Angyali üzenet októberre

angyali üzenet

Angyali üzenet Októberre

Angyal – Mond ez neked valamit? Ebben a hónapban, ha angyalt látsz álmodban, bizony komoly változást tartogat számodra a jövő. Október angyalai a legtitokzatosabbak, mindig komoly dolgot jeleznek előre, amikor megjelennek valakinek az álmában. Sok angyali üzenet érkezett most az égi csatornákról. Különösen sok személyes üzenetet kaptunk, amelyeket csak veled osztunk meg!

Ismerd meg a neked szóló angyali üzenetet! Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd az angyalok mágusától a neked szóló titkos angyali üzenetet!

 

  • Tudd meg ITT, melyik angyal a védelmeződ!

 

Mielőtt az üzenetet leírnám, nem árt, ha tudod, október hónap angyala Barbiel, aki egy bukott angyal, ennek ellenére segítő angyal. Éppen ezért szeszélyes védőangyal, akit óvatosan kell kezelni. A vele való kapcsolatot csak szakember veheti fel, mivel nagyon kiszámíthatatlan tud lenni.

 

  • Nem csak angyalok, szellemek is élnek köztünk. ITT megtudhatod, mik a jelei annak, ha otthonodban kóbor lélek tartózkodik!

 

 

Nem köti magát annyira Isten parancsához, mint a többi angyal. Ez is az oka annak, hogy október hónapban megszaporodnak a rontások, mert a hónap védőangyala másképpen értelmezi az univerzum törvényeit.

Úgy érzed, valaki rontást akar rád tenni, vagy már tett is? Az október sötét energiáival ezt meg is teheti, éppen ezért kérj védelmet vagy tisztítást! Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd a legerősebb őszi rontások elleni védelmet!  

 

  • Meg kell tudnod, mi a teendőd, hogy az angyalok végig melletted lehessenek! Kattints IDE!

 

Barbiel angyal üzenete: Légy résen a hónapban, ha nem akarsz valami számodra fontosat elveszíteni! Lehet csak egy darab papír, de lehet egy párt veszítesz, aki valaki más karjaiban talál majd némi nyugalmat, okozva ezzel neked bajokat. Óvd a párod másoktól, mert szemet vethet rá bárki. Ha úgy érzed, párod vagy pénzed veszélyben van, egy jó angyal mágia, ami annak az ára, hogy segítsek neked! Végezd el az ősi titkos rituálét, hogy szerelmed októberben is megmaradjon, hogy pénzed vagy szerencséd ebben a hónapban el ne vesszen!”

 

Nehéz hónap az október, Barbiel üzenete egyértelmű. Tenned kell azért, hogy békéd megmaradjon vagy éppen szerencséd működjön. Még több személyes angyal üzent nekünk, amelyeket csak privát módon adunk ki, annak, akinek szól! Viszont ha úgy érzed, Barbiel üzenete neked szól, ne habozz, hívd Sárát vagy Imolát a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), kérj egy angyal mágiát, míg nem késő!  

Lehet, hogy nagyon fontos figyelmeztető üzenetük van számodra az angyaloknak! Ne hagyd figyelmen kívül őket!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391