Angyali üzenet Januárra

angyali üzenet

Fontos tudnod az év első hónapjára szóló angyali üzenetet, ami csak neked szól. Nem szabad elhalasztanod az ebben rejlő lehetőségeket! Több száz, sőt ezer embernek jelent ez az angyali üzenet megváltást, komoly és hathatós anyagi segítséget vagy éppen segítséget bármilyen más baj megoldására.
 
 

Nem találtad még meg a szerelmet? Az angyalok segítenek ITT !

Az angyalok nem csak neked üzennek, hanem az egész emberiségnek az eljövendő időkről, amelyek sajnos nem lesznek a legjobbak. Most megosztom a Januárra szóló angyali üzenetet Magyarországnak, majd azt is, ami a világnak szól. Nem csak Január ez, hanem az a jövő, amely ekkor kezdődik el.

Gyermekáldásra vágysz? ÍGY segítenek benne az angyalok!

Angyali üzenet Magyarországnak

Megfagy a menny s a gyermekek arcán egyre kevesebb lesz a mosoly. Most még van lehetőség a betakarításra, a fagyott hó alatt bőség van. Hosszú éjszakák jönnek és csak annak lesz jó, kinek szívében a hit tiszta, ki kéri a tűz általi felkenést. Kezdete egy nagy álom végének, de van mentőhajó, amely csak a kiválasztottakat veszi fel. Január lesz, mikor megfagy a menny s jég eső hullik a föld kis országára, Magyarországra. Ismét állni kell a sarat, ismét áradatot kell visszafogni, miközben az égen összevesznek a csillagok. Ha az angyalok kiválasztottja vagy, nincs okod félni…

Tudd meg ITT , milyen kapcsolat áll fenn az angyalok és a magyarság között!

Angyali üzenet a világnak

Kezdetben a tenger haragos lesz, de túl hamar enged a sivatagnak, ami keresztül árad rajta. Sok lesz a beteg, ilyenkor útnak indul a baj, ami körbe jár a világon. Keleten egy gonosz király tűzzel ünnepel és fenyeget, most még tehettek ellene emberek. A teve ismét átsétál a győzelmi kapun, Párizs újra megremeg. Ne hidd, hogy mindennek vége hitetlen ember, mert Isten kardja a földre száll. De jaj, ha az tesz igazságot, mert csak a kiválasztottak lehetnek majd boldogok…

Hát az angyali üzenetek nem éppen a legderűsebbek. Most van leginkább szükséged angyal mágiára, amellyel megidézheted védőangyalod. Ha csak fele igaz annak, amit az üzenetek magukban hordoznak, akkor világon nagyon cudar dolgok következnek be. Ne légy tétlen! Szükséged van egy őrangyal segítségére, vedd fel velünk a kapcsolatot és tudd meg a rád vonatkozó információkat, kérd a Januári angyali üzeneted, kérd a Januári angyal mágiát, ne feledd, csak tárcsáznod kell kollégáinkat!

Ha szeretnéd tudni, hogy az őrangyalod mit üzen neked 2017-re, akkor hívd fel Edit vagy Boszi Kata jósnőketa 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és átadják az üzenetét!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét