Asztro-baba – Milyen a BIKA kisbaba?

baba

A kisbaba horoszkópja elkészítésének is van értelme, még a kétkedőknek is ajánlanám. Ugyanis egy fajta módszer ez is a gyermekek jobb megismeréséhez. Minden ember külön világ, már fogantatása pillanatától egy egyéniség. A gyermek személyisége ritkán egyezik meg a szüleiével és a gyermekkori élmények minden embernél egész életére kihatnak. Jó, ha a szülő tisztában van azzal, hogy az ő meghatározott értékrendje esetleg nyomasztó teherré válik gyermeke számára egész életében, s ettől ragaszkodó természete miatt nem is tud majd megszabadulni.

Lunczer Judit 935 kód, astro24h Lunczer Judit,

A Bika kisbaba egy igazi kéjenc (felnőttként is az marad). Rajong a kényelemért, a simogatásért. Az étkezésénél is megfigyelhető, komótosan, de élvezettel eszik, csak szépen nyugisan minden egyes kortyot, vagy falatot. Nagyon fontos számára mindenkor a biztonság és ezt főleg kezdetben az állandóság és a megszokott dolgok jelentik. Nem szereti, ha változtatjuk a környezetét, és jó, ha állandó napirendje van, mert az számára kiszámítható és megnyugtató. Igazi ragaszkodó típus. Éppúgy ragaszkodik a körülötte lévő emberekhez, mint a tárgyaihoz. Nagyon nehéz elválasztani az Édesanyától, így több türelemre van szükség, amikor közösségbe kerül, óvodába, iskolába. Az segít, ha néhány csoporttársa is megy vele tovább, így könnyebb számára a beilleszkedés és tőlük nem kell elbúcsúznia.

Túlzott ragaszkodása gyűjtögetővé teszi. Megőriz mindent, ami másnak már haszontalannak tűnik, de a Bika baba számára ezek mind fontos dolgok és értékek. Ettől sokkal nagyobb biztonságban érzi magát. Dolgaira nagyon figyel, néha ő saját maga is el tudja dugni úgy, hogy nem találja, majd ha rálel, fantasztikus örömmel veszi ismét birtokba.

névválasztás, baba névválasztás astro24h, nevünkben a sorsunk,

Viszont, ha valamit, vagy valakit elveszít, az nagyon megviseli, szinte soha nem teszi túl magát rajta.

Viszonylag békés, de nagyon fejlett az igazságérzete, a szülőnek  vigyáznia kell, mert a legkisebb igazságtalanságot, jogsértést is az átlagosnál jobban a szívére veszi.

A Bika jegyben született gyermek általában lassabban, nehezebben tanul a többieknél. Ezt tudomásul kell venni, hogy más a tanulási mechanizmusa, ebbe az alapossága és szorongása erős szerepet játszik. Már kicsi korától szívesen játszik boltost, kereskedőt, mert üzleti érzéke kifinomult. Ahogy egyre nagyobb lesz, az anyagi biztonság és jólét mindig fontosabbá válik az életében. Egészségére fontos figyelni, és ezen belül a kellő mennyiségű mozgásról állandóan gondoskodni kell, mert szeret jókat és minőségi dolgokat fogyasztani, nassolni, és bizony ez a kilók szaporodásával jár.

Érzékeny testrésze a torok, esetlegesen pajzsmirigy és anyagcserezavarokkal együtt járó betegségekre hajlamos.

Ha tudni szeretné, Bika jegyű vagy aszcendensű gyermekének hogyan segíthet a legtöbbet a szellemi gyarapodásában, kérje tanácsadóink segítségét! Ebben főleg asztrológusaink tudnak segíteni. Nem pszichológusra, bevált praktikákra van szükség, hanem a pontos születési idejére a gyermeknek, és a horoszkópból a bolygó- és házhatások megmutatják az egyéni lélekhez vezető helyes utat! Ám nem csak asztrológusaink, hanem Tündér Lili is hatékonyan segítheti tisztánlátásával gyermeke jövőjét, Xalen pedig az önismeret fejlesztésében tudja segíteni Őt. Hívja őket bátran a 0690633931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

lájkold ha tetszett, lájkold és oszd meg, lájkold astro24h,

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét