Angyali üzenet Decemberre

angyali üzenet

Angyali üzenet Decemberre

 

A decemberi angyali üzenet egyértelmű jelzéssel kezdődik. Ne siess el semmit, ne hozz túl gyors döntést! Az angyalok úgy látják, hogy sokan egy elhamarkodott döntés miatt kutyaszorítóba kerülhetnek a karácsonyi időszakban.

Előzd meg a bajt, kérdezd Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy miként kerülheted el a szorult helyzetet!

 

Tudd meg ITT a cigánykártya segítségével, ki számodra az igazi!

 

Mihály arkangyal arra kér, hogy ne feledkezz meg a karácsonyi készülődés fő mottójáról. Ez nem az ajándékok halomra vásárlása, hanem a családdal együtt töltött „szeretet-idő“.

Asmodel, az univerzális szeretet atlantiszi angyala arra is felhívja a figyelmed, hogy nem vagy köteles a vérszerinti családoddal tölteni az ünnepet.  Olyan emberekkel vedd körül magad, akik szeretnek téged, és akiket te is szeretsz. Ha minden karácsonyi ünneplés valamilyen családi vitába fullad, akkor sok értelme nincs részt venni egy ilyen összejövetelen.

Ágnes a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc) elmondja neked, ki az, akire igazán számíthatsz! Kik azok, akikben megbízhatsz, és akik szeretnek téged igazán, ezáltal méltók a te szeretetedre.

Ezeket az angyali szimbólumokat használd ITT, vágyaid eléréséhez!

 

Az angyali üzenet szerint nagy szerencse érhet decemberben, de csak akkor, ha nyitott vagy a befogadására. Auretiel segít kinyitni a szerencse kapukat, amelyek benned vannak, csak a hited nem elég erős ahhoz, hogy folyamatosan nyitva tartsa őket.

Így sokszor a szerencse mellett azért mész el, mert nem vagy képes befogadni azt.

A decemberi angyali üzenet azt mutatja, hogy akár milliós összeg is érkezhet hozzád. Ennek az egyik feltétele, hogy szívesen adakozz a kapott összegből, a másik, hogy kérd el a Decemberi Milliós Angyalmágiát Xalentől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Ezen felül minden este hívnod kell Stamielt, a szerencse atlantiszi angyalát. Xalen elmondja azt is, hogyan teheted ezt meg.

 

Ezeket a filmeket ITT nézd meg még az idén!

Mihály arkangyal szerint a testi és a lelki megtisztulás hava a december, ezért mindenképpen kényeztesd a tested is. Adj időt magadnak arra, hogy vegyél egy meleg fürdőt és lazulj el. Vásárolj magadnak valamit, ami örömet szerez. A lelkednek meg engedd, hogy megbocsásson mindenkinek, aki bántott téged.

A harag, amit a szívedben hordozol, neked árt, és nem annak, akire haragszol!

 

Mindennél nagyobb jelentőséggel bír a személyes angyali üzenet decemberre, hiszen közeleg a Szeretet Ünnepe, amikor sokkal több angyal szeretné útmutatását átadni, és ilyenkor sokkal hatékonyabban is tudják! Tudd meg most, mit üzen neked az angyalod! Hívd Xalent vagy Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391