Angyali üzenet Decemberre

angyali üzenet

A decemberi angyali üzenet szerint ellen kell állnod egy kísértésnek ebben a hónapban. Ez a kísértés megjelenhet egy vonzó állásajánlat, vagy egy nagyon jónak ígérkező párkapcsolat formájában.

Az angyali üzenet szerint nem szabad adnod a látszatra és ne dönts azonnal. Ha valamilyen választás elé állít a sors, kérj haladékot és a döntést hozd meg másnap.

Ha párkapcsolatban élsz, egy vonzó harmadik feltűnése elbizonytalaníthat, de tudnod kell, hogy ha ebben a hónapban lépsz ki a kapcsolatodból, akkor a lezárás végleges lesz, az új viszony pedig nem biztos, hogy megmarad, ugyanis új dolgok elkezdésére egyáltalán nem alkalmas a december.

Légy óvatos, mert az angyalok mindenkit arra ösztökélnek, hogy zárja le a nem működő kapcsolatait. Ha vannak problémák a párkapcsolatodban, de te mégsem szeretnéd lezárni azt, akkor kérj segítséget a kollégáinktól!

angyali üzenet

Végezhetsz angyalmágiát, legalább egy héten egyszer. Szerelemmel kapcsolatos angyalmágiákat ITT találsz!

Az angyali üzenet szerint meg kell erősítened az angyalokba vetett hited és bizalmad, mert ha nem hiszel a létezésükben és nem bízol bennük eléggé, akkor ők nem tudnak elég hatékonyan segíteni neked.

IDE kattintva erősítheted az angyalokba vetett hited!

Rafael arkangyal arra hívja fel a figyelmed, hogy figyelj a szemedre, ugyanis a decemberi hónapban a szemmel, látással kapcsolatos sérülések lesznek a leggyakoribbak. Akár egy enyhe lefolyású kötőhártya gyulladásod is lehet, amelyet könnyedén megelőzhetsz, ha tudod, hogy mire kell odafigyelned. Ebben is kérheted szakembereink segítségét!

Pénzügyi területen akkor számíthatsz gyarapodásra, ha korábban valamibe befektettél (pénzt vagy munkát), mert az most megtérülhet.

December második hetében figyelj minden kiadásra az angyali üzenet szerint, mert elcsúszhatsz a banánhéjon és akaratod, illetve szándékod ellenére túl sokat költekezhetsz.

Ismét egy felhívás, hogy állj ellen a kísértésnek, amelyek esetleg technikai felszerelések vásárlására ösztökélne. Valóban rengeteg árleszállításra számíthatsz a technikai részlegen, de sajnos ezeknek a készülékeknek a nagy része meghibásodhat igen rövid időn belül, ezért most nem érdemes ilyesmibe fektetned a pénzed.

Te is könnyedén ráhangolódhatsz az őrangyalodra, hiszen a magyarság és az angyalok kapcsolata nagyon hosszú múltra tekint vissza. Benned van az ősi tudás, engedd felszínre! IDE kattintva többet is megtudhatsz erről!

Ha szoktál lottózni, akkor azoknak a napoknak (vagy hónapoknak) a számait játszd meg decemberben, amelyek ebben az évben szerencsések voltak a számodra.

Ha nem volt ilyen nap vagy hónap, akkor kérd kollégáinkat, hogy számítsák ki a nyerő számaidat!

Ha még részletesebben szeretnéd tudni az angyali üzeneted, illetve kíváncsi vagy a személyre szóló angyali üzenetedre, kollégáink tolmácsolják őrangyalod szavait!

A kollégáink megtanítják neked azt az egyedi technikát, amely segítségével bárhol és bármikor felveheted a kapcsolatot az Őrangyaloddal. Zeusz vagy  Lunczer Judit jósokat keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), ők kompetensek ebben a  témakörben!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét