Asztro baba – Milyen a HALAK kisbaba?

bak baba

HALAK kisgyerek

(II.20-III.20.)

 

A legtöbb szülő jót akar gyermekének. Sokaknak sikerül, de bizony van az ellenkezőjéből is sajnos. Van, aki úgy érzi, képtelen megérteni a saját vérét, mintha nem egy nyelven beszélnének.

Akár a születésnapja, akár az aszcendense esik a gyermeknek a Halak jegybe, a víz elem hatása erősen érvényesül, emiatt rendkívül érzékeny, szeretetigénye óriási. Hogy elnyerje mások szeretetét, igyekszik megfelelni az elvárásoknak. Amíg csecsemő, csak akkor sír, ha nem foglalkoznak vele. Szinte egy pillanatig sem lehet magára hagyni. Még álmában is megérzi, ha a mama elhagyja a szobát, és azonnal hangos sírásba kezd. Csendes álmodozó, békén hagyja szüleit, pici korában nagy alvó! Ne aggódjunk, az álmok hasznára válnak. Amint nyílik a tudata, nő a kíváncsisága, gyakori probléma, hogy sajnálja az elvesztegetett időt az alvásra.

 Lunczer Judit 935 kód, astro24h Lunczer Judit, jóslás, asztrológia,

Fontos számára a testi érintés, ha bánat éri, őt attól nyugszik meg, ha odakucorodhat a szeretett felnőtt ölébe. A Halak gyermeket az érzelmei vezetik. Ő a “szívével lát”, és gyakran előítéleteire, illetve a szülői házban látottakra alapoz. Jószívű, segítőkész, így könnyen kihasználható. Nem szívesen száll szembe senkivel, mindent megcsinál, amire kérik, és még az igazságtalanságot is eltűri. Kicsi korától arra kell nevelni, hogy álljon a sarkára a saját igazáért, és tanuljon meg nemet mondani. Kishitűségét dicsérettel, biztatással kell ellensúlyozni.

halak, halak astro24h, halak csillagjegy, halak baba, halak horoszkóp, halak aszcendens

Óriási szüksége van a jelenlétünkre. Fél a magánytól. A családi fészek megnyugtatja rendkívül érzékeny lelkét. Próbáljunk neki segíteni, hogy legyen önbizalma, biztassuk, nyugodtan közeledjen másokhoz. Értessük meg vele, hogy nem leszünk mindig mellette. Kitűnő felfogású, könnyen megérti a dolgok rejtett lényegét.

Látszólag nyugodt, de belül forrong.  Előfordulhat, hogy sérelmei fizikai fájdalmakban jelentkeznek.  Mivel lelke mélyén kedves álmodozó, ne terheljük a saját mindennapi gondjainkkal. Később majd úgyis lesz benne része.

 Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

Tanulását lépésről lépésre kísérjük figyelemmel, korának megfelelően. Mindenáron nekünk akar örömet szerezni, ezért értékeljük az eredményeit. A közönyösséget gyűlöli a legjobban a világon. Ne hagyjuk csak álomvilágba menekülni. Vegyük rá, hogy rendszeresen végezze el a feladatait. Fokozott érzékenysége miatt félénkké válhat, a büntetéstől való félelme miatt pedig füllenthet. A sajnálkozással épp úgy árthatunk a gyereknek, mint a túl szigorú büntetéssel.

A Halak tulajdonsággal rendelkező gyermek, érzelmi úton közelíti meg a világot, gondolatait, cselekedeteit ezáltal, hangulatai és megérzései irányítják. Rendkívül alkalmazkodó, ugyanakkor ez a tulajdonsága gátolja leginkább céljai elérésében. Kiváló szerepjátszási képessége van, érdemes ez irányba terelni. Ha valami nem úgy alakul, ahogyan ő szeretné, hajlamos ezt a képességét bevetni, hogy megkapja azt, amit szeretne, ezzel gyakran megtévesztheti még a szüleit is.  Igen élénk a fantáziája, képzeletben meghitt világot teremt magának, amelybe bármikor visszahúzódhat. Hajlamos arra, hogy a problémák elől is ide meneküljön, ahelyett, hogy cselekedne. Ennek fő oka, hogy szégyenlős, önbizalma labilis.

A szorongásra nagyon hajlamos. Fokozott csendessége, a feltűnő zárkózottság vagy az indokolatlan sírdogálás az, ami jelzi, hogy valami bántja. Az esti mesék során azok tetszenek neki, ahol a szereplőket semmi sem korlátozza, így természetes lesz számára a seprűn lovagló boszorkány is. Szereti, ha mesélnek neki, kedveli a képes könyveket, a zenét, szívesen énekel vagy festeget.  Bele tudja élni magát, a kitalált történetekbe, lazán átkölti, a már ismert meséket, történeteket. Ilyenkor figyeljenek arra, hogy milyen színes, varázslatos világot tár Önök elé, mert ez az ő legtitkosabb érzései és gondolatai tárháza.

 Tamara jósnő astro24h, Tamara 513 kód, jóslás,

Nehezen szánja el magát az önálló lépésekre, sürgetni még sem szabad. Szereti a hasát, a helyes étkezési szokásokat nehezen fogadja el. Kicsi korában megkedvelheti az úszást, ám a versenysportok világa elégé távol van tőle.

A szülőnek már gyermekkorban bele kell nevelnie a kicsibe, hogy ne sértse, ne bántsa az emberek igazságtalansága, ne üssön lelkén sebet az emberek hálátlansága, lelje nyugalmát önmagában, abban a felemelő érzésben, hogy ellenszolgáltatás nélkül kisegített valakit, magáért a jótettért, nem pedig háláért és elismerésért.

A Halak kisgyermekek megérzési képessége, intuíciója különösen fejlett. Sokszor a szülő nem elég érett arra, hogy a gyerek jelzéseit megértse, és ne lehurrogja. Nem szabad egyszerűen képzelődésnek nyilvánítani, (egyébként szinte minden gyermek olyan 6-8 éves koráig látja az Angyalokat, a szellemeket,) hanem lelkiismeretesen utána kell nézni a témakörnek, főleg a gyanakvó felnőttnek és felkészülten beszélgetni a gyermekkel a témáról.

halak csillagjegy, halak baba, halak horoszkóp, halak aszcendens

Akár mekkora a gyermek, a szülők már tervezgetik, milyen pályára is irányítanák?

Segítségként leírom, miben a legsikeresebbek, amiben önmaguk lehetnek. Szinte minden olyan munkakör, ami a lélekkel, szívvel, szeretettel és a vízzel van bármilyen összefüggésben. (Lelkész, pszichológus, tengerész, halász, zenész, író, természetbúvár, tanár, művészeti ágak, gyógyítás, tánc, színművész…stb)

Azt tudniuk kell, egy horoszkóp igazából akkor szól az egyénről, ha az Ő pontos születési órájára készül. A pontos születési idők ismeretében, ajánlom, forduljanak a többi –ASZTROLÓGUS- kollégámhoz is, itt a rendszeren megtalálhatóak vagyunk, akár a nap 24 órájában és segítünk

lájkold ha tetszett, lájkold és oszd meg, lájkold astro24h,

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét