Angyali üzenet Szeptemberre

angyali üzenet

Ebben a pillanatban is őrangyalok kísérnek, akik szeretetteljes és pontos útmutatásokat súgnak neked angyali üzenetek által, amelyek életed minden területén előrébb vihetnek.
Ha nehezen hallod meg az angyalaidat, akkor a jóskártyák hangosabbá és érthetőbbé tehetik, amit ezek az égi lények mondanak. Az angyalok életed első másodpercétől, az utolsóig kísérnek, és még azon is túl. Ők a Te segítőid, akár a megmentőid is, ezért kell, hogy tudd, mikor és miről üzennek neked.
Számtalan kérdés merülhet fel benned nap mint nap. Angyalaid a kérdéseidre is választ adnak, akár szerelemről, anyagiakról, szerencséről, munkáról, egészségről, bármiről is kérdeznél.

angyali üzenet

Ha esetleg a szerelmet keresed, tekintsd meg ITT azt, hogy ki illik hozzád a csillagjegyed alapján!

Az angyalok üzenete sok csoportra osztható.
Angyali üzeneteket a születési dátumod (az angyalkódod) alapján fejtheted meg. De a csillagjegyedtől függően is kaphatsz angyali üzenetet.
FONTOS! Ha személyre szabott angyali üzenetet szeretnél, mely csak Neked szól, és segít elkerülni bármilyen gondot, akkor Tündér Lilit hívd a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p), hogy átadhassa, akár várakozás nélkül!

Íme a szeptemberi angyali üzeneted, a csillagjegyed alapján:

KOS

Kos

Ha felelősségteljesebb beosztást, vagy munkát kapsz, keményen meg kell dolgoznod a sikerért. Nem kizárt, hogy egy barát, rokon, vagy volt főnök munkát, avagy magasabb beosztást ajánl fel neked. Nagyon ügyelned kell a kommunikációra és az egészségedre!

BIKA

Bika

Feszült és bizonytalan időszak köszönthet be a szeptemberi hónapban. A hónap vége felé könnyebben találhatsz megoldásokat, mind a családi, mind az egzisztenciális problémáidra. Beszéld meg pároddal a gondokat, lehetnek jó meglátásai. Komolyabb kapcsolatra számíthatsz az angyali üzenet szerint, amennyiben egyedülálló Bika vagy.

Ha már nem teljesen emlékszel, hogy mi volt a Kakas évének üzenete,
ITT megtekintheted, és összevetheted a szeptemberi angyali üzeneteddel!

IKREK

Ikrek

Mozgalmas időszakod lesz. Munkádban, karrieredben olyan lehetőségeket kapsz, amelyekről már lehet, rég lemondtál, bár nem úgy, ahogyan azt elképzelted. Legyél felkészült váratlan eseményekre, és támaszkodj a kreativitásodra, hogy rugalmasabban tudj alkalmazkodni. A barátaid nagy támaszt adhatnak neked a szeptemberi hónapban.

RÁK

Rák

Igazán csak a hónap végére nyered vissza a teljes erődet és aktivitásodat. Addigra sikerül rendezned nyomasztó anyagi ügyleteidet is. Kínálkozhatnak újabb munkalehetőségek is a szeptemberi hónapban, de ne csak az anyagiakkal foglalkozz, mert ezt később megbánhatod! Közlekedj óvatosan!

OROSZLÁN

Oroszlán

Ha voltak/vannak nézeteltéréseid feletteseddel, vagy közeli rokonoddal, az a hónap végére rendeződik. Anyagi megfontolásból lehet, hogy a régi munkahelyeden maradsz, de azt tudnod kell, hogy az új munka sokkal nagyobb lehetőségeket fog kínálni az elkövetkezendő időkben! A szerelemben továbbra is melletted áll majd angyalok.

SZŰZ

Szűz

Az elkövetkező időszak nagyon sok felelősség vállalásáról szól majd! Ne feledd, azok a döntéseket, amelyeket meghozol a szeptemberi hónapban, megalapozzák majd az életed minden egyes pillanatát! A munkádba sokkal több energiát kell belefektetned, hogy elérd a célokat, és vele együtt az elismerést!

Ne feledd! Angyalaid mindig melletted vannak, és segítenek, így sorsfordító angyali üzenetet kaphatsz Kamilla vagy Szandra Szandra jósnőkön keresztül az angyaloktól. Itt az ideje, hogy meghallgasd angyalod üzenetét a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

MÉRLEG

Mérleg

Ha munkahelyet változtattál, esetleg új munkakörben dolgozol, a hónap végére már biztosan megtalálod a helyed, és fel veszed a ritmust. A párod nagyon sok erősítést adhat neked. Szerencsés időszak ez szerződésekre, és autó vásárlására is, de légy körültekintő!

SKORPIÓ

Skorpió

Anyagilag szerencsés időszakod van, de próbálj meg most ne kölcsön adni, mert szükséged lesz tartalékra is, főleg akkor, ha felújításba fogtál. A párkapcsolatban, a kisebb zökkenésektől eltekintve, sikeres időszak vár rád.

Persze, sokkal több technika létezik az angyali üzenetek leolvasására, nem csak a születési dátum, és a csillagjegy által megszabott. Így sokkal több üzeneted is rejtőzhet a szeptemberi hónapra, de bátran kérhetsz akár angyalmágiákat és angyali tisztításokat is, az egész évre jósainktól a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p)!

Az évedben minden előrelátható egy kis hozzáértéssel, és egy kis segítséggel.
ITT meglesheted, hogy mi az, ami még nem jött el a 2017-es évedben!

NYILAS

Nyilas

Nagyon jó energiák terjengenek most körülötted. A szeptemberi hónapra fő őrangyalod minden életterületben teljes támogatást ad neked, de vigyáznod kell, és nagyon kell figyelned most a visszatérő egészségügyi problémáidra!

BAK

Bak

Talán egy kicsit sötét időszak van most körülötted, és nem látod tisztán a dolgokat, de a hónap végére, az angyali üzenetből, az derül ki, hogy a sötét időszakod véget ér, és újra fel leszel töltve teljes energiaszintre. Angyalod azt kéri tőled, hogy meditálj és szövögess terveket a jövőddel kapcsolatosan!

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Sikeresen és nagyon is erőteljesen végzed a munkád, de lehet, hogy ezt a külvilág nem tudja honorálni úgy, ahogyan azt elvárod. Ne aggódj, ne idegeskedj, úgy, mint ahogyan sok más csillagjegynél is, nálad is a hónap vége hozza el a pozitív változásokat. Ha voltak kisebb párkapcsolati gondjaid, lassan azok is megoldódnak. Angyalod üzenete: “Legyél optimistább!”.

HALAK

Halak

Nem minden az elképzeléseid szerint alakul, de legyél türelmesebb, mert a siker ígérve van. Csak a hónap végén számíthatsz előrelépésekre a munkádban, hivatásodban. Továbbra is számítanod kell váratlan eseményekre, de higgy a képességeidben, és ne add fel!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét