Asztro-baba – Milyen a Kos kisbaba?

baba

A gyermekvárás, családalapítás minden esetben egy izgalmakkal és váratlan meglepetésekkel teli időszak. Teli van csodákkal, olyan eseményekkel, melyek egy életre emlékezetesek lesznek. Fontos azonban, hogy felelősségről is szó van, hiszen minden baba más és más lelki igényekkel születik erre a világra, melyet legpontosabban egy születési horoszkóp tárhat fel. Sok, egyre több szülő jegyzi fel a pontos születési dátumát kisbabájának, hogy később a neveléshez a csillagok segítségét kérhesse. Cikksorozatunkban bemutatásra kerülnek az alap csillagjegyek szerinti jellemvonások, melyekből sok szülő meríthet ihletet. Gyakran megeshet azonban, hogy a gyermek nem egészen úgy viselkedik, ahogy az ő csillagjegye szerint „kellene” neki. Ilyenkor az történik, hogy a baba Aszcendense, vagy egyéb fontos bolygója érvényesül erősebben. Ezért is szoktam mindenkit figyelmeztetni, hogy nem elég a Napjegyből olvasni, igenis rengeteget számít a gyermek jövőjét tekintve az, hogy milyen az ő teljes születési horoszkópja. Kérje ezt most asztrológusainktól emelt díjas vonalunkon a 0690633931-es számon, akár az otthonából, szinte percek alatt!

Mystic jósnő 795 kód, astro24h Mystic jósnő,

Sírás-alvás

A Kos baba nagyon figyelmes, ám egyben akaratos is. Sokáig nem bír távol lenni anyától, ezért ha letesszük aludni, egy ideig ringatni kell, mert ha észreveszi, hogy anyu nincs ott, sírásba kezd. Bár általában kiköveteli magának, amit szeretne, rengeteg szeretetet és figyelmet ad ezért cserébe. Hamar megpróbál a maga módján kommunikálni, de csak az édesanyával, akivel a metakommunikáció is jól megy. Legjobb, ha minden úgy van, ahogy ő akarja, persze egy bizonyos napirenden belül, mert ha esetleg a szülők megpróbálják ráerőltetni az akaratukat, az egész nap sírásból és alvásból fog állni. Ha viszont engedünk az ő elvárásainak, nagyon rendes, csendes, szerethető kisbabát kapunk a személyében.

baba, astro24h, kos baba, kos gyermek

Játék, ez vagyok én

Minden Kos baba imád játszani. Már korán elkezdik szemükkel követni a színes tárgyakat, és ha a kiságy fölé lógó játékok vannak aggatva, akkor képesek velük el lenni egy jó ideig. Tudni kell, hogy elég vagány gyermekkel áldott meg benneteket az ég, kedves szülők, ezért, ha már képes a Kos baba mászni, állni, egy percre se tévesszétek szem elől, mert képes és hegymászásba kezd a lépcsőn, fel is, és le is. A kisebb huppanásokkal persze nincs baj, meg kell tanulnia kontrollálnia magát, felfogni a veszélyeket, de kiskorában – sokszor később sem – nem érdeklik az ilyen „apróságok”. Amúgy is teljes mértékben az anyára bízza önmagát, feltétel nélküli szeretetében.

A játékos Kos babának minden érdekes lehet, de csak egy darabig. Nem olyan típus, aki képes sokáig csendben, egy helyben megülni, hiszen mindig kalandokat keres. Ha fejébe vesz valamit, amit el akar érni, addig nem hagy fel a próbálkozásokkal, míg nem sikerül. Ha kell, akkor még a legfőbb fegyvert is képes bevetni, ami nem más, mint a hiszti!

baby banner, astro24h, baba, hisztis baba, kos baba

Hiszti, ez is én vagyok

Ez a Kos baba másik oldala, mely a dackorszakban minden szülőt érint. Ilyenkor elengedhetetlen, hogy fel legyenek vázolva az ésszerű korlátok, de ne legyen letörve a gyermek kalandvágya és önbizalma. Sokan a Kost az önzéssel azonosítják, de az a szülő, akinek ilyen jegyű gyermeke van, tudhatja, hogy ez nem egészen van így. A Kos babák elvárják, hogy körülöttük forogjon a világ, de ugyanannyira próbálnak ők is adni valamit a szülőknek. Szeretnek fontosak lenni, a figyelem középpontjában maradni, ezért ha ordítva, visítva és csapkodva nyilvánítják ki akaratukat, annak az az oka, hogy csalódottak, és úgy érzik, hogy nem foglalkoznak velük. Ők nem akarnak semmi rosszat, de mivel még kicsik, fontos, hogy vezetve legyenek. Sok elfoglaltságra, érdekes játékra lehet szükség, hogy jellemük megfelelően fejlődjön, és elhagyják a hiszti korszakot.

Anya csak egy van

Egy Kos baba számára pedig ez különösen igaz. Fontos, hogy a kettejük kapcsolata igen mély legyen, mert később ezen múlik a Kos gyerek majd felnőtt, egészséges önbizalma. Remek és megbízható testvér, ügyes munkás válhat belőle később, de csak akkor, ha nincs folyamatosan megnyesve saját stílusa és gondolkodásmódja miatt, még akkor sem, ha épp túl soknak érzi a szülő az igényeit. Nagyon hálás, szeretetreméltó és figyelmes kis csemetévé válik a szerető és gondoskodó szülők kezei közt, akik ész érvekkel és nem pedig erővel próbálják meg őt terelgetni. Ezt sose feledjétek egy Kos baba esetében!

lájkold ha tetszett, lájkold és oszd meg, lájkold astro24h,

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét