Asztro-baba: Milyen a RÁK kisbaba?

milyen a rák kisbaba

Minden gyerek ragaszkodó, de a Rák baba túltesz az összes csillagjegyen az anyához, vagy az őt nevelő személyhez való kötődésben. A Hold uralma miatt az anyához való viszonya sokkal mélyebb és különlegesebb, mint a többieké. Ne is próbáld leszoktatni a szopizásról, mert ez számára egy olyan érzelmi kapocs, amitől csak akkor hajlandó megválni, ha talál valamit, amivel helyettesítheti azt. Ha együtt alváshoz szoktattad kisbaba korától, akkor az erről való leszokás is csak úgy fog menni, ha Te költözöl az Ő ágyába, egyébként iskolás kora előtt ne is számíts arra, hogy elalszik úgy, hogy ne legyél mellette.

Az anyához való erős kötődés később is megmarad, és ha azt szeretnéd, hogy ne a szoknyádon töltse a tini éveit, akkor, amint lehetséges, küldd el táborozni vagy néhány napra a nagyszülőkhöz. Mindenképpen olyan környezetbe kerüljön, ahol nagyon jól érzi magát, így megtanulja a szülőktől való távollét előnyeit.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

A Rák csillagjegyű kisgyerek nemtől függetlenül imád babázni és főzőcskézni. Ne lepődj meg, ha fiad van és a játékboltban nem a kisautót, hanem a babát szorongatja. Nincs ebben semmi furcsa és természetellenes, hiszen ő Rák fiú! Kiváló apa lesz valamikor, és ahhoz igencsak korán el kell kezdeni a gyakorlást.

Minden gyerek sír, ha valami nem úgy történik, ahogy ő azt kitalálta és ahogyan  szeretné, de kevés kisgyerek fakad sírva akkor, ha valami olyat tett, ami a szüleinek nem tetszik. Annyira vágyik az elismerésedre és a szeretetedre, hogy még arra is odafigyel, hogy ne okozzon Neked bánatot. Ha eltörte a kedvenc vázádat, elég ránézned szomorúan és máris sírva fakad a bűntudattól.

Roppant intelligens, és a megérzései is kiválóan működnek. Pontosan tudja, hogy ki az, aki őszintén szereti őt és ki az, aki valamilyen érdekből kedves hozzá. Ezért ne próbáld rávenni, hogy mindenkivel kedves legyen, mert ha így teszel, akkor inkább Neked hisz, ösztönös megérzéseit a háttérbe szorítja és a hetedik érzéke tejesen eltompul felnőtt korára.

Tudd meg, mi a gyermeked aszcendense, mert nem csak a napjegye befolyásolja a személyiségét, és kérj egy teljes körű asztrológia elemzést, hogy jobban megértsd őt és megkönnyítsd a gyermekeddel való kommunikációt.

Ha mindent tudni szeretnél a gyermeked személyiségéről, és hogy miként alakul az élete, akkor kérj személyre szabott sorselemzést a számára, most! Ágnes és Eugénia bármikor segíthetnek kielemezni a sorsát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Külföldről is elérhetőek: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét