Angyali üzenet Októberre

Angyali üzenet

Az októberi angyali üzenet szerint, a legfontosabb, hogy figyelj az értékeidre, az otthonodra és a szeretteidre. Elég sok veszély leselkedik rád ebben a hónapban, de részletesen a többek között Mattől tudhatod meg a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), mitől kell tartanod!

Tudni szeretnéd, mikor lesz nyereményed és szerencséd? Olvasd el a szerencse horoszkópod IDE kattintva!

eltávozott lélek

Anyagiak területén figyelj a túl jó ajánlatokra, például, ha valaki nagyon kevés munkával nagyon sok pénzt ajánl. Akkor nézz utána, hogy milyen cégről van szó és pontosan mit kell tenned azért a pénzért. Semmiképpen ne fizess azért, hogy valaki neked munkát szerezzen. Ha elégedetlen vagy a munkahelyeddel és váltani szeretnél, az angyali üzenet szerint erre október közepén nyílik lehetőséged.
Nyereményed csakis akkor lehet, ha az októberi nyerőszámaiddal játszol, amit a születési dátumod és keresztneved alapján, személyre szabottan mondhat el neked szintén Matt a 132-es kódon!

Tudod, hogy a hét melyik napján születtél? Akkor mielőbb kattints IDE, megdöbbentő információkat tudhatsz meg! https://astro24h.hu/szuletesunk-napja-megmutatja-hogy-milyen-halalunk-lesz

Tudod, hogy a hét melyik napján születtél? Akkor mielőbb kattints IDE , megdöbbentő információkat tudhatsz meg!

Szerelmi téren óvatosságra intenek az angyalok. Az októberi angyali üzenet szerint, főleg akkor kell óvatosnak lenned, ha párkapcsolatban élsz, mert feltűnhet egy harmadik személy, akár a te életedben, akár a párodéban. És annak ellenére, hogy most talán azt gondolod, sosem csalnád meg a párodat, sajnos olyan felkavaró szexuális energiák keringenek a levegőben, hogy elképzelhető, hogy nem fogsz tudni ellenállni a csábításnak. Az angyali üzenet szerint kerüld az olyan helyzeteket, amikor intim kapcsolatba kerülhetsz olyan emberekkel, akikkel nem szívesen kerülnél ilyen helyzetbe.

Ha úgy érzed, nem találtad még meg az igazit, kattints IDE , hogy megtudd, melyik csillagjegy illik hozzád!

Az egészségedre nem szükséges különleges figyelmet fordítanod. Egy tartós influenza járvány üti fel a fejét októberben, de ha megfelelő mennyiségű C vitamint szedsz és erős a szervezeted, akkor elkerülheted a megfázást és a betegséget. Figyelj a mentális egészségedre is, pihenj és aludj eleget. Ha októberben nem pihened ki magad, az év utolsó 2 havában egészségügyi problémád lehetnek.

Az éjszakák hosszabbodásával egyre több teret kapnak a negatív erők, és így szép lassan megfertőzhetik az életed több területét is akár! Az angyalok erre is szeretnék felhívni a figyelmedet! Lulugyi és Tündér Lili jósnők az angyalok hírnökei és védelemmel szeretnének ellátni! Hívd mielőbb a 06 90 633 931-es számot (485 Ft/perc)!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét