnak! Ha Bak csillagjegyű a párotok, azért legyetek résen augusztusban!

A leginkább összeillő csillagjegyek ebben a hónapban: Bak-Ikrek.

Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy mielőbb megnézhesse, van-e rajtad fekete mágia, ami tönkreteheti a kapcsolatotokat!

Vízöntő (január 21-február 19)

Vízöntő jegy

A havi horoszkóp szerint a Vízöntő jegyben születettekre nagy változások várnak, főleg az augusztusi hónapban. Olyan döntéseket kell meghozniuk, amiket már régóta halogatnak! Ha úgy érzed, nem vagy már boldog a kapcsolatodban, és mindent megtettél a változás érdekében, a siker mégis elmaradt, jobb, ha lezárod és elengeded a párod, az augusztusi hónap erre a legalkalmasabb időszak!

A leginkább összeillő csillagjegyek ebben a hónapban: Vízöntő-Bika.

Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy segítsen eligazodni az érzelmeid útvesztőjében!

Halak (február 20-március 20.)

Halak jegy

A Halak csillagjegyben születettekre, az augusztusi szerelmi horoszkóp szerint is nagyon boldog hetek várnak. Kiegyensúlyozott és harmonikus időszak ez a számukra, ami a párkapcsolatukat illeti! Ha még nem vagytok kapcsolatban és Halak jegyűek vagytok, bátran ismerkedjetek és nyissatok új dolgokra augusztusban i,s és a szerelem nem marad el, ahogyan ezt a június havi horoszkóp is előre jelezte!

A leginkább összeillő csillagjegyek ebben a hónapban: Halak-Mérleg.

Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy amennyiben van rajtad negatív energia, eltávolíthassa, hiszen ha ez rajtad marad, a kapcsolatodat is tönkreteheti!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét