Ariel arkangyal pénzteremtő mágiája!

pénzmágia

Amennyiben anyagi problémákkal küzdesz és szeretnél angyal mágiát, hívd segítségül Ariel arkangyalt. Biztosan segíteni fog megtalálni a gazdagsághoz vezető helyes irányt, erőt és kitartást ad, hogy a sikeres pénzteremtés bekövetkezzen az életedben.

 

A pénztől sokkal fontosabb dolgok érdekelnek? Akkor ez a cikk ITT neked szól!

 

Mint azt már oly sokan tudják, a szegénységi állapot kialakulásában jelentős szerepet játszunk mi magunk. Ha a lelkünkben harmónia van, szívünkben béke honol, gondolatainkban pedig az elfogadás, akkor a negatív támadások sem tudnak tartósan kárt okozni a pénzügyi életünkben. Ezért nagyon fontos megteremteni a belső egyensúlyt a pénzteremtés érdekében, amiben az angyalok is segítségedre lesznek.

 

Elképesztő titkokat tudhatsz meg a jövődről, ha most IDE kattintasz!

pénzteremtés

 

Biztosan többen tapasztaltátok már, amikor környezetedben valaki hirtelen változtatni tudott az életmódján, mert egy nagyobb pénzösszeghez jutott. Egyik pillanatról a másikra, szinte csodával határos módon bekerült a gazdagok körébe. Mindenkinek esélye van a szebb és gazdagabb életre, az utazásokra, a fényűzésre, de ezért tenni is kell. Kérjünk angyali segítséget Arieltől, aki segít megteremteni a legjobb feltételeket a gazdagság eléréséhez. Támogatást, utasítást és erőt kérhetünk tőle, ha a szegénység csapásaitól szenvedünk és a pénzteremtés a célunk.

 

Halak a párod és nem tudsz kiigazodni a viselkedésén? Ezt el kell olvasnod ITT!

 

pénzteremtés

Ha szeretnél a pénzteremtésben részt venni, akkor szerezz be Ariel angyalról egy képet, vagy egy őt ábrázoló szobrot. Feküdj le, helyezd magad kényelembe és hívd magadhoz a pénzteremtés angyalát, és a saját őrangyalodat is. Gyújts egy zöld színű gyertyát és a tűz tisztító erejének segítségével három darab fémpénzt helyezz rövid időre a gyertya lángjába. Mindeközben méltóságteljes hangnemben kérd meg az angyalokat, hogy segítsenek a szegénység leküzdésében, és a gazdagság bevonzásában. Mondd el az angyaloknak, hogy mekkora összegre lenne szükséged és kérd rá az áldásukat. A hatékonyság növelése érdekében egy fehér papírra is ráírhatod az összeget, hajtsd háromszög alakba, és helyezd a zöld gyertya közelébe. Miután a három fémpénzt energetizáltasd a gyertya lángjának segítségével, helyezd rá a háromszög alakú papírra. Amennyiben szeretnéd a pénzteremtést meggyorsítani, kérd el kollégáinktól az azonnali gyors pénz mágiát ráerősítésnek!

 

Ariel segítségét nem csak magadnak kérheted, hanem családod, barátaid számára is.
Szükséged van pénzre? Kérd el azt a titkos pénzteremtő mágiát, amit maga Ariel arkangyal adott át Machita és Megmondó jósnőknek, hogy akik tőlük kérik a szertartást, azok jobb anyagi helyzetbe kerüljenek! Hívd őket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21   KOS Munkába nagyon eredményes leszel, és elégedett lehetsz még pénzügyekben is. Ne érdekeljenek a kisebb akadályok, most tényleg vágj bele mindenbe, amibe csak szeretnél, mert a tízmilliószoros nap hatalmas ereje támogat! Egyedül szerelmi életedben okozhat kárt ez a nap, ami negatív fordulatot vehet. A heti horoszkóp szerint olyan gondtól […]

Február havi szerelmi horoszkóp!

Február havi szerelmi horoszkóp   Kos A havi szerelmi horoszkóp új távlatokat jelez előre neked a februári hónapra. Sok új embert ismersz majd meg, aki között ott lehet az igazi is! Meglévő kapcsolatod esetében légy óvatos, mert párod félre értheti egy régi jóslat sorait! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy jóslatot, ami […]

Valentin napi titkos szerelmi mágia

Valentin napi titkos szerelmi mágia   Már nyakunkon a Valentin-nap, úgyhogy gyorsan készültünk nektek egy meglepetéssel. Szingliknek, párkapcsolatban élőknek, társas magányban élőnek, csalódottaknak, és boldog szerelmeseknek is.   Nagyon fontos dolog, hogy Valentin-nap előtt nézd meg ITT, van-e rajtad esetleg valamilyen nem kívánt szerelmi kötés!   Ugyanis egy olyan Valentin napi szerelmi mágiát osztunk meg […]

Angyali nyerőszámok Februárra

Angyali nyerőszámok Februárra   Angyali nyerőszámok érkeztek februárra is. Az angyalok ilyenkor megjelölik azokat a számokat, amelyek nyereményt hozhatnak. A számoknak különleges rezgése van ebben az időszakba.   EZEKET az angyali szimbólumokat használd, hogy teljesüljenek az álmaid!   Saját magunknak is kérhetünk számokat az angyaltól, személyre szabott számokat. Ehhez meg kell tanulnunk az angyalokra koncentrálni, […]

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14   KOS Több lehetőséget is megragadhatsz a héten, ha elég figyelmes leszel, és csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel. Fizikailag és lelkileg is rendben leszel, ennek köszönhetően a kellő lendületed meglesz ahhoz, hogy belevágj valamibe, amit sikerre is vihetsz hosszútávon. Ha viszont úgy érzed, neked soha semmi nem sikerül, akkor […]

Angyali üzenet Februárra

Angyali üzenet Februárra   Különleges angyali üzenet érkezett februárra. Az angyal hihetetlen veszélyre figyelmeztet, és a figyelmeztetés mindenkinek szól!   Használj pénzteremtő imát, amit ITT találsz!   Több őrangyal is megjelent, társultak melléjük a védőangyalok. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy veszély leselkedik ránk. A hitünkben akarnak megrengetni bennünket, és ki akarnak mozdítani minket a komfort […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530