CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Angyali üzenet Decemberre

angyali üzenet

Angyali üzenet Decemberre 

 

Figyeld az angyal szavát decemberben, mert az égiek útját mutatja Ő neked itt a Földön! Az ég nem hirdet gyűlöletet, angyal ember ellen nem fordul, helyette örök segítője lesz itt a Földön. A december olyan hónap, amikor nagyon közel kerülnek hozzánk az angyalok. A legsötétebb napokon van velünk leginkább az égi fény. Az angyal nem ott van, ahol fürdenek a bőségben, nem ott, ahol virul a boldogság, hanem az élet perifériáira száll alá, lehet ezért üzen éppen neked! 

Az angyal mágia sem a gazdagok eszköze, hanem a szegények sokszor utolsó mentsvára. Hitem szerint vannak a világon „égi lények”, akik Isten kegyelmét hozzák el nekünk, Ők az angyalok. Most kezdődik az angyalok hónapja, a december, amely magába hordozza legszentebb ünnepünket, a Karácsonyt. 

 

ITT találod annak az angyalnak a nevét, aki egy nagy kívánságod is teljesítheti!

 

 

Karácsony angyala elmond már most fontos dolgokat annak, aki fogékony az ég szavára. Hidd el, sokan nem tartanak minket normálisnak, sokan megvetően néznek ránk, mikor angyalok hangjáról vagy éppen angyali üzenetről írunk vagy beszélünk. Mégha képzelődnénk is mi, angyallátók, nem értem, miért kell támadólag fellépni velünk szemben. Hitünk és mágiánk számunkra és sok más ebben hívő ember számára MŰKÖDIK. A mi hitünk, a mi dolgunk és az üzenet neked és nekem, mindannyiunknak szól! 

 

ÍGY vonzhatod be a szerelmet vagy a gazdagságot az angyalok segítségével!

 

Merj hinni bennünk, mondja az angyal! Merj hinni, vállald fel, hogy hiszel az angyalokban és hiszel abban, hogy ember és Isten között, különleges szövetség áll fenn. Ne tagadd meg hited, csak azért, mert nem fogadna el egy társaság. Nem ártasz a hiteddel senkinek, nem lesz tőle rosszabb a világ. 

Hitem szerint, a te hited által még jobb is lesz, ezért merj hinni az angyal jelenlétében, most ez különösen fontos az égiek számára. Mintha arra kérnének, gyújtsd meg hited fényével a lelkedben lángoló szent gyertyát, amely megteremti itt az északi féltekén az igazi Karácsonyt.  

 

Hívd az angyalod, védőangyalod még az ünnep előtt! Hívd meg magadhoz az angyalokat! Engedd, hogy megérintsen erejük és fényük, enged be őket otthonodba és fogaddbe üzenetüket a szívedbe! Egy titkos szó van a birtokunkban, amelyet el kell mondanod többször, hogy az angyal vendéged legyen. Ezt a szót, ha komolyan gondolod, hited nagyon erős, akkor megkaphatod! Hívd Szegedi Pannit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd az angyali hívó szót! Elképzelhető, hogy nagy ajándékot kapsz az angyaloktól, hiszen most lezáródnak a tízes évek. Nagyon sok vesztese volt ezeknek az éveknek, sokan szegényedtek el, van most dolga az angyaloknak. Az sem árt, ha kéred az őrangyal segítségét, mert bizony a közelgő esztendők nagyon nehezek lehetnek!  

 

Megsúgja neked az angyalod ITT, hol találhat rád a szerencse!

 

tv2_angyal (1)

 

Ne légy féltékeny a szerelemben! Most kerüld a féltékenységet, azaz próbáld magadban legyőzni a kellemetlen érzést. Rosszat szülhet az ebben a szép hónapban. Nem véletlenül figyelmeztetnek az angyalok. Gondolj bele, hányan is olvassák most az írásom? Aki viszont olvassa, arra érvényes is ez az üzenet, amennyiben van párkapcsolata. Az angyalok mindent okkal mondanak. Intelmeik betartása előre vihet egy nagyon nehéz úton. Most még tehetsz azért, hogy a közelgő húszas évek káoszát elkerüld. Most alapozd meg a boldogságod azzal, hogy figyelsz az angyal intő szavára!  

