Április havi szerelmi horoszkóp!

szerelmi horoszkóp

KOS

Kos jegy

A havi horoszkóp alapján érdemes lesz titokzatosnak maradnod, így sokkal hatékonyabban tartod meg az ellenkező neműek érdeklődését. Most az a személy lesz számodra nyerő, aki kitartásról tesz tanúvallomást, őt érdemes közelebb engedned majd magadhoz. Meglévő kapcsolatokba belekontárkodhat valaki, nyitott szemmel járj az egész hónap folyamán, mert meglehet, hogy valaki kiszemelte magának a párod! Ha érdekelnek a részletek, szakembereinktől megtudod.

ITT kiderül, milyen jegyű társat érdemes magad mellé választanod!

BIKA

Bika jegy

Igen heves leszel az elkövetkező hetekben, amit jó célra is fordíthatnál, de inkább erőszakosságba mehet át. Több teret adj a kedvesednek, mert nem félrelépni készül, csak egy kicsit kimozdulna, nélküled. Tedd te is ezt, barátaid egyébként is számítani fognak az idődre és a figyelmedre. Az egyedülálló Bikák nem ebben a hónapban találják meg a szerelmet, de érdekes kalandokra sor kerülhet. Ha nem kalandra vágysz, hanem igaz szerelemre, egy bevonzó rituáléval jósaink segíthetnek neked.

IKREK

Ikrek jegy

Inkább a munkával foglalkozol, most az igyekezeted jóval nagyobb. A tavasszal együtt sok-sok terved van, ami megvalósításra vár. Pont ezért érezheti kedvesed, hogy elhanyagolod, az sem kizárt, hogy kicsit kihűl a kapcsolatotok. Vond inkább bele a terveidbe, beszélgessetek sokat. Közös programokat is találj, ne rontsd el azt, ami működik! Ha szingli vagy, többen is beléphetnek az életedbe, akik közül nem is tudsz majd választani. Hagyj időt magadnak, az mindent megold.

Még nem tudod, milyen is a hozzád illő társ? ITT kiderül!

RÁK

Rák jegy

Túlzottan ragaszkodó lehetsz, amit társad majdnem nyűgként élhet meg. Ne neheztelj rá emiatt, inkább vedd észre, mikor feszült, mikor nyomja valami a lelkét, akkor lehet, hogy egy kis magányra vágyik. Persze légy segítségére, amiben csak tudsz. A havi horoszkóp kiváló akkor, ha még keresed a társad, MOST találhatod meg az igazit! Ha nem akarsz elmenni mellette, kérj egy személyre szabott szerelmi jóslást szakembereinktől!

havi horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán jegy

Családi problémák üthetik fel a fejüket ebben a hónapban, a havi horoszkóp szerint párod bővebb családi körében. Ezek feszültségeket okozhatnak közöttetek is, de nem szabad hagynod! Igyekezz tanácsokat adni neki, hogyan is oldhatná meg a fellépő helyzetet, állj mellette és ne oktasd ki! Ami még szintén említésre méltó, hogy valaki megkörnyékezhet, annak ellenére is, ha kapcsolatban élsz. Érdemes világosan a tudtára adnod, hogy nem vagy szabad ember.

SZŰZ

Szűz jegy

Akaratossá és szókimondóvá válhatsz ezekben a hetekben, és kedvesednek nem igazán fog tetszeni. Viták alakulhatnak ki, a bolygóállások nagy feszültségekre utalnak. A vita némiképpen előnyös is lehet, hiszen ezek során egyes dolgokkal kapcsolatban tiszta vizet önthettek a pohárba. A kiengesztelés se maradjon el, ennek érdekében neked kell lépéseket tenned. Kapcsolatot kialakítani önerőből most nem lesz esélyed, de a szerelmet most egy különleges technikával bevonzhatod, amit bármikor elárulnak neked jósaink!

Tartós, boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatra vágysz? Meglévő kapcsolatodat szeretnéd sorosabbá fűzni, vagy megtalálni azt a személyt, aki nem csak lehazudja, hanem valóban lehozza neked a csillagokat? Akkor hívd Ágnest vagy Zeuszt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik szerelem bevonzó fehér mágiájukkal már sokaknak hozták el a boldogságot!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

MÉRLEG

Mérleg jegy

Igen szenvedélyessé válhatsz a havi horoszkóp alapján. Túlteng benned a szeretet, amennyiben kapcsolatban élsz, és nagyon szerencsés vagy, mivel mindez viszonzásra is talál majd. Nagyon jó időszak veszi kezdetét, amit csak az ronthat el, ha többször mutatsz rá társad hibáira. Azokkal most ne törődj. Ha szingli vagy, nagyon jó hónap ez az ismerkedésre. Bár kapcsolat nem biztos, hogy áprilisban kialakul, de elindulhat valami…

Tudod, mi a kínai jegyed? Ha igen, akkor kattints IDE, mert ez is sokat elárul a szerelmi életedről!

SKORPIÓ

Skorpió jegy

Nagyon vonzó leszel a másik nem szemében, április csodás energiákkal telít fel téged. Sokan legyeskedhetnek körülötted, bár te sajnos egyiküket sem fogod közel engedni magadhoz. Pedig ez kell ahhoz, hogy észrevedd a másik értékeit vagy éppen hibáit, aminek alapján sokkal könnyebb lenne a döntés. Megeshet, hogy előző kapcsolataid, a rossz tapasztalatok miatt, blokkokat teremtettek az életedben, amiket oldanod kellene ahhoz, hogy a valódi szerelmet megtalálhasd. Segítenek benne jósaink!

NYILAS

Nyilas jegy

Meglévő kapcsolatokban fontos anyagi kérdések merülhetnek fel, amiben nem igazán tudtok majd megegyezésre jutni. Mindenképpen fontos, hogy olyan megoldást találjatok, ami mindkettőtöknek elfogadható. Ha egyedülálló vagy, havi horoszkópod nagyon örömteljes. A nagy Ő nincs már tőled messze, sőt, éppen téged keres! Fontos lenne, hogy ne menjetek el egymás mellett, ezen most sok Nyilas boldogsága múlik! Keresd fel szakembereink egyikét, aki meg tudja neked mondani, hol kell lenned és mikor!

havi horoszkóp

BAK

bak

Havi horoszkópod alapján, ha egyedül élsz, kicsit alacsonyabbra kell tenned a mércét, mert nem a tökéletest kell keresned, hanem azt, aki a maga módján megad mindent neked, amire szükséged van. Nem úgy, ahogy te elvárod, hanem saját képességeinek megfelelően. Ha ezt szem előtt tartod, akkor az igazit találhatod meg áprilisban, nem pedig az idealizált partnert, akiről később kiderülhet, mégsem őt kerested. Házasságokban, kapcsolatokban harmonikus lesz ez időszak, gyermekáldás sem kizárt.

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegy

A szabadságvágyad igen erős lesz, ami miatt párod feszültté válhat. Beszéljétek meg, melyek azok az időszakok, amikor például a hobbidnak hódolsz, és melyek azok, amikor közös teendőitek vannak. Bizony ki kell venned a részed az otthoni teendőkből is. Ha magányos vagy, most kifejezetten nem fogod élvezni az egyedüllét örömeit, egyre inkább érzed azt, hogy valaki mégis hiányzik az életedből. Jósaink egyenesen a lelkitársad vonzhatják be számodra, ha kéred!

HALAK

Halak jegy

Új szerelem érkezhet az életedbe a havi horoszkóp szerint, de időben döntsd el, hogy valóban fel vagy-e készülve egy hosszú távú kapcsolatra. Ez a szerelem hirtelen ragadhat el, és nagy lángon éghet, azonban ugyanilyen gyorsan aludhat is majd ki! Párkapcsolatok szempontjából nagyon hullámzó lesz ez a hónap. Lesznek kifejezetten örömteli szakaszok, de vitákkal és feszültségékkel telítettek is. Akárhogy is, tartsatok ki egymás mellett, hiszen senki sem tökéletes.

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét