Angyalmágia a gyermekáldásért!

Gyakori téma az angyalmágia, és egyre többször kérjük az angyalokat, hogy legyenek segítségünkre különböző dolgokban.

Sokan már tudják, hogy miért fontos az angyali segítség kérése, és már sejtik, miért pont angyali segítséget hívunk, ha gyermekáldást szeretnénk.

Remélem sokan örülnek is annak, hogy végre ezt a témát dolgozzuk fel. Szóval induljunk az elején, de olvasd el a cikket a végéig, mert mindenben segítünk, az első randitól, a gyermek nevelésen át, amíg a fészekből ki nem repül.

Először is, ha párkapcsolatra vágysz, vagy azt kívánod megerősíteni, alkalmazhatsz angyalmágiát a szerelemért, másodszor, mindenképpen hozd helyre a párkapcsolatod, legyen tökéletes, ITT van 9 tipp hozzá!

angyalmágia

Harmadszor, derítsd ki mikor is a legalkalmasabb a baba projekt indítása, kattints IDE!

Tudatosítsd már előre, hogy te leszel a legjobb anyuka, katt IDE!

És, akkor jöhet a mágia!

A legmegfelelőbb nap a hétfő, amikor végezheted az angyalmágiát, mert a gyermekáldás angyala Gábriel arkangyal, és az ő napja a hétfő.

Természetesen NE csak hétfői napokon kérd a segítségét, és ne csak hétfőn gondolj az angyalmágiára, de ekkor különösen kell koncentrálnod, és hétfőre már elő kell készülnöd.

Amire mindenképpen szükséged lesz, az egy növény, lehetőleg olyan, ami virágzik, és egy fehér gyertya.

HA azt gondolod, valamilyen lelki probléma van kihatással, és blokkolva vagy, előtte mindenképp tisztázd ezt.

Lehet, hogy már régóta próbálkoztok a pároddal, de nem jön össze a baba? Néro Domini vagy Megmondó jósok feltárhatják a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy milyen lelki okok húzódhatnak a háttérben, ami eddig megakadályozta, hogy megérkezzen a gyermeketek és segíthetnek megoldani is azt!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!
angyalmágia

Ha, már túl vagy ezen, és tényleg csak arra vágysz, hogy minden a helyére kerüljön, készítsd el a növényt, a színválasztásra figyelj, ne feledd a gyertyát, és tárcsázz, legkésőbb hétfőn!

Tárcsázáskor mondd be a cikk címét, és kérd el a titkos, nagyon rövid mágia szövegét!

Ha a szöveget megkapod, indulhat az angyalmágia!

Sok szerencsét!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét