Angyali üzenet Márciusra

angyali üzenet

A márciusi angyali üzenet szerint nagyon oda kell figyelned a költségeidre, mert könnyedén pénz nélkül maradhatsz már a hónap közepe felé.

Takarékoskodj, mert sajnos olyan plusz költségre számíthatsz, amely háztartási gépek cseréje, vagy lakással kapcsolatos kiadások miatt igencsak meglékeli a büdzsédet.

Mihály arkangyal lesz a pénztárcád őre, kérd őt te is, hogy segítsen csak a legszükségesebbeket megvásárolnod, és ne engedje, hogy fölösleges kacatokkal bővítsd a gyűjteményed.

A pénz bevonzásához végezz pénzmágiát, és használj angyali szimbólumokat! Részletekért kattints IDE!

angyali üzenet

A megújulás és az elengedés hava a március. Az angyali üzenet szerint a megújulást kezdd az otthonod rendberakásával, az elengedést pedig azzal, hogy megszabadulsz minden olyan kacattól, amit semmire nem használsz.

Felejtsd el a nagyanyáink sokat hallott mondatát “Ááá, jó lesz az majd valamire.” Soha semmire nem lesz jó, ezt te is tudod, és ha éppen szükséged lenne rá, akkor sem jut eszedbe, hogy van neked olyan kacatod.

Szóval minden bóvlival a kukába, és minden olyan ruhadarabtól szabadulj meg, amit legalább egy éve nem vettél fel.

Ha minden tanácsot betartasz, de az életed mégis, úgy érzed, elindult egy lejtős úton, akkor olvasd el a karma horoszkópod IDE kattintva!

DE! Kérheted kollégáink segítségét is!

Simiel, a szerelem angyala, azt üzeni, hogy helyet kell csinálnod a szekrényedben és a életedben ahhoz, hogy az új szerelem betoppanhasson. És jön az új szerelem a tavaszi szél hátán, a te életedbe is megérkezhet márciusban.

Simiel és Asmodel angyalok arra bátorítanak, hogy használd ki a szép időt és menj sétálni, akár egyedül, vagy, ha van kutyád, vele. Így ismerheted meg azt a személyt, akivel leéled majd az életed.

Az angyali üzenet szerint, ha párkapcsolatban élsz, akkor most figyelj, mert feltűnhet egy harmadik személy a kapcsolatotokban. Kérj egy párkapcsolat erősítő mágiát jósainktól, hogy senki ne tudja elszeretni a párod!

angyali üzenet

IDE kattintva megbizonyosodhatsz az őrangyalok létezéséről!

Az egészségügyi állapotod változatlan marad márciusban, de a fogaid és az ízületeid érzékenyebbek lehetnek, mint máskor. Figyelj a tested jelzéseire, mozogj sokat és óránként igyál meg legalább egy nagy pohár vizet. Ha egy 25 ml-es bögrét használsz és napi 8 órán keresztül betartod a szabályt, akkor két liter vizet fogsz meginni. Az angyali üzenet szerint ettől leszel egyre jobban.

Szeretnéd megtudni a személyes angyali üzenetedet? Jós Kati vagy Tündér Lili jósnőket keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik átadják őrangyalod üzenetét, figyelmeztetését!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét