Asztro-baba – Milyen a VÍZÖNTŐ kisbaba?

Asztro-baba - Milyen a VÍZÖNTŐ kisbaba

Igen, jól érzed, a Vízöntő baba átlát rajtad, röntgen szeme van, és igen, már 4 naposan is túljár az eszeden, ráadásul úgy éri el a célját, hogy a legkevesebbet kelljen érte tennie. Keveset sír, mert még ahhoz is lusta, és ha már eléri a játékait, akkor szívesebben zörgeti, csörgeti azokat, hogy magára vonja a figyelmet, mert az sokkal kevesebb erőfeszítéssel jár, mint kiabálni és sírni.

Ha érdekel, hogyan segíthetsz a gyerekednek a későbbiekben, akkor olvasd el a karmahoroszkópját ide kattintva.

Mit tegyél, ha sír az Vízöntő baba?

A Vízöntő baba ritkán sír, de ha rázendít, igen nehéz őt megvigasztalni. A hagyományos ringatás és éneklés nem valószínű, hogy célravezető, minél jobban próbálod megnyugtatni, annál jobban beleéli magát a saját kis tragédiájába, és a sírást nem fogja abbahagyni.

Tedd le az ágyra, állj úgy, hogy lásson, majd kezdj el tornázni széles, nagy mozdulatokkal, vagy utánozz állathangokat. Az a fontos, hogy valami olyan produkciót mutass be neki, amitől eláll a szava és már el is felejti, miért sírt.

A Vízöntő baba, bár keveset sír, mégis nagyon igényli a testközelséged. Hordozd őt minél többet, mert ez jót tesz a testi és lelki fejlődésének egyaránt. Tévhit, hogy csak a nyűgös, sírós, hasfájós babákat kell hordozni, a többiek is ugyanúgy igénylik az anya közelségét.

vízöntő baba

Tudd meg, mi a gyermeked életfeladata! Kattints IDE!

Hogyan kösd le a Vízöntő baba figyelmét?

Kreatívnak kell lenned, mert a boltban található csillogó-villogó, zenélő játékok maximum 2 percre kötik le a figyelmét, ezután eldobja jó messzire és várja, hogy mutass valami újat.

Bábozzatok, építsetek, és mindenhez találj ki valamilyen történetet. A Vízöntő imádja a meséket és sokkal jobban igényli azokat, mint a többi csillagjegy szülötte. Ha már totyogó korba ért, adhatsz neki festéket és teret, hogy mázoljon kézzel-lábbal. Rengeteg bababarát festék kapható, ami kimosható és lemosható minden felületről.

A Vízöntő kisbaba érzékeny lelkű és nagyon kreatív. Hagyd kibontakozni, és ha valamilyen feladatot a hagyományostól eltérő módon, újszerűen közelít meg, és ez a fajta megközelítés nem veszélyes a számára, akkor engedd, hogy megvalósítsa az elképzeléseit.

A Vízöntő baba hálás lesz, ha sok zenét hallgathat, de éjjel szereti, ha csend van körülötte.  Ha gyakran felébred a babád az éjszakai alvásból, akkor elképzelhető, hogy a zajok, neszek miatt ébred. Szüntess meg minden zajt és fényforrást az alvóhelye közelében.

vízöntő baba

Ha ezt már megtetted és mégis gyakran ébred, akkor kérdezd kollégáinkat, ők elmondják, mi lehet az ébredések oka. Elképzelhető, hogy vízér fut az ágya alatt vagy valamilyen rontás vagy átok került rá.

Gyakori a gyerekkori igézés. Ha a keresztelője előtt nem volt piros cérna a csuklóján, könnyen megigézhették! Kérj egy vizsgálatot és levételt a kollégáinktól!

Kérd az angyalok segítségét, hogy felnevelhesd és boldog élete legyen. Ha nem hiszel az angyalokban, olvasd el cikkünket ITT és ezután dönts arról, hogy léteznek-e őrangyalok vagy csak az emberi képzelet szüleményei!

Vízöntő a gyermeked és szeretnéd tudatosan nevelni? Ha igen, akkor kérj elemzést, hogy aszcendense alapján milyen természete lesz, és ez alapján hogyan tudod őt megfelelően nevelni, irányítani! Hívd Megmondó vagy Tündér Lili jósnőket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc) és segítenek! Külföldről is elérhetőek: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét