CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Anyagi fellendülésre ez a 6 csillagjegy számíthat!

Egy újabb beteljesült jóslat!

2019-ben a csillagjegy alapján lesznek igazán szerencsés emberek, és olyanok is, akiknek az újrakezdés éve az élet más területein fog bőséget hozni.

Íme a 6 csillagjegy, ahol a bolygóállás kedvezően hat a pénzügyek alakulására:

 

Kos

Kos jegy

Számos kedvező időszakban lesz része a Kos csillagjegy szülötteinek, amikor nagyobb pénzösszegek beérkezése várható, és ha ügyesen gazdálkodik, akkor jelentős megtakarításokat is képezhet. Bár az év utolsó szakaszában lesznek tervezett és váratlan kiadások is.

 

Érdemes elolvasni a bolygók ránk gyakorolt hatásait ITT!

 

Bika

Bika jegy

A magvetés évében egyértelműen több lesz az anyagi bevétele, mint a kiadása. A csillagok állása szerint biztosan több lesz a kedvező időszak, mint a kedvezőtlen. Ezt a beérkező pénzmennyiséget azonban a lakhatással kapcsolatos ügyekre, elintéznivalókra fogja fordítani.

csillagjegy

Rák

Rák jegy

Nehéz idők után végre jól alakul a Rák csillagjegyek számára a 2019-es év. Minőségileg fényesebb időszak azt jelenti, hogy jelentősen megnő a bevételük. Az év második felében jöhet pénz szerencse útján is, amire azonban nem szabad sok pénzt áldozni, mert a nyereményözön a kezdők szerencséjének tudható majd be, és a továbbiakban nem eredményez nagyobb nyereményeket.

 

Mágia által sok pénzhez jutni?! Igen, lehetséges! Tudd meg ITT, hogyan!

 

Szűz

Szűz jegy

A pénzáramlás egészen a nyár végéig fog tartani, amikor is tapasztalható lesz egy átmeneti „nehezebb” időszak. Ettől azonban nem kell félni, mert addigra jelentős tartalékokkal kell, hogy rendelkezzen a Szűz jegy szülötte. A váratlan kiadások kifizetését a kintlévőségek visszaáramlásából tudja fedezni. Anyagi bevételekre tehet szert egy eddig ismeretlen forrásból is.

 

Hihetetlen, halál utáni beszámolót olvashatsz ITT! 

csillagjegy

Skorpió

Skorpió jegy

A Skorpió csillagjegyben született embereknek a Szaturnusz év végéig folyamatos bevételt jelez. Ez nem a telitalálat, mégis pozitívan hat a pénzügyi helyzetük alakulására. Egy rövidebb időszak az év közepén várható, amikor veszteségekre is lehet számítani. Októberben a Jupiter, az igazi nagy szerencsék bolygója ismét a Skorpióba lép, és megindul egy bőséget hozó időszak, ami bőséget jelent, nem csak pénzügyi területen.

 

Halak

Halak jegy

A Halaknak anyagi területen rengeteg kedvező folyamatot eredményez. Nem milliós tételekről beszélünk, de több részletben érkező váratlan pénz beérkezése várható. Ezek a bevételek új lendületet és lehetőségeket hoznak magukkal. Érdemes olyan dolgokba belekezdeni, amihez eddig hiányzott a megfelelő mennyiségű anyagi tőke.

 

Még nincs késő, hogy megváltoztasd az életed! A legerősebb és a leghatékonyabb mágiákat most tudod elvégezni, amik változást és anyagi fellendülést hozhatnak neked! Matt vagy Violetta jósokat keresd a mágiáért, a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391