Angyalmágia a védelemért 5 lépésben!

Az angyalmágia egy nagyon hatásos védelmi mágia, melyet az őrangyalunktól, valamint az arkangyaloktól is kérhetünk! Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy melyik angyalunk miben tud nekünk segíteni! Ahhoz, hogy teljesen kiegyensúlyozottan éljünk és boldogok, valamint szerencsések legyünk, védelem alatt kell állnunk. Ehhez többféle angyalmágia áll a rendelkezésünkre, az egyik ilyen mágia öt lépésből áll.

Ismerd meg a tibeti horoszkópot ITT!

Az angyalmágia otthon is elvégezhető a védelmedért, íme:

  • 1 – lépés: Gyújts meg egy egyszerű fehér gyertyát vagy mécsest!
  • 2 – lépés: Írd fel egy papírra a kívánságod, hogy Te most mely területre kéred leginkább a védelmet!
  • 3 – lépés: Lazítsd el az izmaid, ne szorítsd össze a markodat!

Sok a negatív energia a környezetedben? Távolítsd el IDE kattintva!

angyalmágia

  • 4 – lépés: Mondogasd a következő angyali imádságot, legalább 15 percen keresztül:

„Lelkem Angyala, édes Őrzőm. Megnyitom a szívem feléd, és elmerülök a Te végtelen szeretetedben. Kérlek, oldj fel minden bennem lévő fájdalmat. Mindent, ami gátat szab, hogy kellőképpen kapcsolatba lépjek veled. Kérlek, járj át a Békesség Fényével, a Kegyelem szent érzésével. Oldj fel bennem mindent, ami ránehezedik a lelkemre, távolítsd el belőlem a rosszat. Isten Irgalma járja át a lelkemet. Krisztus Fényében megfürödve léphessek előre…”

Az ima folytatása attól függ, mi is az pontosan, amitől az égieknek valóban meg kell Téged óvniuk! Ezért hívd mielőbb Xalent a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), aki máris nézi, mi miatt szorulsz leginkább most és jövőben védelemre, és átadja számodra az ima személyre szóló folytatását is!

Érdekel, mi vár rád a még ebben az évben? Olvasd el az éves horoszkópod ITT!

5.lépés: Oltsd el a gyertyát, és azonnal pihenj le, lassan lélegezz, és engedd el minden negatív gondolatod, hiszen megkaptad az angyalmágiával járó védelmet!

Amennyiben elakadsz az életed útvesztőjében, ne habozz Szandra vagy Rycardo jósokat keresni a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hiszen ők utat mutatnak neked, és segítenek megteremteni azt a boldog, kiegyensúlyozott, félelem mentes életet, amire igazán vágysz! Igen hatásos angyalmágia birtokában is vannak, pénzre is kérheted! Ne habozz, hívd őket bátran!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét