Angyali üzenet Februárra

angyali üzenet

Angyali üzenet Februárra

 

Különleges angyali üzenet érkezett februárra. Az angyal hihetetlen veszélyre figyelmeztet, és a figyelmeztetés mindenkinek szól!

 

Használj pénzteremtő imát, amit ITT találsz!

 

Több őrangyal is megjelent, társultak melléjük a védőangyalok. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy veszély leselkedik ránk. A hitünkben akarnak megrengetni bennünket, és ki akarnak mozdítani minket a komfort zónánkból. Hihetetlen irigység jellemzi a rossz, gonosz befolyásoló erőket.

Ezek a szimbólumok ITT, segítenek megvalósítani az álmaidat!

 

Az angyal arra kér mindenkit, hogy végezzünk pozitív energiás meditációt, és koncentráljunk arra, hogy megvédjük magunkat és környezetünket a rossz, negatív és támadó energiáktól.

Az őrangyal üzeni, hogy mellettünk áll. Segít nekünk abban, hogy megőrizzük a hitünket, és ne tudjanak elvenni tőlünk semmit, ne tudjanak nekünk ártani.

Az angyal arra kér téged, hogy bízz benne! Addig tud neked segíteni, amíg érzi, hogy szükséged van rá. Nem akarja, hogy feladd, és nem szeretné, ha hagynád, hogy a rosszakarók befolyásoljanak téged.

 

Ismerd meg az angyali számokat ITT!

eltávozott lélek

Számít rád és üzeni neked, hogy ezentúl is melletted lesz, és átsegít téged a nehéz időszakokon. Úgy, ahogyan eddig is támogatott téged pozitív energiával, ezután is támogatni fog, és meg fog téged védeni, átsegít a nehéz időszakon.

Kollégáinkkal úgy döntöttünk, hogy minden este 7 órakor fogunk angyali meditációt tartani.

Csatlakozhatsz hozzánk, és a kollégáim elmondják, hogy mit kell tenned, hogy te is részt tudj venni a meditáción, és te is jól csináld, mert most különösen fontos, hogy távol tartsuk a rosszakaróinkat!

Remélem, hogy egyetértesz vele, hogy ez most fontos, és csatlakozol a küldetéshez a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), ami 24 órában elérhető!

Remélem, hogy meghallgatod a védőangyal üzenetét, és komolyan veszed a februári angyali üzenetet!

 

Személyes angyali üzeneted most csak rád vár! Az angyalok is szeretnének a bőség, a szerelem és a boldog párkapcsolat útjára terelni téged! Hallgasd meg üzeneted Edit Jósnőnél vagy Tündér Lilinél a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21   KOS Munkába nagyon eredményes leszel, és elégedett lehetsz még pénzügyekben is. Ne érdekeljenek a kisebb akadályok, most tényleg vágj bele mindenbe, amibe csak szeretnél, mert a tízmilliószoros nap hatalmas ereje támogat! Egyedül szerelmi életedben okozhat kárt ez a nap, ami negatív fordulatot vehet. A heti horoszkóp szerint olyan gondtól […]

Február havi szerelmi horoszkóp!

Február havi szerelmi horoszkóp   Kos A havi szerelmi horoszkóp új távlatokat jelez előre neked a februári hónapra. Sok új embert ismersz majd meg, aki között ott lehet az igazi is! Meglévő kapcsolatod esetében légy óvatos, mert párod félre értheti egy régi jóslat sorait! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy jóslatot, ami […]

Valentin napi titkos szerelmi mágia

Valentin napi titkos szerelmi mágia   Már nyakunkon a Valentin-nap, úgyhogy gyorsan készültünk nektek egy meglepetéssel. Szingliknek, párkapcsolatban élőknek, társas magányban élőnek, csalódottaknak, és boldog szerelmeseknek is.   Nagyon fontos dolog, hogy Valentin-nap előtt nézd meg ITT, van-e rajtad esetleg valamilyen nem kívánt szerelmi kötés!   Ugyanis egy olyan Valentin napi szerelmi mágiát osztunk meg […]

Angyali nyerőszámok Februárra

Angyali nyerőszámok Februárra   Angyali nyerőszámok érkeztek februárra is. Az angyalok ilyenkor megjelölik azokat a számokat, amelyek nyereményt hozhatnak. A számoknak különleges rezgése van ebben az időszakba.   EZEKET az angyali szimbólumokat használd, hogy teljesüljenek az álmaid!   Saját magunknak is kérhetünk számokat az angyaltól, személyre szabott számokat. Ehhez meg kell tanulnunk az angyalokra koncentrálni, […]

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14   KOS Több lehetőséget is megragadhatsz a héten, ha elég figyelmes leszel, és csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel. Fizikailag és lelkileg is rendben leszel, ennek köszönhetően a kellő lendületed meglesz ahhoz, hogy belevágj valamibe, amit sikerre is vihetsz hosszútávon. Ha viszont úgy érzed, neked soha semmi nem sikerül, akkor […]

Angyali üzenet Februárra

Angyali üzenet Februárra   Különleges angyali üzenet érkezett februárra. Az angyal hihetetlen veszélyre figyelmeztet, és a figyelmeztetés mindenkinek szól!   Használj pénzteremtő imát, amit ITT találsz!   Több őrangyal is megjelent, társultak melléjük a védőangyalok. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy veszély leselkedik ránk. A hitünkben akarnak megrengetni bennünket, és ki akarnak mozdítani minket a komfort […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530