CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Angyali üzenet Februárra

angyali üzenet

Angyali üzenet Februárra

 

Különleges angyali üzenet érkezett februárra. Az angyal hihetetlen veszélyre figyelmeztet, és a figyelmeztetés mindenkinek szól!

 

Használj pénzteremtő imát, amit ITT találsz!

 

Több őrangyal is megjelent, társultak melléjük a védőangyalok. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy veszély leselkedik ránk. A hitünkben akarnak megrengetni bennünket, és ki akarnak mozdítani minket a komfort zónánkból. Hihetetlen irigység jellemzi a rossz, gonosz befolyásoló erőket.

Ezek a szimbólumok ITT, segítenek megvalósítani az álmaidat!

 

Az angyal arra kér mindenkit, hogy végezzünk pozitív energiás meditációt, és koncentráljunk arra, hogy megvédjük magunkat és környezetünket a rossz, negatív és támadó energiáktól.

Az őrangyal üzeni, hogy mellettünk áll. Segít nekünk abban, hogy megőrizzük a hitünket, és ne tudjanak elvenni tőlünk semmit, ne tudjanak nekünk ártani.

Az angyal arra kér téged, hogy bízz benne! Addig tud neked segíteni, amíg érzi, hogy szükséged van rá. Nem akarja, hogy feladd, és nem szeretné, ha hagynád, hogy a rosszakarók befolyásoljanak téged.

 

Ismerd meg az angyali számokat ITT!

eltávozott lélek

Számít rád és üzeni neked, hogy ezentúl is melletted lesz, és átsegít téged a nehéz időszakokon. Úgy, ahogyan eddig is támogatott téged pozitív energiával, ezután is támogatni fog, és meg fog téged védeni, átsegít a nehéz időszakon.

Kollégáinkkal úgy döntöttünk, hogy minden este 7 órakor fogunk angyali meditációt tartani.

Csatlakozhatsz hozzánk, és a kollégáim elmondják, hogy mit kell tenned, hogy te is részt tudj venni a meditáción, és te is jól csináld, mert most különösen fontos, hogy távol tartsuk a rosszakaróinkat!

Remélem, hogy egyetértesz vele, hogy ez most fontos, és csatlakozol a küldetéshez a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), ami 24 órában elérhető!

Remélem, hogy meghallgatod a védőangyal üzenetét, és komolyan veszed a februári angyali üzenetet!

 

Személyes angyali üzeneted most csak rád vár! Az angyalok is szeretnének a bőség, a szerelem és a boldog párkapcsolat útjára terelni téged! Hallgasd meg üzeneted Edit Jósnőnél vagy Tündér Lilinél a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Telihold és holdfogyatkozás – veszélyeket tartogat!

A mai Telihold és Holdfogyatkozás veszélyeiről olvashatsz most. Bár a Telihold általában támogató jelleggel bír, ami céljaink elérést illeti, most a Holdfogyatkozással együtt inkább több rosszat hozhat, mint jót. Nem árt óvatosnak lenned, mert sosem tudni: lehet, éppen rád lesz negatív hatással, amit sikerrel kikerülhetsz, ha figyelmesen olvasol.     Leírtuk neked ITT, hogyan használd […]

Összeillő csillagjegyek a szerelemben

Összeillő csillagjegyek a szerelemben   Az asztrológia nagyban meghatározza, hogy bizonyos csillagjegyek mennyire is illenek össze. Hogy milyen intenzitású és minőségű kapcsolatra is számíthatnak egymással, valamint van-e egyáltalán közös jövőjük. A bolygók minden csillagjegyre másként hatnak, ezért sokszor előfordul, hogy bizonyos jegyek egy kapcsolaton belül csak civakodásra számíthatnak, és arra, hogy a kéréseik, elvárásaik biztos, […]

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2019!

Nyári nagy szerelmi horoszkóp   Kos A szerelmi horoszkóp tüzes nyarat jelez előre neked. Nagy választások előtt állsz majd, leginkább a szenvedély adhatja meg a legjobb választ számodra. Meglévő kapcsolatodnak nem tesznek jót a titkok. Hívd Juliannát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod megcsal-e a nyáron!     Bika Nagyon erős nyarad lesz a […]

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18   KOS Sikereidet és a szerencsédet több minden is próbálja akadályozni a heti horoszkóp szerint, pedig ezeknek lassan meg kell érkezniük az életedbe. Önmagad is gátolod a fejlődésedet, nem helyén való gondolatokkal és hozzáállással. Fontos lenne megtudnod, mi is az, amit el kell elengedni azért, hogy a céljaid elérhetővé váljanak. […]

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

Így szeretkeznek a csillagjegyek!   KOS: A Kos minden mennyiségben imádja a szexet, egy igazi szexuális ragadozó. Gyorsan szereti, és folyamatosan új hódításokon töri a fejét, de ha igaz szerelemre talál, mindent megtesz a párjáért.   BIKA: Nagyon romantikus, inkább a szerelmet szereti. Ő a legerotikusabb a csillagjegyek között. A legérzékenyebb pontja a talpa és […]

Nagy Nyári Szerencse Horoszkóp

Nagy nyári szerencsehoroszkóp     Kos      A szerencse változó mértékben lesz veled a nyári hónapokban. Érdemes figyelned a 2019-es horoszkóp sorait, ha nagyot szeretnél szakítani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a szerencseszámaid a nyári hónapokra!     Bika Leginkább az augusztus hozhat eredményt a szerencse területén számodra. A szerencse horoszkóp […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Üdvözöllek sok szeretettel, Amira vagyok!
Az évek hosszú során sok ember keresett meg szerelmi, anyagi, érzelmi problémáival, melyeket a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szeretetemmel segítettem átlátni, majd megoldásukra rátalálni.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 330

Szeretettel köszöntelek! Ariel jósnő vagyok! Már gyermekkoromban tudatosult bennem, hogy más vagyok, mint a többiek. Empatikus és jövőbelátó képességemet Dédnagymamámtól örököltem. Ősi energiákat használok a szertartásaimhoz. Megérzéseimet a cigánykártya által erősítem meg. A negatív eneregiákat ingával és radiesztézia-pálcával mérem be és találom meg. Több bűnesetet is megoldottam már megérzéseimnek köszönhetően azoknak, akik ilyen gonddal fordultak […]

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 312