CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Angyali üzenet Decemberre

angyali üzenet

Angyali üzenet Decemberre 

 

Figyeld az angyal szavát decemberben, mert az égiek útját mutatja Ő neked itt a Földön! Az ég nem hirdet gyűlöletet, angyal ember ellen nem fordul, helyette örök segítője lesz itt a Földön. A december olyan hónap, amikor nagyon közel kerülnek hozzánk az angyalok. A legsötétebb napokon van velünk leginkább az égi fény. Az angyal nem ott van, ahol fürdenek a bőségben, nem ott, ahol virul a boldogság, hanem az élet perifériáira száll alá, lehet ezért üzen éppen neked! 

Az angyal mágia sem a gazdagok eszköze, hanem a szegények sokszor utolsó mentsvára. Hitem szerint vannak a világon „égi lények”, akik Isten kegyelmét hozzák el nekünk, Ők az angyalok. Most kezdődik az angyalok hónapja, a december, amely magába hordozza legszentebb ünnepünket, a Karácsonyt. 

 

ITT találod annak az angyalnak a nevét, aki egy nagy kívánságod is teljesítheti!

 

 

 

Karácsony angyala elmond már most fontos dolgokat annak, aki fogékony az ég szavára. Hidd el, sokan nem tartanak minket normálisnak, sokan megvetően néznek ránk, mikor angyalok hangjáról vagy éppen angyali üzenetről írunk vagy beszélünk. Mégha képzelődnénk is mi, angyallátók, nem értem, miért kell támadólag fellépni velünk szemben. Hitünk és mágiánk számunkra és sok más ebben hívő ember számára MŰKÖDIK. A mi hitünk, a mi dolgunk és az üzenet neked és nekem, mindannyiunknak szól! 

 

ÍGY vonzhatod be a szerelmet vagy a gazdagságot az angyalok segítségével!

 

Merj hinni bennünk, mondja az angyal! Merj hinni, vállald fel, hogy hiszel az angyalokban és hiszel abban, hogy ember és Isten között, különleges szövetség áll fenn. Ne tagadd meg hited, csak azért, mert nem fogadna el egy társaság. Nem ártasz a hiteddel senkinek, nem lesz tőle rosszabb a világ. 

Hitem szerint, a te hited által még jobb is lesz, ezért merj hinni az angyal jelenlétében, most ez különösen fontos az égiek számára. Mintha arra kérnének, gyújtsd meg hited fényével a lelkedben lángoló szent gyertyát, amely megteremti itt az északi féltekén az igazi Karácsonyt.  

 

Hívd az angyalod, védőangyalod még az ünnep előtt! Hívd meg magadhoz az angyalokat! Engedd, hogy megérintsen erejük és fényük, enged be őket otthonodba és fogaddbe üzenetüket a szívedbe! Egy titkos szó van a birtokunkban, amelyet el kell mondanod többször, hogy az angyal vendéged legyen. Ezt a szót, ha komolyan gondolod, hited nagyon erős, akkor megkaphatod! Hívd Szegedi Pannit a 0690985921-es számon (485Ft/perc), kérd az angyali hívó szót! Elképzelhető, hogy nagy ajándékot kapsz az angyaloktól, hiszen most lezáródnak a tízes évek. Nagyon sok vesztese volt ezeknek az éveknek, sokan szegényedtek el, van most dolga az angyaloknak. Az sem árt, ha kéred az őrangyal segítségét, mert bizony a közelgő esztendők nagyon nehezek lehetnek!  

 

Megsúgja neked az angyalod ITT, hol találhat rád a szerencse!

 

Ne légy féltékeny a szerelemben! Most kerüld a féltékenységet, azaz próbáld magadban legyőzni a kellemetlen érzést. Rosszat szülhet az ebben a szép hónapban. Nem véletlenül figyelmeztetnek az angyalok. Gondolj bele, hányan is olvassák most az írásom? Aki viszont olvassa, arra érvényes is ez az üzenet, amennyiben van párkapcsolata. Az angyalok mindent okkal mondanak. Intelmeik betartása előre vihet egy nagyon nehéz úton. Most még tehetsz azért, hogy a közelgő húszas évek káoszát elkerüld. Most alapozd meg a boldogságod azzal, hogy figyelsz az angyal intő szavára!  

 

Hallgasd meg a személyes angyali üzeneted is, hiszen az égiek a te életed is figyelemmel kísérik! Szeretnék, ha rádköszöntene a bőség és a boldogság! Keresd Szegedi Pannit vagy Sárát a 06 90 985 921-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494