Asztro-baba – Milyen az OROSZLÁN kisbaba?

Asztro-baba - Milyen az OROSZLÁN kisbaba

Az, hogy ki a főnök, az Oroszlán baba vagy a szülők, már az első nap kiderül. Igen, az irányítás az Oroszlán baba kezében van, ő mozgatja a szálakat, amelynek végén anya, apa és az egész család egymás lábára taposva próbálnak a kegyeiben járni.

Persze az összes szerencsés kisbaba szereti és kivívja környezete figyelmét, de az Oroszlán baba nem harcol érte, ő tudja, hogy ezt érdemli, ez jár neki és ezt természetesen el is várja. Elvárja csecsemő korában, totyogó korában és tini korábani, sőt felnőttként is.

Mit tegyél, ha sír az Oroszlán baba?

Az Oroszlán kisbaba hamarabb sírva fakad, mint a többi csillagjegy szülötte, de mindig van valami oka annak, hogy sír. Nem biztos, hogy mint a többi kisbaba, elsősorban arra vágyik, hogy felvedd és dédelgesd, leginkább arra, hogy szórakoztasd őt. Bohóckodj, állj tótágast, beszélj hozzá és énekelj. Kösd le a figyelmét és nevettesd meg, nagyon hálás hallgatóság és könnyű a kedvében járni.

Ha cseperedik az Oroszlán gyerek, egyre hangsúlyosabban szeretné irányítani a környezetét. Fontos, hogy megértesd vele, hogy meddig mehet el, mert ha mindent megengedsz neki és engeded megélni teljességében az Oroszlánúságát, később nagyon rosszul fog esni neki, amikor korlátokba ütközik.

oroszlán baba

Az Oroszlán immunrendszere nagyon erős, ezért figyelned kell a rejtett betegségekre. Hajlamos olyan betegségekre, amelyeknek sokáig nincsenek tünetei. Vidd el egy általános kivizsgálásra minden év elején, hogy időben kiderüljön, ha valami baj van!

Figyelj az étrendjére, ugyanis, ha tehetné, a hússal is húst enne, a túlzott fehérje fogyasztás pedig nem egészséges fiatal korban. Ha már kiskorában sok zöldséget és gyümölcsöt adsz neki, akkor szokásává válik és felnőtt korában is szívesen megeszi majd ezeket az ételeket.

oroszlán baba

Az Oroszlán csillagjegy egyik jellemzője, hogy  nagyon jó a küzdő sportokban. Engedd őt kibontakozni és engedd, hogy találja meg a neki megfelelő sportot. Mivel nagyon türelmes és kreatív, sok szakmában tud érvényesülni. Tudd meg kollégáinktól, hogy melyik a számára legmegfelelőbb szakma!

Szeretnéd tudni, hogy Oroszlán jegyű gyermekednek hogyan segíthetsz a legtöbbet a szellemi gyarapodásban? Akkor kérd szakember segítségét! Tündér Lili tisztánlátásával segítheti gyermeked jövőjét, Xalen pedig az önismerete fejlesztésében! Hívd őket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), vagy külföldről: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét