CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Angyali üzenet Októberre

Angyali üzenet októberre 

 

Az angyal alá szállt októbert megelőzően is, majd átadta nekem az üzenetét. Az angyali üzenet univerzális, valamilyen formában mindannyiunkra vonatkozik. Az angyal titkokat oszt meg velem, sorsról és a jövőről, amelyeket én ebben a rövid formában most megosztok veled.

 

Figyelj oda EZEKRE a számokra is, mert az égiek számok által is üzennek! 

 

Az októberi hónap az angyal üzenete szerint, a gyarapodás és a bőség hava lehet sokak számára. 

Éppen ezért neked sem szabad pazarolnod semmilyen erőforrást sem, még a vízcsapot is érdemes mindig ellenőrizned, hogy rendesen el van-e zárva. Az angyalok segítségében, üzenetében mindig ott van a tanítási szándék. Éppen ezért, azok, akik ebben a hónapban gyarapodni szeretnének, legyenek takarékosak! 

Angyal

Ariel arkangyal a pénzbevonzásban is segít neked ITT!

 

Az angyalok nem nézik jó szemmel mindazt, ami a Földön történik. Te érzed, hogy a bolygó erőforrásaival nem bánunk helyesen, tönkre tesszük Földünket, miközben egy bizonyos kör egyre gazdagabbá válik. Tudom, te óvod és véded az életet, te jó ember vagy! Éppen ezért szól neked az üzenet, téged illet meg az őszi gyarapodás! 

Az angyali üzenetben ott van mindenki, akiben van némi aggodalom a jövővel kapcsolatban. Akkor keress meg, ha úgy érzed, többet is tudnál tenni a bolygóért, az állatokért, a természetért, ha több lenne a pénzed. Akkor keress fel telefonon, ha úgy gondolod, hogy egy nagy nyeremény esetén képes lennél támogatni a természetvédelmet, mert akkor az, ami nálam van, neked szól!

Kaptunk egy titokzatos mágiát, ami egy angyal mágia, és csak egy embernek végezhetjük el a Földön! Éppen ezért, ha szívedben ott van a Föld és a természet szeretete, hívj fel a 0690633931-es számon (485Ft/perc), mert akkor téged illet ez a mágia! Tündér Lili vagyok, mellékem a 954.

Az angyalok felemelnek, ami most nem csak a gazdagsággal jár, hanem feladattal is, amit követned kell! Dönts ebben a hónapban, maradsz tétlen és szegény, vagy az angyalok segedelmével segítesz egy bajba jutott bolygón és természeten?! 

eltávozott lélek

ÍGY segítenek neked az angyalok vágyaid elérésében!

 

A szerelmesekről sem feledkeztek meg az angyalok. Ha párkapcsolatod éppen bizonytalanságban van, akkor kérd a védő angyal segítségét. A szerelmesekre most nagyon odafigyelnek az angyalok, mert a jövőben sok léleknek le kell születnie a Földre. Párkapcsolatodban most fontos az őszinteség, még akkor is, ha veszekedés lesz belőle. Ideje végleg tisztáznotok a bajokat, mert ha most végére értek minden kérdőjelnek, akkor utána stabil utat járhattok be. Amennyiben nincs párkapcsolatod, most ne keresd az igazit. Érdemes önmagaddal foglalkoznod az angyali prófécia szerint. Egy kis sport, helyes táplálkozás, segít abban, hogy az év hátralévő részében bevonzd a szerelmet! 

 

Egészségedben gondolj arra, hogy neked is van egy őrangyalod, aki ugyan vigyáz rád, de helyetted nem dönthet. Éppen ezért neked is figyelned kell, hiszen az őrangyal segít most a elkerülni a baleseteket, de az elhízástól vagy a keringési zavaroktól nem lesz képes megvédeni. Gondolj rá! Érdemes megismerned őrangyalod üzenetét. Neked, személyesen szólhat egy olyan angyal, aki ismer minden körülötted lévő titkot. Egy nagyon különleges angyalmágia van, amely segíthet abban, hogy álmaidban vagy egy meditációban beszélhess őrangyaloddal. Hívd fel kollégámat, Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), aki segít abban, hogy felvehesd a kapcsolatot őrangyaloddal! Az október, november és december azok a hónapok, amelyek közelebb hozzák az angyalokat. Éppen ezért, érdemes figyelned az angyali üzenetre!  

 

Személyes angyali üzeneted megváltoztathatja a sorsod! Ne késlekedj, hallgasd meg! Keresd Tündér Lilit vagy Sárát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391

Ha az élet minden területén elakadtál és nem tudod, milyen irányba is indulj, akkor ne késlekedj! Sokféle technikámnak és tanulmányaimnak köszönhetően most Neked segíthetek egy gondtalan jövő elérésében! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 830