CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Angyali üzenet Októberre

Angyali üzenet októberre 

 

Az angyal alá szállt októbert megelőzően is, majd átadta nekem az üzenetét. Az angyali üzenet univerzális, valamilyen formában mindannyiunkra vonatkozik. Az angyal titkokat oszt meg velem, sorsról és a jövőről, amelyeket én ebben a rövid formában most megosztok veled.

 

Figyelj oda EZEKRE a számokra is, mert az égiek számok által is üzennek! 

 

Az októberi hónap az angyal üzenete szerint, a gyarapodás és a bőség hava lehet sokak számára. 

Éppen ezért neked sem szabad pazarolnod semmilyen erőforrást sem, még a vízcsapot is érdemes mindig ellenőrizned, hogy rendesen el van-e zárva. Az angyalok segítségében, üzenetében mindig ott van a tanítási szándék. Éppen ezért, azok, akik ebben a hónapban gyarapodni szeretnének, legyenek takarékosak! 

Angyal

Ariel arkangyal a pénzbevonzásban is segít neked ITT!

 

Az angyalok nem nézik jó szemmel mindazt, ami a Földön történik. Te érzed, hogy a bolygó erőforrásaival nem bánunk helyesen, tönkre tesszük Földünket, miközben egy bizonyos kör egyre gazdagabbá válik. Tudom, te óvod és véded az életet, te jó ember vagy! Éppen ezért szól neked az üzenet, téged illet meg az őszi gyarapodás! 

Az angyali üzenetben ott van mindenki, akiben van némi aggodalom a jövővel kapcsolatban. Akkor keress meg, ha úgy érzed, többet is tudnál tenni a bolygóért, az állatokért, a természetért, ha több lenne a pénzed. Akkor keress fel telefonon, ha úgy gondolod, hogy egy nagy nyeremény esetén képes lennél támogatni a természetvédelmet, mert akkor az, ami nálam van, neked szól!

Kaptunk egy titokzatos mágiát, ami egy angyal mágia, és csak egy embernek végezhetjük el a Földön! Éppen ezért, ha szívedben ott van a Föld és a természet szeretete, hívj fel a 0690633931-es számon (485Ft/perc), mert akkor téged illet ez a mágia! Tündér Lili vagyok, mellékem a 954.

Az angyalok felemelnek, ami most nem csak a gazdagsággal jár, hanem feladattal is, amit követned kell! Dönts ebben a hónapban, maradsz tétlen és szegény, vagy az angyalok segedelmével segítesz egy bajba jutott bolygón és természeten?! 

eltávozott lélek

ÍGY segítenek neked az angyalok vágyaid elérésében!

 

A szerelmesekről sem feledkeztek meg az angyalok. Ha párkapcsolatod éppen bizonytalanságban van, akkor kérd a védő angyal segítségét. A szerelmesekre most nagyon odafigyelnek az angyalok, mert a jövőben sok léleknek le kell születnie a Földre. Párkapcsolatodban most fontos az őszinteség, még akkor is, ha veszekedés lesz belőle. Ideje végleg tisztáznotok a bajokat, mert ha most végére értek minden kérdőjelnek, akkor utána stabil utat járhattok be. Amennyiben nincs párkapcsolatod, most ne keresd az igazit. Érdemes önmagaddal foglalkoznod az angyali prófécia szerint. Egy kis sport, helyes táplálkozás, segít abban, hogy az év hátralévő részében bevonzd a szerelmet! 

 

Egészségedben gondolj arra, hogy neked is van egy őrangyalod, aki ugyan vigyáz rád, de helyetted nem dönthet. Éppen ezért neked is figyelned kell, hiszen az őrangyal segít most a elkerülni a baleseteket, de az elhízástól vagy a keringési zavaroktól nem lesz képes megvédeni. Gondolj rá! Érdemes megismerned őrangyalod üzenetét. Neked, személyesen szólhat egy olyan angyal, aki ismer minden körülötted lévő titkot. Egy nagyon különleges angyalmágia van, amely segíthet abban, hogy álmaidban vagy egy meditációban beszélhess őrangyaloddal. Hívd fel kollégámat, Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), aki segít abban, hogy felvehesd a kapcsolatot őrangyaloddal! Az október, november és december azok a hónapok, amelyek közelebb hozzák az angyalokat. Éppen ezért, érdemes figyelned az angyali üzenetre!  

 

Személyes angyali üzeneted megváltoztathatja a sorsod! Ne késlekedj, hallgasd meg! Keresd Tündér Lilit vagy Sárát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Mi a feladatod Januárban csillagjegyed alapján?

A januári hónap minden csillagjegy számára tartogat plusz feladatokat az évkezdéshez, hogy az újév új lehetőségeket hozhasson a számotokra! Vannak olyan életfeladatok a hónapban, amit, úgymond, be kell fejeznetek, hogy tisztán, új lappal lépjetek a jövőbe!   Bak-Nyilas: Ezen két csillagjegynek nem lesz sok teendője januárban, mindössze annyi, hogy megtervezi az előtte álló évet. Ez […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406