Angyali üzenet októberre

angyali üzenet

Angyali üzenet Októberre

Angyal – Mond ez neked valamit? Ebben a hónapban, ha angyalt látsz álmodban, bizony komoly változást tartogat számodra a jövő. Október angyalai a legtitokzatosabbak, mindig komoly dolgot jeleznek előre, amikor megjelennek valakinek az álmában. Sok angyali üzenet érkezett most az égi csatornákról. Különösen sok személyes üzenetet kaptunk, amelyeket csak veled osztunk meg!

Ismerd meg a neked szóló angyali üzenetet! Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd az angyalok mágusától a neked szóló titkos angyali üzenetet!

 

  • Tudd meg ITT, melyik angyal a védelmeződ!

 

Mielőtt az üzenetet leírnám, nem árt, ha tudod, október hónap angyala Barbiel, aki egy bukott angyal, ennek ellenére segítő angyal. Éppen ezért szeszélyes védőangyal, akit óvatosan kell kezelni. A vele való kapcsolatot csak szakember veheti fel, mivel nagyon kiszámíthatatlan tud lenni.

 

  • Nem csak angyalok, szellemek is élnek köztünk. ITT megtudhatod, mik a jelei annak, ha otthonodban kóbor lélek tartózkodik!

 

 

Nem köti magát annyira Isten parancsához, mint a többi angyal. Ez is az oka annak, hogy október hónapban megszaporodnak a rontások, mert a hónap védőangyala másképpen értelmezi az univerzum törvényeit.

Úgy érzed, valaki rontást akar rád tenni, vagy már tett is? Az október sötét energiáival ezt meg is teheti, éppen ezért kérj védelmet vagy tisztítást! Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd a legerősebb őszi rontások elleni védelmet!  

 

  • Meg kell tudnod, mi a teendőd, hogy az angyalok végig melletted lehessenek! Kattints IDE!

 

Barbiel angyal üzenete: Légy résen a hónapban, ha nem akarsz valami számodra fontosat elveszíteni! Lehet csak egy darab papír, de lehet egy párt veszítesz, aki valaki más karjaiban talál majd némi nyugalmat, okozva ezzel neked bajokat. Óvd a párod másoktól, mert szemet vethet rá bárki. Ha úgy érzed, párod vagy pénzed veszélyben van, egy jó angyal mágia, ami annak az ára, hogy segítsek neked! Végezd el az ősi titkos rituálét, hogy szerelmed októberben is megmaradjon, hogy pénzed vagy szerencséd ebben a hónapban el ne vesszen!”

 

Nehéz hónap az október, Barbiel üzenete egyértelmű. Tenned kell azért, hogy békéd megmaradjon vagy éppen szerencséd működjön. Még több személyes angyal üzent nekünk, amelyeket csak privát módon adunk ki, annak, akinek szól! Viszont ha úgy érzed, Barbiel üzenete neked szól, ne habozz, hívd Sárát vagy Imolát a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), kérj egy angyal mágiát, míg nem késő!  

Lehet, hogy nagyon fontos figyelmeztető üzenetük van számodra az angyaloknak! Ne hagyd figyelmen kívül őket!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Az ezoterikus jóslás különböző ágaival és a parapszichológiával foglalkozom. A család, a munka és a szerelem teréről feltett kérdések a specialitásaim, de minden kérdésére a legjobb tudásom szerint és szívesen válaszolok.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 435

Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 511