Ariel arkangyal pénzteremtő mágiája!

pénzmágia

Amennyiben anyagi problémákkal küzdesz és szeretnél angyal mágiát, hívd segítségül Ariel arkangyalt. Biztosan segíteni fog megtalálni a gazdagsághoz vezető helyes irányt, erőt és kitartást ad, hogy a sikeres pénzteremtés bekövetkezzen az életedben.

 

A pénztől sokkal fontosabb dolgok érdekelnek? Akkor ez a cikk ITT neked szól!

 

Mint azt már oly sokan tudják, a szegénységi állapot kialakulásában jelentős szerepet játszunk mi magunk. Ha a lelkünkben harmónia van, szívünkben béke honol, gondolatainkban pedig az elfogadás, akkor a negatív támadások sem tudnak tartósan kárt okozni a pénzügyi életünkben. Ezért nagyon fontos megteremteni a belső egyensúlyt a pénzteremtés érdekében, amiben az angyalok is segítségedre lesznek.

 

Elképesztő titkokat tudhatsz meg a jövődről, ha most IDE kattintasz!

pénzteremtés

 

Biztosan többen tapasztaltátok már, amikor környezetedben valaki hirtelen változtatni tudott az életmódján, mert egy nagyobb pénzösszeghez jutott. Egyik pillanatról a másikra, szinte csodával határos módon bekerült a gazdagok körébe. Mindenkinek esélye van a szebb és gazdagabb életre, az utazásokra, a fényűzésre, de ezért tenni is kell. Kérjünk angyali segítséget Arieltől, aki segít megteremteni a legjobb feltételeket a gazdagság eléréséhez. Támogatást, utasítást és erőt kérhetünk tőle, ha a szegénység csapásaitól szenvedünk és a pénzteremtés a célunk.

 

Halak a párod és nem tudsz kiigazodni a viselkedésén? Ezt el kell olvasnod ITT!

 

pénzteremtés

Ha szeretnél a pénzteremtésben részt venni, akkor szerezz be Ariel angyalról egy képet, vagy egy őt ábrázoló szobrot. Feküdj le, helyezd magad kényelembe és hívd magadhoz a pénzteremtés angyalát, és a saját őrangyalodat is. Gyújts egy zöld színű gyertyát és a tűz tisztító erejének segítségével három darab fémpénzt helyezz rövid időre a gyertya lángjába. Mindeközben méltóságteljes hangnemben kérd meg az angyalokat, hogy segítsenek a szegénység leküzdésében, és a gazdagság bevonzásában. Mondd el az angyaloknak, hogy mekkora összegre lenne szükséged és kérd rá az áldásukat. A hatékonyság növelése érdekében egy fehér papírra is ráírhatod az összeget, hajtsd háromszög alakba, és helyezd a zöld gyertya közelébe. Miután a három fémpénzt energetizáltasd a gyertya lángjának segítségével, helyezd rá a háromszög alakú papírra. Amennyiben szeretnéd a pénzteremtést meggyorsítani, kérd el kollégáinktól az azonnali gyors pénz mágiát ráerősítésnek!

 

Ariel segítségét nem csak magadnak kérheted, hanem családod, barátaid számára is.
Szükséged van pénzre? Kérd el azt a titkos pénzteremtő mágiát, amit maga Ariel arkangyal adott át Machita és Megmondó jósnőknek, hogy akik tőlük kérik a szertartást, azok jobb anyagi helyzetbe kerüljenek! Hívd őket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619