CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Ariel arkangyal pénzteremtő mágiája!

pénzmágia

Amennyiben anyagi problémákkal küzdesz és szeretnél angyal mágiát, hívd segítségül Ariel arkangyalt. Biztosan segíteni fog megtalálni a gazdagsághoz vezető helyes irányt, erőt és kitartást ad, hogy a sikeres pénzteremtés bekövetkezzen az életedben.

 

A pénztől sokkal fontosabb dolgok érdekelnek? Akkor ez a cikk ITT neked szól!

 

Mint azt már oly sokan tudják, a szegénységi állapot kialakulásában jelentős szerepet játszunk mi magunk. Ha a lelkünkben harmónia van, szívünkben béke honol, gondolatainkban pedig az elfogadás, akkor a negatív támadások sem tudnak tartósan kárt okozni a pénzügyi életünkben. Ezért nagyon fontos megteremteni a belső egyensúlyt a pénzteremtés érdekében, amiben az angyalok is segítségedre lesznek.

 

Elképesztő titkokat tudhatsz meg a jövődről, ha most IDE kattintasz!

pénzteremtés

 

Biztosan többen tapasztaltátok már, amikor környezetedben valaki hirtelen változtatni tudott az életmódján, mert egy nagyobb pénzösszeghez jutott. Egyik pillanatról a másikra, szinte csodával határos módon bekerült a gazdagok körébe. Mindenkinek esélye van a szebb és gazdagabb életre, az utazásokra, a fényűzésre, de ezért tenni is kell. Kérjünk angyali segítséget Arieltől, aki segít megteremteni a legjobb feltételeket a gazdagság eléréséhez. Támogatást, utasítást és erőt kérhetünk tőle, ha a szegénység csapásaitól szenvedünk és a pénzteremtés a célunk.

 

Halak a párod és nem tudsz kiigazodni a viselkedésén? Ezt el kell olvasnod ITT!

 

pénzteremtés

Ha szeretnél a pénzteremtésben részt venni, akkor szerezz be Ariel angyalról egy képet, vagy egy őt ábrázoló szobrot. Feküdj le, helyezd magad kényelembe és hívd magadhoz a pénzteremtés angyalát, és a saját őrangyalodat is. Gyújts egy zöld színű gyertyát és a tűz tisztító erejének segítségével három darab fémpénzt helyezz rövid időre a gyertya lángjába. Mindeközben méltóságteljes hangnemben kérd meg az angyalokat, hogy segítsenek a szegénység leküzdésében, és a gazdagság bevonzásában. Mondd el az angyaloknak, hogy mekkora összegre lenne szükséged és kérd rá az áldásukat. A hatékonyság növelése érdekében egy fehér papírra is ráírhatod az összeget, hajtsd háromszög alakba, és helyezd a zöld gyertya közelébe. Miután a három fémpénzt energetizáltasd a gyertya lángjának segítségével, helyezd rá a háromszög alakú papírra. Amennyiben szeretnéd a pénzteremtést meggyorsítani, kérd el kollégáinktól az azonnali gyors pénz mágiát ráerősítésnek!

 

Ariel segítségét nem csak magadnak kérheted, hanem családod, barátaid számára is.
Szükséged van pénzre? Kérd el azt a titkos pénzteremtő mágiát, amit maga Ariel arkangyal adott át Machita és Megmondó jósnőknek, hogy akik tőlük kérik a szertartást, azok jobb anyagi helyzetbe kerüljenek! Hívd őket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Mi a feladatod Januárban csillagjegyed alapján?

A januári hónap minden csillagjegy számára tartogat plusz feladatokat az évkezdéshez, hogy az újév új lehetőségeket hozhasson a számotokra! Vannak olyan életfeladatok a hónapban, amit, úgymond, be kell fejeznetek, hogy tisztán, új lappal lépjetek a jövőbe!   Bak-Nyilas: Ezen két csillagjegynek nem lesz sok teendője januárban, mindössze annyi, hogy megtervezi az előtte álló évet. Ez […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453