Áprilisban, ezeken a napokon ne adj ki PÉNZT!

Áprilisban, ezeken a napokon ne adj ki PÉNZT!

Valószínűleg elképzelni sem tudod, hogy egy napon ne adj ki pénzt semmire, mégis jobban jársz, ha bizonyos napokon egyáltalán nem költekezel, különben a hónap végén azért nem fogsz vásárolni, mert nem marad pénz, amit elkölthetnél. Az egyetlen dolog, amit érdemes ebben a hónapban megvenned – természetesen nem az alábbiakban említett napokon -, az egy szerencsejáték szelvény.

A titkos NYERŐSZÁMOKRÓL ITT olvashatsz bővebben!

Az első  nap, amikor nem szabad semmire pénzt költened, az április 1-je! Ez a nap Hugó napja, vagyis a bolondok napja. Ha pénzt adnál ki ezen a napon, akkor egész hónapban fölösleges kacatokra költenéd a pénzed. Esetleg véletlenül adtál ki pénzt ezen a napon? Szakembereink segíthetnek egy áprilisi pénzmágiával!

pénz

A következő nap, amikor jobb, ha a pénzed a pénztárcádban marad, az április 2-a. Ez az év 92. napja, és a babona szerint, ha ezen a napon vásárolsz, akkor 92 szűk nap következik az életedben. A korlátozás élelmiszerre nem vonatkozik.

Ha már költekeztél ezen a napon, még mielőtt ezt a cikket olvastad volna, akkor gyorsan végezz egy pénzteremtő mágiát, például ezt ITT!

Április 6-án, Irén napján sem szabad költekezned. A néphagyomány szerint, ha ezen a napon esik az eső, akkor szűk lesz az esztendő. Vagyis, ha ezen a napon veszel valamit és még az eső is esik, akkor az év hátralévő időszakában kevés lesz a pénzed.

Árplisi 22-én a Bika havába lépünk, ezen a napon a  csillagjegyedtől függetlenül nem szabad költekezned. De különösen figyelj a pénztárcádra, ha Kos vagy Bika csillagjegyű vagy, mert ezen a napon nem csak a fölösleges pénz költés veszélye fenyeget, de el is lophatják a pénzed, ha nem vagy résen.

IDE kattintva megtudhatod, mikor számíthatsz anyagi fellendülésre a csillagjegyed szerint!

pénz

Április 24-én, György napján, a néphagyomány szerint az állatokat áthajtották a tűzön, hogy megtisztuljanak az ártó szellemektől és a negatív erőktől. Ha ezen a napon pénzt adsz ki, úgy, hogy nem kértél egy erős pénztárca vagy pénz tisztítást, akkor nem csak arra költesz pénzt, amire szeretnél, hanem egy rakás felesleges dolgot is megveszel majd.

Többen is tartoznak neked, de nem akarják megadni a pénzt? Vagy egyszerűen csak több pénzre lenne szükséged? Kérj pénzbevonzó mágiát, amivel a kintlévőségeidet vissza tudod szerezni! Liliom vagy Leopold jósokat keresd a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik már több embernek is segítettek visszaszerezni a pénzüket, vagy pedig váratlan úton pénzt szerezni!!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét