Asztro-baba – Milyen a NYILAS kisbaba?

Asztro-baba - Milyen a NYILAS kisbaba

A legtöbb Nyilas baba annyira csendben van az első időszakban, hogy az újdonsült anyukák hajlamosak megfeledkezni arról, hogy gyerekük született. Kevés dolog tudja kihozni a sodrából a Nyilas babát, és ha azt szeretnéd, hogy ugyanilyen nyugodt és mosolygós felnőtt legyen belőle, akkor a következő dolgokra figyelj oda:

  • Ne borítsd fel a napi rutinját, mindig mindent ugyanabban az időben csinálj és ugyanúgy.
  • Mindig mondd neki, hogy most éppen mit fogsz csinálni, még akkor is, ha valószínűleg az elején nem sokat ért abból, amit mondasz neki.
  • Ne tedd ki hirtelen hőmérséklet változásoknak, például, ha télen kiviszed először, csak nyisd ki az ajtót, hogy szokja meg a kinti hőmérsékletet és csak aztán told ki a hidegbe.
  • Használj hordozó kendőt. Nem minden gyerek szereti és fogadja el, ha hordozzák, de a Nyilas baba különösen jól érzi magát a kendőben, akár a hátadra is kötheted, ha már kicsivel nagyobb, a lényeg, hogy testközelben legyen.

nyilas baba

A Nyilas csillagjegy színes jellemének, élénk temperamentumának köszönhetően  felnőttként gyakran ő a társaság lelke és ő felelős a szórakoztatásért.

Ezt a szerepet már gyermekkorában is magára vállalja és mindent elkövet, hogy megnevettesse a környezetét. Engedd őt kibontakozni, bohóckodni, mert ha folyton rászólsz, azzal elfojtod benne az ösztönös szereplési vágyát, amely a későbbiekben gátlásossá, visszahúzódóvá teheti őt.

A Nyilas baba nagyon jóindulatú és segítőkész. Már akkor segítene a környezetének, amikor még meg sem tud fordulni, ezért ha már eléri azt a kort, amikor a segítségedre lehet, engedd, hogy segítsen neked. A Nyilas nő, de gyakran a Nyilas férfi is nagyon szeret főzni, viszont az, hogy mennyire lesz házias, egészen kis korában dől el. Ha engeded, hogy főzőcskézzen a konyhában, megkavarja, megszagolja, megkóstolja az ételeket, akkor a főzés iránti rajongása és tehetsége kitart egész életén át. Ha kikergeted a konyhából, hogy ne legyen láb alatt, akkor a későbbiekben is elkerüli majd a konyha környékét.

A Nyilas baba annyira empatikus, hogy megérzi, ha rossz a kedved és sírni kezd. Ha azt látod, hogy látszólag minden ok nélkül sírós, rosszkedvű, akkor próbálj változtatni a saját hangulatodon és megfigyelheted, hogy ha a te lelkiállapotod kiegyensúlyozott lesz, a gyerek is megnyugszik és jobb kedvre derül.

nyilas baba

Tudj meg többet a Nyilas csillagjegyről IDE kattintva, hogy értsd a gyermeked jelzéseit és csillagjegyének megfelelően irányítsd őt az életben!

Ha gyakran sír a Nyilas baba, akkor mindenképpen fordulj tanácsadóinkhoz, hogy személyre szabottan elmondják neked, mi lehet a sírás kiváltó oka! Lehet, hogy nem jó helyen van az ágya, vagy valamilyen negatív energia, szellem tapadt hozzá. Ezeket szakértőink pillanatok alatt eltávolítják a kicsiről.

Tudd  meg ITT, hogy a te csillagjegyed hogyan passzol a Nyilas jegyhez, és hogy mire kell odafigyelned ahhoz, hogy kiegyensúlyozott kapcsolatod legyen a Nyilas gyerekeddel!

További cikkeinket a Nyilas jegyről ide kattintva  olvashatod.

Szeretnéd megtudni, hogy gyermeked mire számíthat szép lassan, ahogy cseperedik? Érdekel, hogy milyen lesz a tanulmányi eredménye és miben segíthetsz neki a legtöbbet? Ha igen, akkor Aurethiel vagy Xalen tudnak neked a legtöbbet segíteni a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akiket elérsz külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon! Keresd őket bizalommal!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét