Anyagi fellendülésre ez a 6 csillagjegy számíthat!

Egy újabb beteljesült jóslat!

2018-ban a csillagjegy alapján lesznek igazán szerencsés emberek, és olyanok is, akiknek az újrakezdés éve az élet más területein fog bőséget hozni.

Íme a 6 csillagjegy, ahol a bolygóállás kedvezően hat a pénzügyek alakulására:

Kos

Kos jegy

Számos kedvező időszakban lesz része a Kos csillagjegy szülötteinek, amikor nagyobb pénzösszegek beérkezése várható, és ha ügyesen gazdálkodik, akkor jelentős megtakarításokat is képezhet. Bár az év utolsó szakaszában lesznek tervezett és váratlan kiadások is.

Érdemes elolvasni a bolygók ránk gyakorolt hatásait is. Te is meg fogsz lepődni! Kattints IDE!

Bika

Bika jegy

A magvetés évében egyértelműen több lesz az anyagi bevétele, mint a kiadása. A csillagok állása szerint biztosan több lesz a kedvező időszak, mint a kedvezőtlen. Ezt a beérkező pénzmennyiséget azonban a lakhatással kapcsolatos ügyekre, elintéznivalókra fogja fordítani.

csillagjegy

Rák

Rák jegy

Nehéz idők után végre jól alakul a Rák csillagjegyek számára a 2018-as év. Minőségileg fényesebb időszak azt jelenti, hogy jelentősen megnő a bevételük. Az év második felében jöhet pénz szerencse útján is, amire azonban nem szabad sok pénzt áldozni, mert a nyereményözön a kezdők szerencséjének tudható majd be, és a továbbiakban nem eredményez nagyobb nyereményeket.

Mágia által sok pénzhez jutni?! Igen, lehetséges! Tudd meg ITT, hogyan!

Szűz

Szűz jegy

A pénzáramlás egészen a nyár végéig fog tartani, amikor is tapasztalható lesz egy átmeneti „nehezebb” időszak. Ettől azonban nem kell félni, mert addigra jelentős tartalékokkal kell, hogy rendelkezzen a Szűz jegy szülötte. A váratlan kiadások kifizetését a kintlévőségek visszaáramlásából tudja fedezni. Anyagi bevételekre tehet szert egy eddig ismeretlen forrásból is.

Hihetetlen, halál utáni beszámolót olvashatsz ITT! 

csillagjegy

Skorpió

Skorpió jegy

A Skorpió csillagjegyben született embereknek a Szaturnusz év végéig folyamatos bevételt jelez. Ez nem a telitalálat, mégis pozitívan hat a pénzügyi helyzetük alakulására. Egy rövidebb időszak az év közepén várható, amikor veszteségekre is lehet számítani. Októberben a Jupiter, az igazi nagy szerencsék bolygója ismét a Skorpióba lép, és megindul egy bőséget hozó időszak, ami bőséget jelent, nem csak pénzügyi területen.

Halak

Halak jegy

A Halaknak anyagi területen rengeteg kedvező folyamatot eredményez. Nem milliós tételekről beszélünk, de több részletben érkező váratlan pénz beérkezése várható. Ezek a bevételek új lendületet és lehetőségeket hoznak magukkal. Érdemes olyan dolgokba belekezdeni, amihez eddig hiányzott a megfelelő mennyiségű anyagi tőke.

Még nincs késő, hogy megváltoztasd az életed! A legerősebb és a leghatékonyabb mágiákat most tudod elvégezni, amik változást és anyagi fellendülést hozhatnak neked! Matt vagy Virág jósokat keresd a mágiáért, a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Felhasználók hozzászólásai (4)

Ilonka on augusztus 29, 2017 Válasz

A szűz jegyében születtem, de egyáltalán nem igaz, amit fent írnak.

    Astro 24h on szeptember 14, 2017 Válasz

    Kedves Ilonka! Csillagjegye alapján már túl kéne lennie az anyagi gyarapodás örömén. Érdemes megnézetnie, hogy mi blokkolja a pénz útját Ön felé! A legjobb szakemberek segíthetnek benne, és hatékony szerencse mágiát is kaphat: 06 90 633 931 (485 Ft/p)! Astro24h

Hilda on november 23, 2017 Válasz

Szeretném megkérdezni,hogy az anyagi helyzetemben,lesz-e változás hamarossan,mert nagyon magam alatt vagyok,és sajnos egyedül kell megkűzdenem mindennel. Mivel a férjem már meghalt,és van egy szociális segélyen lévő lányom akiről szintén nekem kell gondoskodnom?Válaszát előre is köszönöm!

    Astro 24h on január 10, 2018 Válasz

    Kedves Hilda! Jósainktól a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc) tud kérdezni várakozás nélkül, és segíthetnek a kívánt változások elérésében is! Hívja őket bizalommal!

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét