Angyali üzenet Januárra

angyali üzenet

Az angyal 2019. első hónapjára, januárra is üzen neked. Hiszen ő mindig jót akar, melletted lesz idén is, és most azt üzeni, hogy bízz benne! Őrangyalod legfőbb üzenete, hogy ne feledd el, hogy az idei év a megerősödés és a növekedés esztendeje, és már januárban kezdj e szerint élni, tervezni!

 

ITT megtudod, mit jelentenek az angyali számok!

 

 

Az angyali üzenet még figyelmeztet arra, hogy már most tudnod kell, és ki kell tervezned, hogy mire helyezd a fókuszt, mi lesz a legfőbb célod. Az angyal arra kér, hogy ne késlekedj, és készíts listát! Legalább 10 tétel szerepeljen ezen a listán, hogy mit akarsz elérni idén angyali segítséggel.

 

Ariel legerősebb pénzteremtő imáját kapod meg ITT!

 

 

Érdemes konkrétan úgy kikérned a 2019-es jóslatodat, hogy angyali útmutatást is kérsz mellé, mert az angyalok megmutatják azt, hogy mi mindent tudsz elérni. Segítenek bízni önmagadban!

Ők tudják, hogy többre vagy képes, és nem hagyják a védő angyalok, hogy ettől kevesebb jusson neked.

Légy bátor, hozd meg a váratlan döntést! Olyan döntést, amire senki sem számít. Erre bíztatnak.

 

Ezeket a számokat használd ITT, hogy teljesüljenek az álmaid!

 

 

De ne feledd, hogy terv nélkül nem fog menni!

Gábriel arkangyal arra kér, hogy tarts velünk a 12 hónap misszióban! Ugyanis, az év 12 hónapjára készítünk tervet. Mit fogunk elérni, hogyan fogunk gyarapodni, melyik angyal kísér el minket.

Természetesen ez a te személyes terved, csak rád szabva!

12 titkos küldetéssel, amit te fogsz elvégezni. Ne ijedj meg, a küldetések egyszerűek. Csak annyit kell elhatároznod, hogy akarod az angyali segítséget, és akarod a változást, a megerősödést és a növekedést.

Ha úgy érzed, készen állsz, akkor még ma jelentkezz a megadott telefonszámon, és mondd el, hogy a 12 hónapos misszió tagja akarsz lenni!

 

Nagyon várunk téged, és számítunk rád: 06 90 633 931 (485 Ft/p)!

 

Angyalod készen áll arra is, hogy támogasson egész évben, ezért nincs is fontosabb, mint elkérni az Ő személyes üzenetét! Andynától vagy Megmondótól megtudod a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), angyalod hogyan juttathat hozzá nagy összegekhez az idén, vagy éppen az igaz szerelemhez!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391