Angyali üzenet Januárra

angyali üzenet

Az angyal 2019. első hónapjára, januárra is üzen neked. Hiszen ő mindig jót akar, melletted lesz idén is, és most azt üzeni, hogy bízz benne! Őrangyalod legfőbb üzenete, hogy ne feledd el, hogy az idei év a megerősödés és a növekedés esztendeje, és már januárban kezdj e szerint élni, tervezni!

 

ITT megtudod, mit jelentenek az angyali számok!

 

 

Az angyali üzenet még figyelmeztet arra, hogy már most tudnod kell, és ki kell tervezned, hogy mire helyezd a fókuszt, mi lesz a legfőbb célod. Az angyal arra kér, hogy ne késlekedj, és készíts listát! Legalább 10 tétel szerepeljen ezen a listán, hogy mit akarsz elérni idén angyali segítséggel.

 

Ariel legerősebb pénzteremtő imáját kapod meg ITT!

 

 

Érdemes konkrétan úgy kikérned a 2019-es jóslatodat, hogy angyali útmutatást is kérsz mellé, mert az angyalok megmutatják azt, hogy mi mindent tudsz elérni. Segítenek bízni önmagadban!

Ők tudják, hogy többre vagy képes, és nem hagyják a védő angyalok, hogy ettől kevesebb jusson neked.

Légy bátor, hozd meg a váratlan döntést! Olyan döntést, amire senki sem számít. Erre bíztatnak.

 

Ezeket a számokat használd ITT, hogy teljesüljenek az álmaid!

 

 

De ne feledd, hogy terv nélkül nem fog menni!

Gábriel arkangyal arra kér, hogy tarts velünk a 12 hónap misszióban! Ugyanis, az év 12 hónapjára készítünk tervet. Mit fogunk elérni, hogyan fogunk gyarapodni, melyik angyal kísér el minket.

Természetesen ez a te személyes terved, csak rád szabva!

12 titkos küldetéssel, amit te fogsz elvégezni. Ne ijedj meg, a küldetések egyszerűek. Csak annyit kell elhatároznod, hogy akarod az angyali segítséget, és akarod a változást, a megerősödést és a növekedést.

Ha úgy érzed, készen állsz, akkor még ma jelentkezz a megadott telefonszámon, és mondd el, hogy a 12 hónapos misszió tagja akarsz lenni!

 

Nagyon várunk téged, és számítunk rád: 06 90 633 931 (485 Ft/p)!

 

Angyalod készen áll arra is, hogy támogasson egész évben, ezért nincs is fontosabb, mint elkérni az Ő személyes üzenetét! Andynától vagy Megmondótól megtudod a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), angyalod hogyan juttathat hozzá nagy összegekhez az idén, vagy éppen az igaz szerelemhez!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406