Asztro-baba: Milyen az IKREK kisbaba?

asztrobaba1

Ha a kisbabádat az Ikrek havára várod, vagy ekkor született, egy-két rendhagyó dologra mindenképpen fel kell készülnöd. A Merkúr hatására gyorsan beszélni kezd majd, de hogy milyen nyelven, azt ne próbáld megfejteni. Légy türelmes, előbb-utóbb elsajátítja a mi nyelvünk szófordulatait is, hagyd őt kibontakozni és próbáld a jelekből kikövetkeztetni, hogy mi az, amit mondani szeretne.

Ha le szeretnéd kötni a figyelmét, akkor építs akadálypályát a lakásban. Számára nem csak fizikai, de intellektuális kihívást is jelent eljutni A-ból B-be úgy, hogy mindenféle labirintuson kell áthaladnia. Egy dobozok, szőnyegek és székek felhasználásával készült labirintus számára olyan, mint egy igazi kalandpark. Könnyen lehet, hogy az első szava a „miért” lesz, és amennyire örülsz majd ennek a szónak, amikor először kimondja, lesz idő, amikor annak örülnél, ha ezt a szót kihagyták volna  a magyar nyelv szókészletéből.

Kíváncsi és érdeklődő az Ikrek baba, és nem elégítik ki a kíváncsiságát az egy szavas válaszok. Neki mindig tudnia kell a miért miértjét is, ezzel néha komoly fejtörést okozva a környezetének. Komoly felkészülést és szellemi kihívást jelent egy Ikrek kisbaba kérdéseinek a megválaszolása. Egy dolgot ne felejts el, őt nem mindig az érdekli, amit mondasz, hanem az, ahogyan mondod. Szereti hallgatni a magyarázataidat és azért kérdez rá többször ugyanarra a dologra, mert nem mindig figyel a mondanivalód tartalmára. Ezen ne botránkozz meg, mert ő az egyetlen a csillagjegyek közül, aki külön kezeli és tanulmányozza a hanglejtést, a hangszínt és a beszéd, a kommunikáció olyan elemeit, amelyet mi nem választunk szét a beszéd aktusától.

Az Ikrek csillagjegy jellemzői közé tartozik, hogy az Ikrek baba a többi jegynél gyorsabban és könnyebben tanulja a nyelveket. Igazából az összes gyerek könnyedén veszi a nyelvi akadályokat, de amiben az Ikrek kisbaba különbözik a többitől az az, hogy ő nem fogadja el azt, hogy bizonyos szavakat így is, úgy is mondhatunk, őt az foglalkoztatja, hogy miért mondanak egy adott szót úgy, ahogyan és tudatosan keresi a nyelvek közötti átjárhatóságot, összefüggéseket.

Általános tapasztalat, hogy a kisbaba mindig olyan nyelven beszél az adott felnőtthöz, ahogyan az a személy általában beszél hozzá. Az Ikrek baba ettől eltérő magatartást mutat, ő teszteli az embereket és szándékosan egy olyan nyelven szól az őt kérdezőhöz, amelyet az illető nem ért, vagy nem beszél. Ez nem szándékos piszkálódás a részéről, egyszerűen nem érti, hogy az általa ismert nyelveket miért nem ismeri mindenki más a környezetében.

Könnyen és gyorsan tanul meg járni, és úttörő abban is, hogy este a saját ágyában egyedül alszik el. Nem kell őt ehhez külön szoktatni vagy tanítani. Ösztönös igénye segít abban, hogy ezeket a szokásokat ő maga alakítsa ki, és nem is tudja, hogy ezzel mekkora terhet vesz le a szülei válláról.

Túl korán és túl sok mindenért vállalja a felelősséget, erre nagyon figyelni kell, és nem szabad hagyni, hogy túl gyakran okolja magát, mert ez hosszútávon, a baba fejlődése szempontjából károkat okoz, az egészséges pszichológiai fejlődését, az énkép kialakulását veszélyezteti!

Ha tudni szeretnéd, mire figyelj oda, hogyan irányítsd ahhoz, hogy sikeres élete legyen, kérdezd jósainkat, Ezó jós és Ágnes jósnő segítenek ebben a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)! Ne csak egy sorselemzést kérj, hogy megtudd, mi vár gyermekedre a jövőben, hanem emellett egy olyan asztrológia elemzést is, ami segít megérteni a kisbabádat és aminek segítségével támogatni tudod, hogy azon az úton haladjon, ami az ő testi és lelki fejlődését szolgálja!

Külföldről is tárcsázhatsz, és kérheted az elemzéseket, Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számot hívd, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számot, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számot!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét