Angyali üzenet Februárra

angyali üzenet

Angyali üzenet Februárra

 

Különleges angyali üzenet érkezett februárra. Az angyal hihetetlen veszélyre figyelmeztet, és a figyelmeztetés mindenkinek szól!

 

Használj pénzteremtő imát, amit ITT találsz!

 

Több őrangyal is megjelent, társultak melléjük a védőangyalok. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy veszély leselkedik ránk. A hitünkben akarnak megrengetni bennünket, és ki akarnak mozdítani minket a komfort zónánkból. Hihetetlen irigység jellemzi a rossz, gonosz befolyásoló erőket.

Ezek a szimbólumok ITT, segítenek megvalósítani az álmaidat!

 

Az angyal arra kér mindenkit, hogy végezzünk pozitív energiás meditációt, és koncentráljunk arra, hogy megvédjük magunkat és környezetünket a rossz, negatív és támadó energiáktól.

Az őrangyal üzeni, hogy mellettünk áll. Segít nekünk abban, hogy megőrizzük a hitünket, és ne tudjanak elvenni tőlünk semmit, ne tudjanak nekünk ártani.

Az angyal arra kér téged, hogy bízz benne! Addig tud neked segíteni, amíg érzi, hogy szükséged van rá. Nem akarja, hogy feladd, és nem szeretné, ha hagynád, hogy a rosszakarók befolyásoljanak téged.

 

Ismerd meg az angyali számokat ITT!

eltávozott lélek

Számít rád és üzeni neked, hogy ezentúl is melletted lesz, és átsegít téged a nehéz időszakokon. Úgy, ahogyan eddig is támogatott téged pozitív energiával, ezután is támogatni fog, és meg fog téged védeni, átsegít a nehéz időszakon.

Kollégáinkkal úgy döntöttünk, hogy minden este 7 órakor fogunk angyali meditációt tartani.

Csatlakozhatsz hozzánk, és a kollégáim elmondják, hogy mit kell tenned, hogy te is részt tudj venni a meditáción, és te is jól csináld, mert most különösen fontos, hogy távol tartsuk a rosszakaróinkat!

Remélem, hogy egyetértesz vele, hogy ez most fontos, és csatlakozol a küldetéshez a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), ami 24 órában elérhető!

Remélem, hogy meghallgatod a védőangyal üzenetét, és komolyan veszed a februári angyali üzenetet!

 

Személyes angyali üzeneted most csak rád vár! Az angyalok is szeretnének a bőség, a szerelem és a boldog párkapcsolat útjára terelni téged! Hallgasd meg üzeneted Edit Jósnőnél vagy Tündér Lilinél a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530