Angyali üzenet Decemberre

angyali üzenet

Az angyalok legközelebb december havában vannak hozzánk. Menny és föld a bolygónk északi féltekéjén ilyenkor összeér. Természetesen a karácsonynak lelkülete van, de mégis az ünnep színeit, hangulatát és jellegét a Skandináv szimbolika adja meg. Ennek ellenére, a világon mindenhol ünnepelhető a karácsony, de angyali üzenet leginkább, itt az északi féltekén kapható. Az angyalok ilyenkor mindenki felé tolmácsolnak üzenetet, azon kívül, hogy az egész emberiség kap ebben az időben egy nagyon fontos üzenetet.

A csodák angyalának is fontos üzenete van számodra! Tudd meg ITT, hogy mi!

angyali üzenet

Mivel a legtöbb ember számára létezik angyali üzenetet, amelyet tudni kell fogni, ezért lehetséges, hogy neked sem árt tudnod ennek tartalmát. Már a következő esztendő is terítéken van, sőt, olyan jeles csillagállások vannak, amelyek azt vetítik előre, hogy nem árt minél több Isteni segítség életedben, mert ami az emberiség előtt áll, az nem lesz könnyű.

Figyelmeztetést nem csak az angyaloktól, hanem álmaidban is kaphatsz! ITT találod az ilyen jellegű álomképeket!

Angyali üzeneted lehet pont védőangyalodtól van, aki valami nagyon fontos dolgot szeretne elmondani neked. De eddig bármilyen angyal mágiát is végeztél, még nem sikerült felvenned vele a kapcsolatot? Most viszont ezt jó eséllyel teheted. Őrangyalod csak arra vár, hogy felé fordulj, hogy valaki le tudja rombolni köztetek a falat és segíteni tudjon abban, hogy azt az életed élt, amit neked szánt az ég.

Kínai horoszkópodból is sok minden kiolvasható a sorsodról! Olvasd el ITT!

angyali üzenet

Már mások is kaptak angyali üzenetet, tavaly karácsonykor is, azóta az Ő életük sokat változott! Beszámolnak ügyfeleink sok csodás eseményről. Az angyalok által mutatott úton életük rendeződik végre. Vannak itt csodálatos gyógyulások, hatalmas vagyonosodás, de valamikor csak egy boldog élet a jutalom, ami talán mindennél fontosabb. Gondoljunk csak a Bibliára, amelyet így Karácsony környékén nagyon sokan a kezükbe vesznek, hány csoda is van benne, amelyet az angyalok hoznak el a Földre. Itt van, itt van nálunk a Te karácsonyi csodád is,  csak érte kell nyúlnod, meg kell hallgatnod, Isten szócsövének a szavát, aki téged sosem hagy cserben, hiszen most elküldi hozzád, a karácsony szent angyalát!

Az angyali üzenetedet karácsony előtt mindenképpen meg kell tudnod hallgatni! Kamilla vagy Marcus Mágus jósokat keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik az angyal üzenetét tolmácsolni tudják neked! Ne késlekedj , mert sok múlhat rajta!  

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét