Augusztus havi horoszkóp

havi horoszkóp

KOS

Kos

A hónap első napjaiban próbáld szabályozni a vérmérsékleted, mert hajlamos lehetsz a dühkitörésre és a felesleges konfliktusok generálására. Kapkodás jellemezheti ezt a hónapot, de a hónap közepe felé megnyugodsz, és jobb korszak jön. A legmerészebb álmod teljesülhet a havi horoszkóp alapján. A csillagok most olyan mértékben támogatnak, hogy nem lehet előtted lehetetlen, kivéve akkor, ha valami akadályoz. Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy mielőbb megnézhesse, nem küldtek-e rád mostanában fekete mágiát! Párkapcsolatodban is robbanhat ki vita, amelyben te leszel a kezdeményező, érdemes előtte meggondolni, hogy valóban hibás-e a másik fél!

BIKA

Bika

Nagy lelkesedés, erő, energia jellemzi az augusztusi hónapot, a Jupiter nagyon pozitívan hat rád. Az is fontos lesz, hogy néhány dolgot megváltoztass az életedben, főleg azokat, melyekkel elégedetlen vagy. Augusztusban lesz három olyan nap is, melyeken a nagy szerencse szegődhet melléd, és mindegyik napon másban. Ezért fontos, hogy elengedd azokat a dolgokat, melyek nem szolgának, így sok új dolog érkezhet az életedbe. Hívd Lulugyit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy véletlenül se menj el a szerencséd mellett, ugyanis most mindhárom életterületre pozitív változás jöhet! A nagy szerelem is rád találhat, még akkor is, ha párkapcsolatban élsz, ezért a nagy döntések hónapja lehet ez.

IKREK

Ikrek

A havi horoszkóp alapján augusztus elejére a szürkeség lesz jellemző, alapjában véve semmi izgalom, semmilyen változás nem érkezik, sem pénzügyekben, sem munkában, hacsak nem ekkor kapod valamikor a fizetésed vagy a nyugdíjad. A hónap közepe már sokkal jobbat hoz, szerencsés időszakod következik, amikor egy héten belül kétszer is nagyobb összeget nyerhetsz! Hívd Elizát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert nagyon fontos, hogy megnézze neked, min kell megpróbálkoznod! Párkapcsolati vonatkozásban az fontos, hogy ne engedd magad befolyásolni, sem mások, sem pedig a társad által. A döntéseidben légy sziklaszilárd, ne hallgass most senkire.

RÁK

Rák

Nem teljesen reményekkel teli ez a hónap, ha Rák csillagjegyben születtél, mert a havi horoszkóp alapján valamilyen probléma léphet fel munkáddal kapcsolatban, sőt nagyobb pénzt is lehet, hogy ki kell adnod a kezedből. A hónap energiái igen sötétek már az első hétre is, kezdődő problémák látszanak és valamilyen erős hatás is rád nézve. Itt most kulcsfontosság rájönni, hogy mi okozhatja a negatív történéseket, amik az egészségedet is érintik. Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert az is lehet, hogy szellem tapadt hozzád! Valami jó is lehet ebben a hónapban, szerencsére társad mindenben melletted áll és támogat, ne feledd el meghálálni az érted tett erőfeszítésit sem.

havi horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán

A havi horoszkóp szerint, bár anyagiakban most nem érkeznek olyan nagy pozitívumok, azért mégis lerakhatod az alapokat ehhez. Augusztusban a sikereké lehet a főszerep, amikor is vagy új vállalkozás által, vagy pedig jelenlegi szakmádban érhetsz el jelentős előrelépéseket. Most ne szalaszd el a lehetőségeket, mert sokkal több pénzed lehet általuk! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd, hogy tegyen fel a Siker lapjára, hogy biztosra mehess! Nagyobb hangsúlyt kap most az életedben az ismerősökkel, barátokkal töltött idő. Többet kellene kimozdulnod ahhoz, hogy testileg és lelkileg kicsit jobban érezd magad. Keresd fel őket gyakrabban, csakis jót tehet a kikapcsolódás.

SZŰZ

Szűz

A munkát nyűgként élheted meg, főleg a nagy meleg az, ami megnehezíti a munkavégzésed, és ami miatt sokat vesztesz a lendületedből. A pénz is mintha csak úgy kifolyna a kezeid közül. Lehet, hogy megszakadhat a kapcsolatod egy olyan emberrel is, aki közelebb állt hozzád. Ebben a hónapban sokkal befogadóbbá válsz mások energiáira és sajnos a rossz energiákra is. Gyakran érezheted magad fáradtnak mentálisan, mintha zavarna minden és mindenki. Kedvtelenséged lehetőségektől foszthat meg, mert képtelen leszel észrevenni azokat a jeleket, amikkel a szerencsédet ragadhatod meg. Hívd inkább Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p) még most, egy erős védelemért!

MÉRLEG

Mérleg

Több vitás helyzetben, döntésben kell helytállnod a havi horoszkóp szerint. Okos döntésekre lesz szükség ahhoz, hogy a legtöbbet tudd kihozni ezekből a hetekből. Az egyik ilyen döntés pénzügyekkel lesz kapcsolatos, megéri sokat mérlegelni, mert jóval több pénzt hozhat a konyhára. Szerelemben a legszerencsésebb időszak következik. Kapcsolatod boldoggá, kiegyensúlyozottá válhat, és ha még csak keresed a boldogságod, most megtalálhatod a megfelelő társat. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert meg kell tudnod, hogyan lehetsz jó időben jó helyen, nehogy elszalaszd életed szerelmét! Kisebb kellemetlenség egyedül egészségedben érhet, de komolyabb problémára nem kell számítanod.

SKORPIÓ

Skorpió

A hónap során lehetőséged adódik arra, hogy tudásod és tapasztalatod által magasabb szintre juthass a ranglétrán. Légy rugalmas és nyitott minden újdonságra! Most csakis saját blokkjaid akadályozhatnak a hónap során abban, hogy végre úgy alakulhassanak a dolgaid, ahogy szeretnéd, mert az augusztus jegyednek a pozitív változások hónapja. Ha cselekszel, bármi sikerülhet. Hívd Jós Katit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a blokkjaid oldását, sőt átadhatja az angyali üzenetet, útmutatást is számodra! Szerelmi életedben valamilyen döntéshelyzet elé kerülhetsz. Nem kell mindjárt rosszra gondolni, mert a jó döntés pozitív fordulatot fog hozni a kapcsolatodba.

havi horoszkóp

NYILAS

Nyilas

Nehezen birkózol meg a nagy meleggel, jelentős energiacsökkenést tapasztalhatsz, de ez nem csak az időjárásnak tudható be. Amilyen történések vehetik kezdetüket ebben a hónapban, felkavarhatnak kissé, több újabb szituációba is belecsöppenhetsz, amelyekben nem érzed jól magad. Munkahelyeden is történhet változtatás, ami nem lesz kedvező számodra, anyagiakban pedig szintén negatív fordulat következhet. Hívd Norbertet a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj sorsfordítást, mert segítségével az augusztusi hónapodat inkább a szerencse jellemezheti! Párkapcsolatodra fektess nagyobb hangsúlyt, mert a havi horoszkóp szerint most nagy ellenségetek lehet a szürkeség és a megszokás.

BAK

Bak

Ebben a hónapban teljes erőbedobással kell dolgoznod, és semmiképp sem szabad félmunkát végezned vagy késned bármivel is. A fáradság megéri majd, mert a havi horoszkóp elképesztő sikereket mutat neked karrier és pénzügyek területére. Legyél nagyon motivált! A horoszkóp alapján most csak előző életedből hozott terheid akadályozhatnak egyedül a sikereidben, ezért hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p) egy karma oldásért! Szerelmi téren nem mutatkozik jelentősebb változás, legyél türelmes, mert ami késik, nem múlik. idővel meg fogod találni a helyes utat ahhoz, hogy a nézeteltéréseket rendezni tudjátok. Ne tartózkodj sokat a tűző napon, és még több folyadékot fogyassz ezekben a hetekben.

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Fizikailag és szellemileg is megterhelő időszak várhat rád. Nem csak a forróság lesz rád rossz hatással, hanem lesznek kisebb-nagyobb problémák, amik kikezdhetik a jókedvedet. Figyelj az égi jelekre, mert azok most hozzád érkeznek folyamatosan! Az akadályokat is ki kell kerülnöd, de lesznek olyan időszakok is, amikor olyan dolog érkezhet meg az életedbe, ami nagy örömet okoz a számodra, nem mellesleg nagy pénz ütheti a markodat! Hívd Mattet a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd az univerzum és az angyalok üzenetét, mert elmehetsz ezek a fontos jelek mellett! Szélsőségesebb változásokat párkapcsolatodban most ne akarj kieszközölni, mert heves vitákba csöppenhettek emiatt.

HALAK

Halak

Már az elmúlt hetekben is tapasztalhattad, hogy akadályok nehezítik a mindennapokat, ez az augusztusi hónap elején csak fokozódhat. Türelmetlenné válhatsz, pesszimistává, ami most legnagyobb ellenséged lehet munkában, de anyagiakban is. Nem hiába lehetsz nyugtalan, balszerencsére utaló jelek látszanak a havi horoszkópban, mindenképpen érkezhet olyan dolog az életedbe, ami egy időre megváltoztathatja az életed! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert sok Halaknak segített már elkerülni a rossz történéseket! Hagyd hátra néha a gondokat és kapcsolódj ki, mozdulj ki, a nagy szerelem várhat rád, csak keresned is kell!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét