Angyali üzenet októberre

angyali üzenet

Angyali üzenet Októberre

Angyal – Mond ez neked valamit? Ebben a hónapban, ha angyalt látsz álmodban, bizony komoly változást tartogat számodra a jövő. Október angyalai a legtitokzatosabbak, mindig komoly dolgot jeleznek előre, amikor megjelennek valakinek az álmában. Sok angyali üzenet érkezett most az égi csatornákról. Különösen sok személyes üzenetet kaptunk, amelyeket csak veled osztunk meg!

Ismerd meg a neked szóló angyali üzenetet! Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd az angyalok mágusától a neked szóló titkos angyali üzenetet!

 

  • Tudd meg ITT, melyik angyal a védelmeződ!

 

Mielőtt az üzenetet leírnám, nem árt, ha tudod, október hónap angyala Barbiel, aki egy bukott angyal, ennek ellenére segítő angyal. Éppen ezért szeszélyes védőangyal, akit óvatosan kell kezelni. A vele való kapcsolatot csak szakember veheti fel, mivel nagyon kiszámíthatatlan tud lenni.

 

  • Nem csak angyalok, szellemek is élnek köztünk. ITT megtudhatod, mik a jelei annak, ha otthonodban kóbor lélek tartózkodik!

 

 

Nem köti magát annyira Isten parancsához, mint a többi angyal. Ez is az oka annak, hogy október hónapban megszaporodnak a rontások, mert a hónap védőangyala másképpen értelmezi az univerzum törvényeit.

Úgy érzed, valaki rontást akar rád tenni, vagy már tett is? Az október sötét energiáival ezt meg is teheti, éppen ezért kérj védelmet vagy tisztítást! Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd a legerősebb őszi rontások elleni védelmet!  

 

  • Meg kell tudnod, mi a teendőd, hogy az angyalok végig melletted lehessenek! Kattints IDE!

 

Barbiel angyal üzenete: Légy résen a hónapban, ha nem akarsz valami számodra fontosat elveszíteni! Lehet csak egy darab papír, de lehet egy párt veszítesz, aki valaki más karjaiban talál majd némi nyugalmat, okozva ezzel neked bajokat. Óvd a párod másoktól, mert szemet vethet rá bárki. Ha úgy érzed, párod vagy pénzed veszélyben van, egy jó angyal mágia, ami annak az ára, hogy segítsek neked! Végezd el az ősi titkos rituálét, hogy szerelmed októberben is megmaradjon, hogy pénzed vagy szerencséd ebben a hónapban el ne vesszen!”

 

Nehéz hónap az október, Barbiel üzenete egyértelmű. Tenned kell azért, hogy békéd megmaradjon vagy éppen szerencséd működjön. Még több személyes angyal üzent nekünk, amelyeket csak privát módon adunk ki, annak, akinek szól! Viszont ha úgy érzed, Barbiel üzenete neked szól, ne habozz, hívd Sárát vagy Imolát a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), kérj egy angyal mágiát, míg nem késő!  

Lehet, hogy nagyon fontos figyelmeztető üzenetük van számodra az angyaloknak! Ne hagyd figyelmen kívül őket!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406