 

Hallgasd meg a személyes angyali üzeneted is, hiszen az égiek a te életed is figyelemmel kísérik! Szeretnék, ha rádköszöntene a bőség és a boldogság! Keresd Szegedi Pannit vagy Sárát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Használd ezt a szerelmi mantrát téli időszakban

Használd ezt a szerelmi mantrát téli időszakban   Minden időszaknak megvan a maga mantrája. A legjobb szerelmi mantra megvan az idén télre is. Sőt, többféle mantra is létezik, amelyek segítségével képes lehetsz javítani magánéleteden.    A szerelmi mantra télre, azt szeretné elérni, hogy a Karácsony kezdetéig boldog lehess! Nem mindegy, hogy a leghidegebb hónapok hogyan […]

Heti horoszkóp 2019.12.05. – 2019.12.12.

Heti horoszkóp 2019.12.05. – 2019.12.12.   KOS Kosként egy kis megpróbáltatással indul a heted a munkában. Remekül helytállsz, büszkeséged pedig sok energiát, lendületet ad a hét további napjaira. Észre kell venned egy lehetőséget is, mely talán már ott van az orrod előtt, ami jelentős anyagi gyarapodást hozhat neked még a héten. Hívd Bettinát a 0690633931-es […]

December havi szerelmi horoszkóp!

December havi szerelmi horoszkóp!   KOS Ha párkapcsolatban élsz, a december nem kevés intimitást tartogat, és ez által a konfliktusok is csillapodni látszanak. Az egyetlen gond az lehet, ha engedsz időnként a türelmetlenségnek, vagy konokságnak, mert ezek megronthatják a felhőtlen percek örömeit. A szingli Kosoknak a december havi levertség nem sok jót ígér a szerelemben. […]

Angyali üzenet Decemberre

Angyali üzenet Decemberre    Figyeld az angyal szavát decemberben, mert az égiek útját mutatja Ő neked itt a Földön! Az ég nem hirdet gyűlöletet, angyal ember ellen nem fordul, helyette örök segítője lesz itt a Földön. A december olyan hónap, amikor nagyon közel kerülnek hozzánk az angyalok. A legsötétebb napokon van velünk leginkább az égi […]

Heti horoszkóp 2019.11.28. – 2019.12.05.

Heti horoszkóp 2019.11.28. – 2019.12.05.   KOS Hangulatod ingadozik. Míg egyesekkel kesztyűs kézzel bánsz, másokat elküldhetsz melegebb tájakra. Újdonságokra és izgalmakra vágysz, miközben lógatod a lábad, de nem teszel semmit. El kell döntened, most akkor megéled-e az álmaidat? Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj jóslást, hogy tudd, van-e esélyed jelentős változásokra, akár […]

Cigánykártya üzenete Decemberre

A cigánykártya üzenete decemberre    A cigánykártya jóslás egy rendkívül változatos hónapot jelez előre decemberre. Elég baljóslatú kártyák jöttek ki, ami miatt nem árt majd az óvatosság ebben a hónapban.  A legtöbb cigánykártya lap jelentése jó is és rossz is egyben. Van viszont néhány lap, amelyek nem tudnak jót jelenteni. December a béke hónapja kellene, […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Üdvözöllek, Suzy vagyok! Ahogy inkább ismernek: Szerencsemondó Suzy. Mindenkinek van szerencséje. A legnagyobb kincs, ha nemcsak várjuk, hanem meg is éljük. Hidd el, hogy nem mehetsz el az ’igazi’ mellett, lemaradni sem lehet senkiről, semmiről! Engedd meg, hogy egy új fejezetet, esetleg egy új könyvet nyissunk az életedben, egy vidámabbat, elégedettebbet, szeretni valóbbat! A lelki […]

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 123

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406