Angyali üzenet Decemberre

angyali üzenet

Angyali üzenet Decemberre

 

A decemberi angyali üzenet egyértelmű jelzéssel kezdődik. Ne siess el semmit, ne hozz túl gyors döntést! Az angyalok úgy látják, hogy sokan egy elhamarkodott döntés miatt kutyaszorítóba kerülhetnek a karácsonyi időszakban.

Előzd meg a bajt, kérdezd Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy miként kerülheted el a szorult helyzetet!

 

Tudd meg ITT a cigánykártya segítségével, ki számodra az igazi!

 

Mihály arkangyal arra kér, hogy ne feledkezz meg a karácsonyi készülődés fő mottójáról. Ez nem az ajándékok halomra vásárlása, hanem a családdal együtt töltött „szeretet-idő“.

Asmodel, az univerzális szeretet atlantiszi angyala arra is felhívja a figyelmed, hogy nem vagy köteles a vérszerinti családoddal tölteni az ünnepet.  Olyan emberekkel vedd körül magad, akik szeretnek téged, és akiket te is szeretsz. Ha minden karácsonyi ünneplés valamilyen családi vitába fullad, akkor sok értelme nincs részt venni egy ilyen összejövetelen.

Ágnes a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc) elmondja neked, ki az, akire igazán számíthatsz! Kik azok, akikben megbízhatsz, és akik szeretnek téged igazán, ezáltal méltók a te szeretetedre.

Ezeket az angyali szimbólumokat használd ITT, vágyaid eléréséhez!

 

Az angyali üzenet szerint nagy szerencse érhet decemberben, de csak akkor, ha nyitott vagy a befogadására. Auretiel segít kinyitni a szerencse kapukat, amelyek benned vannak, csak a hited nem elég erős ahhoz, hogy folyamatosan nyitva tartsa őket.

Így sokszor a szerencse mellett azért mész el, mert nem vagy képes befogadni azt.

A decemberi angyali üzenet azt mutatja, hogy akár milliós összeg is érkezhet hozzád. Ennek az egyik feltétele, hogy szívesen adakozz a kapott összegből, a másik, hogy kérd el a Decemberi Milliós Angyalmágiát Xalentől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Ezen felül minden este hívnod kell Stamielt, a szerencse atlantiszi angyalát. Xalen elmondja azt is, hogyan teheted ezt meg.

 

Ezeket a filmeket ITT nézd meg még az idén!

Mihály arkangyal szerint a testi és a lelki megtisztulás hava a december, ezért mindenképpen kényeztesd a tested is. Adj időt magadnak arra, hogy vegyél egy meleg fürdőt és lazulj el. Vásárolj magadnak valamit, ami örömet szerez. A lelkednek meg engedd, hogy megbocsásson mindenkinek, aki bántott téged.

A harag, amit a szívedben hordozol, neked árt, és nem annak, akire haragszol!

 

Mindennél nagyobb jelentőséggel bír a személyes angyali üzenet decemberre, hiszen közeleg a Szeretet Ünnepe, amikor sokkal több angyal szeretné útmutatását átadni, és ilyenkor sokkal hatékonyabban is tudják! Tudd meg most, mit üzen neked az angyalod! Hívd Xalent vagy Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406