Angyali üzenet Decemberre

angyali üzenet

Angyali üzenet Decemberre

 

A decemberi angyali üzenet egyértelmű jelzéssel kezdődik. Ne siess el semmit, ne hozz túl gyors döntést! Az angyalok úgy látják, hogy sokan egy elhamarkodott döntés miatt kutyaszorítóba kerülhetnek a karácsonyi időszakban.

Előzd meg a bajt, kérdezd Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy miként kerülheted el a szorult helyzetet!

 

Tudd meg ITT a cigánykártya segítségével, ki számodra az igazi!

 

Mihály arkangyal arra kér, hogy ne feledkezz meg a karácsonyi készülődés fő mottójáról. Ez nem az ajándékok halomra vásárlása, hanem a családdal együtt töltött „szeretet-idő“.

Asmodel, az univerzális szeretet atlantiszi angyala arra is felhívja a figyelmed, hogy nem vagy köteles a vérszerinti családoddal tölteni az ünnepet.  Olyan emberekkel vedd körül magad, akik szeretnek téged, és akiket te is szeretsz. Ha minden karácsonyi ünneplés valamilyen családi vitába fullad, akkor sok értelme nincs részt venni egy ilyen összejövetelen.

Ágnes a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc) elmondja neked, ki az, akire igazán számíthatsz! Kik azok, akikben megbízhatsz, és akik szeretnek téged igazán, ezáltal méltók a te szeretetedre.

Ezeket az angyali szimbólumokat használd ITT, vágyaid eléréséhez!

 

Az angyali üzenet szerint nagy szerencse érhet decemberben, de csak akkor, ha nyitott vagy a befogadására. Auretiel segít kinyitni a szerencse kapukat, amelyek benned vannak, csak a hited nem elég erős ahhoz, hogy folyamatosan nyitva tartsa őket.

Így sokszor a szerencse mellett azért mész el, mert nem vagy képes befogadni azt.

A decemberi angyali üzenet azt mutatja, hogy akár milliós összeg is érkezhet hozzád. Ennek az egyik feltétele, hogy szívesen adakozz a kapott összegből, a másik, hogy kérd el a Decemberi Milliós Angyalmágiát Xalentől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Ezen felül minden este hívnod kell Stamielt, a szerencse atlantiszi angyalát. Xalen elmondja azt is, hogyan teheted ezt meg.

 

Ezeket a filmeket ITT nézd meg még az idén!

Mihály arkangyal szerint a testi és a lelki megtisztulás hava a december, ezért mindenképpen kényeztesd a tested is. Adj időt magadnak arra, hogy vegyél egy meleg fürdőt és lazulj el. Vásárolj magadnak valamit, ami örömet szerez. A lelkednek meg engedd, hogy megbocsásson mindenkinek, aki bántott téged.

A harag, amit a szívedben hordozol, neked árt, és nem annak, akire haragszol!

 

Mindennél nagyobb jelentőséggel bír a személyes angyali üzenet decemberre, hiszen közeleg a Szeretet Ünnepe, amikor sokkal több angyal szeretné útmutatását átadni, és ilyenkor sokkal hatékonyabban is tudják! Tudd meg most, mit üzen neked az angyalod! Hívd Xalent vagy Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522