Angyaltanfolyam 1. rész

A Bibliában az angyalok Isten küldöttei a Földre. Az angyalok Isten akaratát adják hírül az emberiségnek és segítenek rajtuk. A Biblia szerint az angyalokat Isten teremtette és  semmilyen megkülönböztetett tiszteletet nem igényelnek. Az angyalok erejükre és hatalmukra nézve magasabb rendűek az embernél, ezért meg kell ismernünk őket részletesen.

Olvasd el Hamied, a csodák angyalának üzenetét ITT!

Az angyalokról rengeteget tanulhatunk. Tudnunk kell, kik azok az őrangyalok, védőangyalok, milyenek az angyali pecsétek, angyali szimbólumok. Megismerhetünk különböző angyalmágiákat is! Ismernünk kell mindezt azért, hogy angyali segítséget is sokkal hatékonyabban kérhessünk.

Nézd meg ITT, neked szerencsés lesz-e még a 2017-es éved, csillagjegyed alapján!

angyal

Most pedig nézzük, kik is a fő arkangyalok és mik a feladataik!

Az arkangyalok magas rangú angyalok, Isten hírvivői. Ők a legfőbb közvetítők a Teremtő energia és az emberek között. Az emberek legtöbbször – helytelenül – minden angyalt arkangyalnak neveznek, de az angyalok hierarchiájában a sima angyalok a legalacsonyabb, míg az arkangyalok a legmagasabb rangúak.

Ha angyalmágiára van szükséged, Ágnes jósnő a segítségedre lesz a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), tőle vezetett mágiát kérhetsz a céljaid elérése érdekében!

Mihály Arkangyal:
A hét arkangyal egyike. Isten harcosa, ő vezeti a Mennyei Seregeket, és ő a Hét Mennyország uralkodója.

Gábriel Arkangyal:
A hét arkangyal egyike. A keresztény, zsidó, és az iszlám vallás szerint ő a két legmagasabb rangú angyal egyike.

angyal

Te számíthatsz anyagi fellendülésre? Olvasd el ITT! 

Rafael Arkangyal:
A hét arkangyal egyike. A legendák szerint eredeti neve Labbiel volt. Isten változtatta meg a nevét, mikor megteremtette az első embert.

Uriel Arkangyal:
A hét arkangyal egyike. A zsidó mitológia szerint ő őrzi a Pokol kulcsait, és az Ítélet Napján ő fogja kinyitnia Pokol kapuit.

Angyali üzenetedet szeretnéd megtudni? Akkor hívd Happy vagy Virág jósnőket a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), akik őrangyalod intő üzenetét is átadhatják neked!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét