Angyali üzenet Februárra

angyali üzenet

A februári angyali üzenet szerint fel kell venned a kesztyűt, és nem a hideg miatt, hanem azért, hogy harcba szállj azokkal, akik támadnak téged.

Ne hagyd magad elnyomni, és ha valaki inzultál, akkor vágj vissza. Ha nehezedre esik csípőből megválaszolni a bántó megjegyzéseket, akkor kérd az angyalok segítségét, mert ők képessé tesznek arra, hogy mindig, minden bántó mondatra a megfelelő választ add.

Ha a munkahelyeden érnek atrocitások, akkor óvatosabban védekezz, hogy az állásod ne veszítsd el emiatt. Ha magánéletedben támad valaki, akkor légy bátor és mondd ki, amit gondolsz.

Az angyali üzenet szerint, ha olyan párkapcsolatban élsz, ahol a párod elnyom téged, kritizál és folyton kiemeli a negatív tulajdonságaidat, akkor most mondd el neki, hogy ez számodra bántó, sértő és szomorú vagy emiatt. Azt is mondd el, ha nem változtat, elhagyod.

Ne félj ezt kimondani, mert az angyali üzenet szerint ebben a  hónapban az angyalok segítenek minden bánaton és lelki fájdalmon túljutni.

Ha menned kell a kapcsolatból, akkor Simiel és Asmodel fogják a kezed és segítenek, hogy talpra állj a szakítás után.

angyali üzenet

Tudd meg, hogy ki a te személyes segítő angyalod, IDE kattintva!

Érezni fogod az angyalok jelenlétét, akkor is, ha másokat védesz meg. Ha azt tapasztalod, hogy valakit a környezetedben bántanak, nyugodtan síkra szállhatsz az ő érdekében is.

Az angyalok kiemelten támogatnak, ha megvédesz valakit, aki képtelen megvédeni önmagát. Lehet, hogy neked is úgy segítenek a védekezésben, hogy valaki a védelmedre kel, és a szárnyai alá vesz egy nehéz időszakban.

További angyali üzenet és sugallat az, hogy olvass sok ezoterikus témájú cikket ebben a  hónapban.

Ha érdekel az ezotéria, akkor áss mélyebbre. Kezdd ezzel a cikkel ITT!

Az angyali üzenet szerint, ha úgy érzed, van olyan, akit megbántottál, akivel csúnyán viselkedtél az elmúlt időszakban, esetleg visszaéltél a hatalmaddal és igazságtalan dolgokat vágtál a fejéhez, akkor itt az idő, hogy önvizsgálatot tarts. Gyűrd le a büszkeséged, nézz szembe ezzel az emberrel, és kérj tőle bocsánatot.

Ha ezt nem teszed meg, a sors visszaadja neked a bántásokat és tehetetlen leszel valakivel szemben, aki hasonló módon igazságtalanul használja ellened a hatalmát.

Ha gyermeket szeretnél, az angyalok ebben is segítenek neked. IDE kattintva megtudhatod, hogyan!

angyali üzenet

A februári angyali üzenet legfontosabb gondolata, hogy a kiegyenlítődés hava a február. Amit régen adtál, azt kapod vissza, ha bántottak most megvédheted magad vagy védelmet kapsz máshonnan. Ha te bántottál másokat, akkor elnézést kell kérned, azért, hogy a sors ne adja vissza neked ezeket a megnyilvánulásaidat.

Mihály arkangyal uralja ezt a hónapot, és ő kivont karddal védi a gyengéket és tanítja alázatra azokat, akik erejükkel és hatalmukkal visszaélnek.

Az angyali üzenet alapján, az egészségügyi állapotod jelentősen javulhat, főleg akkor, ha amiatt lettél beteg, mert valaki folyamatosan lelki terrorban tartott téged.

Az angyalok anyagi téren is a segítségedre lesznek. Ha jogtalanul vettek el tőled pénzt, vagy előnyöket, esetleg örökséget, akkor azt jó eséllyel visszakaphatod ebben a hónapban.

Szerencséd is lehet, ha kéred Asinel angyalt. Ő is a gyengéket támogatja ebben a hónapban, és azokat, akik még soha nem nyertek semmit. Gyújts egy arany színű gyertyát, vegyél egy sorsjegyet, és tied a nagy szerencse lehetősége!

Személyre szabott angyali üzenetedet szeretnéd? Szegedi Panni vagy Eszter jósnőket hívd fel a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és ők elmondják őrangyalod nevét is, és azt, hogyan kérheted a segítségét!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét